Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohaaa lmaz: bence sakın arama onu, bırak o seni arasıınn beklemelisin bence, bu senin
arkdaşınmmıı yoksa onun arkadaşımıydıı ?? ortak tanıdığınız kişi
büşram hep birlikte karar veririz kız anca beraber kanca beraber:roflol:

hahahahaa =)))) Aynenn canımcıımm, inşallah ozamnlar çabucak gelirrde yarılamış oluruz askerliği

burcum sonuna kadar haklısın bende kaldıramazdım geri çek kendini askerse asker ihmal etmeye hakkı yok bence sert konuştuysam kusura bakma kıyamadım sana ondan.

[FONT="Arial Black"]dimi didemcim olucak şey deil artık yeter diorumyok canım ne kusuru zaten telde konuştuğumuz 1-2 dakika ya bu kadar mı zamanın yok aramak istemio kızlar bnde bıraktım yani umursamıorum 2 dakikalık konuşmamızda arkadaşımı soruo ama nete girdiğinde bni sormuo bile artık arkadaşımdan mı hoşlanıo acaba die düşünceler içindeyim ya[/FONT]

dimi didemcim olucak şey deil artık yeter diorumyok canım ne kusuru zaten telde konuştuğumuz 1-2 dakika ya bu kadar mı zamanın yok aramak istemio kızlar bnde bıraktım yani umursamıorum 2 dakikalık konuşmamızda arkadaşımı soruo ama nete girdiğinde bni sormuo bile artık arkadaşımdan mı hoşlanıo acaba die düşünceler içindeyim ya

yok aramıorum canım bıraktım artık yani nolursa olur

Anladımm canımm bizimkiler de acayip sıkıı, bilmiyolarda zaten benm gitme gibi bi ihtimalim kesinlikle olamaz =((( Bakalımm artık zamanlaa karar vericezz bunaa

gerçekten üzüldüm ama ben bizimkinin dogum günümdeki düprizini anlatmasaydım sende okadar kızmıcaktın böle şeylerde olmıcaktı ama seninkide az değilmiş ne demek 8 gün aramamak klava:

yok canım zaten bnim doğum günüm 8 aralıktaydı unuttum gitdi yani gerçekten üzülmeni istemiorum

bu nekadar saçma bişey yaa valla asker falan dınlemem o çok az konusmada arkadasımı sorucak her seferınde valla dayaanamam.sende çok merak edıyosan onu ara öğren deklava:..
üzüldüm şimdi canım ya nıye oyle yapıyokiiakannehir

canım boşver hep böyle devam edersede ayrıl bu lafı söylerken çok düşündüm ama bu kadar ilgisiz olunmaz sana yazık değilmi kahroluyosun burda.

inş.görürsünüz canım

Anladımm canımm bizimkiler de acayip sıkıı, bilmiyolarda zaten benm gitme gibi bi ihtimalim kesinlikle olamaz =((( Bakalımm artık zamanlaa karar vericezz bunaa

ya izne gelmesi seni okadar muylu edioki gitmeside çok fane yapıo kötü oluosun yani ama arada gelmesi en güzeli kaydirigubbakcemile3

canım boşver hep böyle devam edersede ayrıl bu lafı söylerken çok düşündüm ama bu kadar ilgisiz olunmaz sana yazık değilmi kahroluyosun burda.

bikerede 9 gün aramamıştı 10 günü aradı ve dediği şey bni aramadığın için seni aramadım dedi o zamanlar gerçekten arıyamıodum hemde çok kahroluorum varya öğle yemeğindeyiz ve bn bişe yiyemez oldum napıcam bilmiorum nereye varıcak bu işin sonu gerçekten çözemiorum

sorucam canım ilk zamanlarda işte arkadaşı dedim ama şimdi aradığında sizde böle düşününce sorarım bn ona

hımmmm tmm ozaman :) ama aradında ver ağzının payı bune böle 8 gün aranamazmı canım klava:

aramıo canım neden aramadığınıda bilmiorum napmaya çalıştığını hiç çözemiorum zaten bn onun için o kadar hayaller kurarken onun yaptığına bak ya ayy çıldırıcamm

Zorr canım yaa işin çok zor valla, ama çok haklısınn ve bunuda dile getirmelisin ona karşıı yoksa hep acaba der durursun onun için..
kendinii çok üzüyosunn canım bırak o üzülsüün, bu foruma girdiğinden beri hep dertlisinn bu konuda :1no2: sana yazık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…