- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.641
yani canım hiç olucak şey mi en çok koyan bana ne bilio muusnuz her telefon konuşmamızda bana arkadaşımı soruor ama beyfendibin kendisi girio bni sormuo bile olucak şe mi çıldırıca ya dün hatta dedimki acaba ondan mı hoşlanıo mu ya
büşram hep birlikte karar veririz kız anca beraber kanca beraber:roflol:
burcum sonuna kadar haklısın bende kaldıramazdım geri çek kendini askerse asker ihmal etmeye hakkı yok bence sert konuştuysam kusura bakma kıyamadım sana ondan.
yok canım ne doğum günü meselesi olur mu öle şey nolur böle düşünme duygucum
ohaaalmaz: bence sakın arama onu, bırak o seni arasıınn beklemelisin bence, bu senin
arkdaşınmmıı yoksa onun arkadaşımıydıı ?? ortak tanıdığınız kişi
hahahahaa =)))) Aynenn canımcıımm, inşallah ozamnlar çabucak gelirrde yarılamış oluruz askerliği
valla benimki hatayda yapıo daha öncede ıspartadaydı acemilikte yani hiç yakın olmadı bizimkiler biraz sıkıdır yani böle konularda uzak oldu için gidememiştim o yüzden izin kullanmıstı ama benden sana tavsiye çok fazla izin kullanmasın izin kullanmayınca daha erken gelio çünkü bak bizim şafak 17 gün izin kullandı için sadece 444 şimdi 460 değil
gerçekten üzüldüm ama ben bizimkinin dogum günümdeki düprizini anlatmasaydım sende okadar kızmıcaktın böle şeylerde olmıcaktı ama seninkide az değilmiş ne demek 8 gün aramamakklava:
dimi didemcim olucak şey deil artık yeter diorumyok canım ne kusuru zaten telde konuştuğumuz 1-2 dakika ya bu kadar mı zamanın yok aramak istemio kızlar bnde bıraktım yani umursamıorum 2 dakikalık konuşmamızda arkadaşımı soruo ama nete girdiğinde bni sormuo bile artık arkadaşımdan mı hoşlanıo acaba die düşünceler içindeyim ya
[FONT="Arial Black"]dimi didemcim olucak şey deil artık yeter diorumyok canım ne kusuru zaten telde konuştuğumuz 1-2 dakika ya bu kadar mı zamanın yok aramak istemio kızlar bnde bıraktım yani umursamıorum 2 dakikalık konuşmamızda arkadaşımı soruo ama nete girdiğinde bni sormuo bile artık arkadaşımdan mı hoşlanıo acaba die düşünceler içindeyim ya[/FONT]
ohaaalmaz: bence sakın arama onu, bırak o seni arasıınn beklemelisin bence, bu senin
arkdaşınmmıı yoksa onun arkadaşımıydıı ?? ortak tanıdığınız kişi
bnim liseden arkadaşım bunlarda aynı köylüler netten tanışmışlar öle yani
hahahahaa =)))) Aynenn canımcıımm, inşallah ozamnlar çabucak gelirrde yarılamış oluruz askerliği
Anladımm canımm bizimkiler de acayip sıkıı, bilmiyolarda zaten benm gitme gibi bi ihtimalim kesinlikle olamaz =((( Bakalımm artık zamanlaa karar vericezz bunaa
canım boşver hep böyle devam edersede ayrıl bu lafı söylerken çok düşündüm ama bu kadar ilgisiz olunmaz sana yazık değilmi kahroluyosun burda.
canım boşver hep böyle devam edersede ayrıl bu lafı söylerken çok düşündüm ama bu kadar ilgisiz olunmaz sana yazık değilmi kahroluyosun burda.
yok canım zaten bnim doğum günüm 8 aralıktaydı unuttum gitdi yani gerçekten üzülmeni istemiorum
bu nekadar saçma bişey yaa valla asker falan dınlemem o çok az konusmada arkadasımı sorucak her seferınde valla dayaanamam.sende çok merak edıyosan onu ara öğren deklava:..
üzüldüm şimdi canım ya nıye oyle yapıyokiiakannehir
ya izne gelmesi seni okadar muylu edioki gitmeside çok fane yapıo kötü oluosun yani ama arada gelmesi en güzeli kaydirigubbakcemile3
sorucam canım ilk zamanlarda işte arkadaşı dedim ama şimdi aradığında sizde böle düşününce sorarım bn ona
hımmmm tmm ozaman :) ama aradında ver ağzının payı bune böle 8 gün aranamazmı canımklava:
ortak arkadasınızmı bu kız yoksa senın arkadasınmıı
bikerede 9 gün aramamıştı 10 günü aradı ve dediği şey bni aramadığın için seni aramadım dedi o zamanlar gerçekten arıyamıodum hemde çok kahroluorum varya öğle yemeğindeyiz ve bn bişe yiyemez oldum napıcam bilmiorum nereye varıcak bu işin sonu gerçekten çözemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?