- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.661
bikerede 9 gün aramamıştı 10 günü aradı ve dediği şey bni aramadığın için seni aramadım dedi o zamanlar gerçekten arıyamıodum hemde çok kahroluorum varya öğle yemeğindeyiz ve bn bişe yiyemez oldum napıcam bilmiorum nereye varıcak bu işin sonu gerçekten çözemiorum
aramıo canım neden aramadığınıda bilmiorum napmaya çalıştığını hiç çözemiorum zaten bn onun için o kadar hayaller kurarken onun yaptığına bak ya ayy çıldırıcamm
şöle sölim bnim liseden arkadaşım bununla aynı köylüler netten tanışmışlar öle yani canım
Zorr canım yaa işin çok zor valla, ama çok haklısınn ve bunuda dile getirmelisin ona karşıı yoksa hep acaba der durursun onun için..
kendinii çok üzüyosunn canım bırak o üzülsüün, bu foruma girdiğinden beri hep dertlisinn bu konuda :1no2: sana yazık valla
anladım canımm. olmazsa sen arıcaksınn napmaya calıısıyosun böyle diye herşeyi konus aklındakı tüm sorular sor ona benneyaptımki
anladım canımm. olmazsa sen arıcaksınn napmaya calıısıyosun böyle diye herşeyi konus aklındakı tüm sorular sor ona benneyaptımki
zaten bundan önceki ilişkimdede acaba yüzünden askerdeyken ayrılmıştım ama bunu çok seviorum ya off offf ewet büşüm 2 -3 gün mutluluk 1-2 ay üzüntü dert içindeyim gerçekten çok üzülüorum kendime yapıorum
valla asker masker dinleme hiçde gözünün yaşına bakma yani bu kadar ilgisizlik nerde olursa olsun acıklanamaz her şey karşılıklımı yani biraz düşün sen askerde olsaydın o seni sence senin bekledin gibi beklermiydi ? vedat her zaman söler ben askere gidince anladım dio askerlik yapmak bekelemekten daha zormus die çünkü onların orda herkez asker herkez onların dilinden anlıcak kapasitede ayrıcada alışıolar ortama ama biz öle değiliz ki bunu söleyende ben değilim sevgilim sölüo yani asker olan kişi düşün biraz bunları emin ol böle giderse daha çok acı çekersin küp şopuyorumnanaktan:teselli:ekerim
Katılıyorumm... :enbuyukkk:
Evett canım bak bi defa düşmüşmüzsün o hataya, bu sefer aynı şeyi yapma kendine ve ona karşı açık ol derim, içinden ne geliyosa söle şüphelerinden de bahset..boshayallersmile
ne kadar güzel konuşmuşsun sevgilin canım ama bnimki böle deil işte hiç anlam veremiorum:gitme:
bak tamam ilk başta gerçekten psikolojik olarak bi çöküntü yasıolar aileden sevgiliden uzak olmak falan filan ama sonra alışıolar yani biz aynı tertibiz vedat söledi bunları bana ben çok üstüne düşüodum onun aşkım dedi bak böle böle kim diosu ustalıga geldikten bi kaç ay sonra olsa bile psikolojim bozuk yok böleyim falan diosa nlar yalan dır dio çünkü bizim alt devrelerimiz var şuanda rahatız dio ki dogal olarakta oda rahat iii düşün canım bunları yada konuş düzel yada düzelmessen böle olucak de yani onun yaptı şeyle askerlikle pek fazla bağlantılı oldunu sanmıorumklava:
birde şöle bi düşünce yerlesmıs herkesınn kafasına asker pskolojsı bılmem ne bana saçma gelıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?