- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.761
hiçbiri kımıldayamayacağı için benimkine ulaşmak zor olurdu azcık:) içiçe girmilşer yürüyolar
ya taksit taksit geliyo aklıma,geldikçe anlatıyom işteama genel olarak iyiler yani öyle üzülmemiz gereken çok da bişi yok.
kıslar ben çıkmak sorundayım :gitme: yarın yemege misafirim gelio evi temislemem lazım bana dua ein kıslar temizleyim die canımdan da olmayim çok agrım var ama yapmam lazım yaaa :sinifsinif: öööffff yaaaaaaaaa :sinifsinif: gitme yapma deyin bana belki işe yarar kıslar kötükedihüso yasakkelime
kıslar ben çıkmak sorundayım :gitme: yarın yemege misafirim gelio evi temislemem lazım bana dua ein kıslar temizleyim die canımdan da olmayim çok agrım var ama yapmam lazım yaaa :sinifsinif: öööffff yaaaaaaaaa :sinifsinif: gitme yapma deyin bana belki işe yarar kıslar kötükedihüso yasakkelime
eninde sonunda olucak bişey bu acıda olsa bnim için hem zaten geçen gün 3 gğn aramadı bn aradım dedimki zaten biizm konuşmamız 1-2 dk.sürüo nie aramıosun 1-2 dakkalık bile mi zamanın yok dedim var dedi sn ne düşünürsün bu insan için canım aramak istemio işte üstü kapalı geçio:gitme:
ne bilim tatlım üsülmeni istemiom yaa en dogru kararı sen verirsin saten bisim sölediklerimiz sadece bir fikir ama sakın üsülme noların bak sen üsülürsen hepimis üsülürüs burda yaaaa inşallah hakkında hayırlısı olur bitanem :teselli:
Eftelyacim,gitmeeeeee bosver :)
Tatlikis nekadardir cikiyorsunuz siz?
dur gitme yapmaben asker bekliyorum dersin misafirlerinede uuraşamadım hasretim var dersin :sm_cool:
canım sana kolay gelsin kendini yormadan yap temizliği şimdi başlarsan akşama rahat edersin yapmamış bile olsan için rahat etmicek tekrardan yapıcan bu yüzden temizle şimdi canm kolay gelsin sana canımzemuszemus
sempatiksalakcinni iyi fikir hem saten hastayım herkesbilio ammaannn saten ne iş var yatak odası darma dağın kapı saten kapalı görünmes mutfakta bir iki bulaşık ee olsun o kadarda ağrım var salon biras dağınık yarın sabah kalkınca biras toplarım hem belki ağrım as olur sempatiksalakcinni :roflol:
sempatiksalakcinni iyi fikir hem saten hastayım herkesbilio ammaannn saten ne iş var yatak odası darma dağın kapı saten kapalı görünmes mutfakta bir iki bulaşık ee olsun o kadarda ağrım var salon biras dağınık yarın sabah kalkınca biras toplarım hem belki ağrım as olur sempatiksalakcinni :roflol:
1 ay çıktık ve askere gitdi
gitme,yapma,zorlama kendini eğer işe yarayacaksa:)
şaka bir yana hakikaten zorlama kendini,sağlık en önemli şey.elinden geleni yap bırak,sen hastayken yapamadıklarını hoş görmeyenler inan sen daha beter olunca da yanında hiç olmayacaklar.Sağlığından olma iyice.
hmmm, yolunda basinda hemen askere gitti pffffff :sinifsinif:
bence bi onun aramasini bekle, bakalim ne diyecek ondan sonra karar ver..
Bence sen daha iyilerine layiksin canim..
ewet canım öle oldu malesef
zaten bn onu aramıcam aramasını beklicem bakalım nolucak o zaman..
hiçiş yokmuş he ALLAH için:roflol: ağrıların geçince yaparsın zorlama bence de ne hastalığın var ben bilmiyorum:S::S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?