Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay alemsin yahu :roflol: anlat valla kendim gitmiş gibi sevniom zemuszemus aman ya iyi olsunlarda bekleriz napalım:) :asigim:

kıslar ben çıkmak sorundayım :gitme: yarın yemege misafirim gelio evi temislemem lazım bana dua ein kıslar temizleyim die canımdan da olmayim çok agrım var ama yapmam lazım yaaa :sinifsinif: öööffff yaaaaaaaaa :sinifsinif: gitme yapma deyin bana belki işe yarar kıslar kötükedihüso yasakkelime

dur gitme yapma ben asker bekliyorum dersin misafirlerinede uuraşamadım hasretim var dersin :sm_cool:

Aman canım boşver ya zaten senin evin temizdir şöyle bi üsten yap yeterrr yerimseniben

canım sana kolay gelsin kendini yormadan yap temizliği şimdi başlarsan akşama rahat edersin yapmamış bile olsan için rahat etmicek tekrardan yapıcan bu yüzden temizle şimdi canm kolay gelsin sana canımzemuszemus

gitme,yapma,zorlama kendini eğer işe yarayacaksa:)
şaka bir yana hakikaten zorlama kendini,sağlık en önemli şey.elinden geleni yap bırak,sen hastayken yapamadıklarını hoş görmeyenler inan sen daha beter olunca da yanında hiç olmayacaklar.Sağlığından olma iyice.

ne bilim tatlım üsülmeni istemiom yaa en dogru kararı sen verirsin saten bisim sölediklerimiz sadece bir fikir ama sakın üsülme noların bak sen üsülürsen hepimis üsülürüs burda yaaaa inşallah hakkında hayırlısı olur bitanem :teselli:

canım çok saol ya bnim için gerçekten üzülmenizi istemem sizinkiler derdiniz size yetio zaten bide bn eklemiyim amin canım aminopuyorumnanaktan

dur gitme yapma ben asker bekliyorum dersin misafirlerinede uuraşamadım hasretim var dersin :sm_cool:

sempatiksalakcinni iyi fikir hem saten hastayım herkesbilio ammaannn saten ne iş var yatak odası darma dağın kapı saten kapalı görünmes mutfakta bir iki bulaşık ee olsun o kadarda ağrım var salon biras dağınık yarın sabah kalkınca biras toplarım hem belki ağrım as olur sempatiksalakcinni :roflol:

hiçiş yokmuş he ALLAH için :roflol: ağrıların geçince yaparsın zorlama bence de ne hastalığın var ben bilmiyorum:S::S:S

pek bişe yokmuş kal o zaman yanımızda canım

dogru söölüon bitanem gitmiom ullleennnsempatiksalakcinni şaka bi yana kıslar hakkatten çok agrım var ayakta bile zor duruom yaa hiç eğilip kalkamam şimdi bide ne zaman bööle orlasam kendimi gece acillik oluyom çokda beter değil yani ev neyseki yarın sabah azıcık toplarım napim a.s

hmmm, yolunda basinda hemen askere gitti pffffff :sinifsinif:

bence bi onun aramasini bekle, bakalim ne diyecek ondan sonra karar ver..
Bence sen daha iyilerine layiksin canim..

ewet canım öle oldu malesef

zaten bn onu aramıcam aramasını beklicem bakalım nolucak o zaman..

hiçiş yokmuş he ALLAH için :roflol: ağrıların geçince yaparsın zorlama bence de ne hastalığın var ben bilmiyorum:S::S:S

:roflol: bu bisim evde işin fazla olmadığı hali tatlım 1,5 yasında kızım var saten şimdi temislesem yarına kadar gene aynı olacak kısım sayesinde o yüsden yarın yaparım napim hihoyyyt böbreklerimi daha dogrusu sadece sağ böbreğimi üsütmüşüm heralde doktor ööle dedi iltihaplanmış mı ne anam ağlıo agrıdan agrı kesicilerde işe yaramıyor ölüyom yaa :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…