- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.741
Kızlaaarrr Askerlik artık herkeze 12 ay diolar bu durumda bizim askerler için bişey farketmiyomudur??
Canım dün yengem konuşuyodu da askerlik 12aya düştü bizim oğlan kaldı diye.. Artık 4 yıllık okuyanlarda herkez eşit bi şekilde 12 ay yapıcak dedii, hatta kimisi bu yüzden hemen gitmiş bu ay askere. Canım sadece bi duyuum benmki sizde böle bişey duydunuzmuu yaww :uhm:
kızlar ben kımlerın onlıne olduhggunu goremıyorumm yahu
bende tatlım ya nie acaba ?CADIARZU
online gazeteye baktim, yazmiyo oyle bisey.. istiyorlar o baska ama daha gecerli degil..
Bendede online kisiler yazmiyo cnm
doğru da söylüyorsun biraz zoru görünce hayatı daha iyi anlarlar bekide ama deiğin gibide kıyamıyo insan ya:S:S:S bende söyledim adını ama çok kişi var diyo tanışmaya sıra gelmiyo diyo var öyle 30lu yaşlarda bi kaç kişi ama bilemiyorumki diyo:) konuşmadan anı yaşadınız anlaşılan gözleriniz konuşmuşgüzel şeyler çabuk biter!!!
Yaa dün ne sevinmiştiim içten içee :gitme:
ya bir de bekledim 2 buçuk saat her gelen askerin yüzüne bakıyorum,o değil.en son başçavuşa söledim,ben şu yoldan gidedurayım diye,yasak oraya giremezsin dedi:)
yola bakıyorum onlarda yanımda,anam bi baktım benimki bir grup askerle geliyo,yasak dedikleri yerden atladığım gibi koşmaya başladım,bağırıyolar yasak yasak diye:)
sonra biri uğur koş dedi,ben üstüne bi atladım:)
güzeldi vallakoş diyen de komutanmış,hiç görmedim tabi ben onu heyecandan,tanıştıydık daha önce tanımış beni:demirsiz bişi yapamıyolarmış ya o koş demese benimki kımıldayamayacakmış
ya bir de bekledim 2 buçuk saat her gelen askerin yüzüne bakıyorum,o değil.en son başçavuşa söledim,ben şu yoldan gidedurayım diye,yasak oraya giremezsin dedi:)
yola bakıyorum onlarda yanımda,anam bi baktım benimki bir grup askerle geliyo,yasak dedikleri yerden atladığım gibi koşmaya başladım,bağırıyolar yasak yasak diye:)
sonra biri uğur koş dedi,ben üstüne bi atladım:)
güzeldi vallakoş diyen de komutanmış,hiç görmedim tabi ben onu heyecandan,tanıştıydık daha önce tanımış beni:demirsiz bişi yapamıyolarmış ya o koş demese benimki kımıldayamayacakmış
ay yavrum yaaaaaaa nasıl heyecanlandım sen anlatırken bileyasak masak dinlemeden uçtun he süpersin ya güldürdün beni helallllll seninki kımıldamasa ne olcak sen kımıldatırdın valla
haklısın uydurabilir de,bazı anneler hakkımı helal etmem falan der,bir de seninki annesine çok düşkünse işler değişir tabi.sen de o ara bişiler dediysen niye buluşmadık gibi,bu annem hasta bu kız bana daha ne diyo falan demiştir.eğer o şekil bişise zaten değmez,o kadar anne düşkünü bir adamla bir ömür geçmez canım.Tamam annesini sevsin ama herşey kararında güzel.
hiç bir neden yokken de aramıyorsa sen de kendini soğutmaya başla,onun için kolaysa senin için de kolay,üzme kendini.Ama yargıya varmadan önce kesinlikle konuş,açık açık konuş.beni neden aramıyorsun,ne değişti de,benimle açık konuş de,burda benim için zaman kolay mı geçiyor sanıyorsun de.cevapları aldıktan sonra bakarsın duruma.Ama sakın fazla üzülme.biticekse biter yani,bir hafta ağlarsın sonra geçer yavaş yavaş.
ay yavrum yaaaaaaa nasıl heyecanlandım sen anlatırken bileyasak masak dinlemeden uçtun he süpersin ya güldürdün beni helallllll seninki kımıldamasa ne olcak sen kımıldatırdın valla
yok canım düşkünlüğü yok ailesine karşı önemli bişeyi yokmuş kendisi söledi bana yok canım öle bişe demedim daha çk üstüne düştüm ii oldu mu felan die annesi hastaneye bırakıp döndü canım yanında olsa zaten sorun etmezdim bence de yavaş yavaş başlamalıyım bnim için kötü olucak ama yapılcakda bişe yok
:roflol: dogru söölüon :roflol:
yok canım düşkünlüğü yok ailesine karşı önemli bişeyi yokmuş kendisi söledi bana yok canım öle bişe demedim daha çk üstüne düştüm ii oldu mu felan die annesi hastaneye bırakıp döndü canım yanında olsa zaten sorun etmezdim bence de yavaş yavaş başlamalıyım bnim için kötü olucak ama yapılcakda bişe yok
kıs dur hele önce bi konuş hemen karara varma sende boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?