Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

haberim yok benim tatlım ama inşalah dogrudur ve bisimkilere de geçerlidir 12 ay ııhhııı şafata zıpladık mı ne kıslar sempatiksalakcinni :roflol:

ya bir de bekledim 2 buçuk saat her gelen askerin yüzüne bakıyorum,o değil.en son başçavuşa söledim,ben şu yoldan gidedurayım diye,yasak oraya giremezsin dedi:)

yola bakıyorum onlarda yanımda,anam bi baktım benimki bir grup askerle geliyo,yasak dedikleri yerden atladığım gibi koşmaya başladım,bağırıyolar yasak yasak diye:)
sonra biri uğur koş dedi,ben üstüne bi atladım:)
güzeldi valla koş diyen de komutanmış,hiç görmedim tabi ben onu heyecandan,tanıştıydık daha önce tanımış beni:demirsiz bişi yapamıyolarmış ya o koş demese benimki kımıldayamayacakmış

:roflol: ay bende görmek istiyom yaa çok öslediiimmm senağlama

ay yavrum yaaaaaaa nasıl heyecanlandım sen anlatırken bile yasak masak dinlemeden uçtun he süpersin ya güldürdün beni helallllll seninki kımıldamasa ne olcak sen kımıldatırdın valla

yok canım düşkünlüğü yok ailesine karşı önemli bişeyi yokmuş kendisi söledi bana yok canım öle bişe demedim daha çk üstüne düştüm ii oldu mu felan die annesi hastaneye bırakıp döndü canım yanında olsa zaten sorun etmezdim bence de yavaş yavaş başlamalıyım bnim için kötü olucak ama yapılcakda bişe yok

ay yavrum yaaaaaaa nasıl heyecanlandım sen anlatırken bile yasak masak dinlemeden uçtun he süpersin ya güldürdün beni helallllll seninki kımıldamasa ne olcak sen kımıldatırdın valla

hiçbiri kımıldayamayacağı için benimkine ulaşmak zor olurdu azcık:) içiçe girmilşer yürüyolar

ya taksit taksit geliyo aklıma,geldikçe anlatıyom işte ama genel olarak iyiler yani öyle üzülmemiz gereken çok da bişi yok.

kıs dur hele önce bi konuş hemen karara varma sende boshayallersmile

ama dediğim gibi canım mutlaka konuş ve onun da knuşmasını iste.yoksa senden kötüsü olmaz,ben askerdeyim de beni bıraktı da olur adın,kendi yaptıklarını unutur.sen kendini herşeye hazırlayarak bekle,ap konuşmanı.Allah hayırlısını versin,daha çoook yolun başındasın,1 gr üzülmene değmez.

kıs dur hele önce bi konuş hemen karara varma sende boshayallersmile

eninde sonunda olucak bişey bu acıda olsa bnim için hem zaten geçen gün 3 gğn aramadı bn aradım dedimki zaten biizm konuşmamız 1-2 dk.sürüo nie aramıosun 1-2 dakkalık bile mi zamanın yok dedim var dedi sn ne düşünürsün bu insan için canım aramak istemio işte üstü kapalı geçio:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…