- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.781
Hayirlisi canimm
:roflol: bu bisim evde işin fazla olmadığı hali tatlım 1,5 yasında kızım var saten şimdi temislesem yarına kadar gene aynı olacak kısım sayesinde o yüsden yarın yaparım napim hihoyyyt böbreklerimi daha dogrusu sadece sağ böbreğimi üsütmüşüm heralde doktor ööle dedi iltihaplanmış mı ne anam ağlıo agrıdan agrı kesicilerde işe yaramıyor ölüyom yaa :bbo:
erkekler kalem gibidir ……
ne kadar ince gözükseler de ham maddeleri odundur.
aynen oyleeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaman herşeyi ilacı başka çare yok
aynen oyleeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erkekler kalem gibidir
ne kadar ince gözükseler de ham maddeleri odundur.
:roflol::roflol:
anaaaaaaaammmmmm kusum saten yeniymişinis bea fazla üzülmen merak etme hep dedikleri gibi sen daha iisine layıksın bover bea daha 1 aylıkken bunu yapıosa aabbbboooooo sora neler yapar ayrıl ayrıl walla ya bak bayram eder sevinirsin soora iikide ayrıldım dersin yani inşallah amaann bu ilaçlar ağrımı geçirmio ama beni iicene duygusuzmu yaptı ne CADIARZU :sm_confused:
Askerligini yapmis birini bul bence sempatiksalakcinni
Askerligini yapmis birini bul bence sempatiksalakcinni
Bidaha dünyaya gelirsem bende askerliğini yapmış birini bulcam kendimee kaydirigubbakcemile3
Bidaha dünyaya gelirsem bende askerliğini yapmış birini bulcam kendimee kaydirigubbakcemile3
öyle bi şansım olsa bende bunu istterdim gacılar ama bence asker beklemek herkese nasip olmaz yinede özlemek güzeldir özlenen benim sözlüm olunca
özlem güzelde bana 1 ay özlem yeter 15 ayyy çooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?