Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben de hiç bi anlam veremedim yaaa((((

ne hale getiriryorlar askerlerimizi ya :1no2: bi an önce bitse şu acemilikleride hayırlı biyerlere düşüp rahat etseler :1no2::çok üzgünüm:

canım şimdi aramıyo mu da üzülüyosun okuyamadım gerileri ben ama şu yazdıklarından bişi söylemek istiyorum.Şimdi onun annesi,babası kardeşleri akrabaları paso geliyolardır,annesi ısrar ediyodur yanımda kal diye.ne biliyosun annesi de diyodur belki kıza zaman ayırıyosun bana ayırmıyosun diye belki yanımda otur özledim çıkarsan hakkımı helal etmem diyodur.belki başka bişi vardır,olur olur böle şeyler çok oluyo.

bir de doğuda falan yapıyosa askerliğini zordur,o gelince sudan çıkmış balık gibi olmuştur.ne hissettiğini sivil olarak anlamak zor oluyor malesef bazen.

canım orda telefonlar dinleniyo ya ondan hep güsel söz söyleyemiyorlar.

didemcim hakketten dineniomu kıs anaamm bisimkine soruom nası geçio diyom askerlik kolay alıştımda şu patates kafalılar mahfedio askerliği diyodu çavuşlar için :roflol: geçende çok sogukmuş ora serbestlermiş bizimkide elini cebine koymuş üşüdü die çavuşun biri bunu mutfaga çekmiş artistmisin sen demiş orda kafayı gömecektim diyor bisimki aman haa dedim :roflol: :roflol: adamlar demek biliolar kendilerine patates kafa dendiğini o yüsden uğrasıolar aşkımla :roflol: delikafadulden sırnaşık şey bende deli falan diodum adamlara :roflol: mektubumu vermeslermiş bide o yüsden abbboooowwwweyvahedigeldismile :roflol:

ne hale getiriryorlar askerlerimizi ya :1no2: bi an önce bitse şu acemilikleride hayırlı biyerlere düşüp rahat etseler :1no2::çok üzgünüm:

inşallah ya.aslında azcık çeksinler ya zorlanmayı,katlanmayı öğreniyolar işte.başka zaman sivilde böyle olmuyor ki,hep yanlarında birileri teselli ediyor.ha ama böyle düşününce insanı içi acımıyo mu acıyo yine de .ne bilim ya zoruyla kolayıyla yapıp gelcekler inşallah.

bu arada adını da söyledim tekrar tanımıyom dedi,birkaç düzceli var dedi.sonrada konuşamadık valla sıra gelmedi:S e ne konuştunuz dersen valla bişiy de konuşmamışız,ne knuştuk ben de bilmiyom.bi geldi bi gitti valla saatin hiç acıması yok!şimdi geçse ya saat geçmiyo!

ewet canım bugün 8.günü ve aramıo cuma günü nete girmiş ve bni sormamış aradaşıma duvarıma yazı yazmamış normalde hep yazardı.biz her tel.konuşmamızda 1-2 dak.konuşuoz ve arkadaşımı soruo ama arkadaşıma bni soormamış olucak şey mi balıkesirin bi köyünde yapıo askerliğini canım
annesini hastaneye götürmüştü insan buluşmak istese ne bahaneler uydurur canım

Kızlaaarrr Askerlik artık herkeze 12 ay diolar bu durumda bizim askerler için bişey farketmiyomudur??

yaw insin die 2 sene bekledik bide geçen senelerde yüksek okul mezunlarıda 6 ay yapacak demişlerdi ama yasaya konmadı 2 sene onu bekledim şimdi getti herif bu 12 ay meselesi inşalah bislere de vurur kıslar yoksa sinirim altüst olur walla bekle bekle düşmesi gitmeni bekliolarmış gibi gidince düşüversin :mymeka: klava:

doğru da söylüyorsun biraz zoru görünce hayatı daha iyi anlarlar bekide ama deiğin gibide kıyamıyo insan ya:S:S:S bende söyledim adını ama çok kişi var diyo tanışmaya sıra gelmiyo diyo var öyle 30lu yaşlarda bi kaç kişi ama bilemiyorumki diyo:) konuşmadan anı yaşadınız anlaşılan gözleriniz konuşmuş güzel şeyler çabuk biter!!!

Kim dediiiiiiiiiiiiiiiii... o gunu bekliyorum bende zaten... nerede yazdiiiiiii..
Evet bizimkiler erken cikiyor ozaman!!!

Canım dün yengem konuşuyodu da askerlik 12aya düştü bizim oğlan kaldı diye.. Artık 4 yıllık okuyanlarda herkez eşit bi şekilde 12 ay yapıcak dedii, hatta kimisi bu yüzden hemen gitmiş bu ay askere. Canım sadece bi duyuum benmki sizde böle bişey duydunuzmuu yaww :uhm:

burcum dediğim gibi böyle devam ederse ayrıl canım ben hayatta hep yapıcı olmayı sevmişimdir yıkıcı olmayı sevmem ama sizin durum hakikaten farklı.

ewet canm gerçekten bizim durumumuz çk farklı..eğer olcağı varsa olsun herşeyin hayırlısı olsun ipler nerde incelirse orda kopsun artık

ben hiç duymadım yavf:S:S:S

hayir oyle yapmak istiyorlar.. hatta ocak 2010 ilk haftasinda belli olucak demislerdi.. ama bisey duymadik daha.. ayy birden heyecanlandim.. daha oyle bisey yok.. ama ugrasiyorlar

haklısın uydurabilir de,bazı anneler hakkımı helal etmem falan der,bir de seninki annesine çok düşkünse işler değişir tabi.sen de o ara bişiler dediysen niye buluşmadık gibi,bu annem hasta bu kız bana daha ne diyo falan demiştir.eğer o şekil bişise zaten değmez,o kadar anne düşkünü bir adamla bir ömür geçmez canım.Tamam annesini sevsin ama herşey kararında güzel.

hiç bir neden yokken de aramıyorsa sen de kendini soğutmaya başla,onun için kolaysa senin için de kolay,üzme kendini.Ama yargıya varmadan önce kesinlikle konuş,açık açık konuş.beni neden aramıyorsun,ne değişti de,benimle açık konuş de,burda benim için zaman kolay mı geçiyor sanıyorsun de.cevapları aldıktan sonra bakarsın duruma.Ama sakın fazla üzülme.biticekse biter yani,bir hafta ağlarsın sonra geçer yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…