- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.721
didemcim hatasını anlayan bi insan deil bak başımdan geçenleri anlatım size bakın şimdi bu dağıtım izinine geldi pazar günü biz perşembe ve cuma günü buluştuk cumartesi bile buluşmadık o bana buluşalım gibilerinden hşiçbişe söölemedi o baa sölemeyince bnde sölemedim buluşalım die ama içim gidio onunla buluşmak için sizce ne olabilir bi insan hiç sevgilisyle sadece 2 gün görüşür mü ve biz anca 1-1,5 saat görüştük ya bu nedir hiç anlam veremodum o günkü hallerine
güneşten oluyor sanırım,bir de terliyolardır sürekli e yıkanamıyolar da kirli terle güneşte oluyodur öyle.sinir oldum valla.benimki ellemiyo hiç Allahtan,su toplamış olarak duruyo sadece.Millete diyom diyo kaşımayın diye kaşıyolar pis elleriyle sonra yara oluyo diyo.
Zaten orda otururken susunun da dediği gibi bağırma sesleri geliyodu,çok bağırtıyolar harbi sesleri açılsın diye yapıyolar sanırım.6 km öteden bağırdıkları bangır bangır duyuluyodu.
didemcim hatasını anlayan bi insan deil bak başımdan geçenleri anlatım size bakın şimdi bu dağıtım izinine geldi pazar günü biz perşembe ve cuma günü buluştuk cumartesi bile buluşmadık o bana buluşalım gibilerinden hşiçbişe söölemedi o baa sölemeyince bnde sölemedim buluşalım die ama içim gidio onunla buluşmak için sizce ne olabilir bi insan hiç sevgilisyle sadece 2 gün görüşür mü ve biz anca 1-1,5 saat görüştük ya bu nedir hiç anlam veremodum o günkü hallerine
canım orda telefonlar dinleniyo ya ondan hep güsel söz söyleyemiyorlar.
ne hale getiriryorlar askerlerimizi ya:1no2: bi an önce bitse şu acemilikleride hayırlı biyerlere düşüp rahat etseler :1no2::çok üzgünüm:
Kızlaaarrr Askerlik artık herkeze 12 ay diolar bu durumda bizim askerler için bişey farketmiyomudur??
Kızlaaarrr Askerlik artık herkeze 12 ay diolar bu durumda bizim askerler için bişey farketmiyomudur??
canım şimdi aramıyo mu da üzülüyosun okuyamadım gerileri ben ama şu yazdıklarından bişi söylemek istiyorum.Şimdi onun annesi,babası kardeşleri akrabaları paso geliyolardır,annesi ısrar ediyodur yanımda kal diye.ne biliyosun annesi de diyodur belki kıza zaman ayırıyosun bana ayırmıyosun diye belki yanımda otur özledim çıkarsan hakkımı helal etmem diyodur.belki başka bişi vardır,olur olur böle şeyler çok oluyo.
bir de doğuda falan yapıyosa askerliğini zordur,o gelince sudan çıkmış balık gibi olmuştur.ne hissettiğini sivil olarak anlamak zor oluyor malesef bazen.
inşallah ya.aslında azcık çeksinler ya zorlanmayı,katlanmayı öğreniyolar işte.başka zaman sivilde böyle olmuyor ki,hep yanlarında birileri teselli ediyor.ha ama böyle düşününce insanı içi acımıyo mu acıyo yine de .ne bilim ya zoruyla kolayıyla yapıp gelcekler inşallah.
bu arada adını da söyledim tekrar tanımıyom dedi,birkaç düzceli var dedi.sonrada konuşamadık valla sıra gelmedi:S e ne konuştunuz dersen valla bişiy de konuşmamışız,ne knuştuk ben de bilmiyom.bi geldi bi gitti valla saatin hiç acıması yok!şimdi geçse ya saat geçmiyo!
Kim dediiiiiiiiiiiiiiiii... o gunu bekliyorum bende zaten... nerede yazdiiiiiii..
Evet bizimkiler erken cikiyor ozaman!!!
burcum dediğim gibi böyle devam ederse ayrıl canım ben hayatta hep yapıcı olmayı sevmişimdir yıkıcı olmayı sevmem ama sizin durum hakikaten farklı.
Canım dün yengem konuşuyodu da askerlik 12aya düştü bizim oğlan kaldı diye.. Artık 4 yıllık okuyanlarda herkez eşit bi şekilde 12 ay yapıcak dedii, hatta kimisi bu yüzden hemen gitmiş bu ay askere. Canım sadece bi duyuum benmki sizde böle bişey duydunuzmuu yaww :uhm:
ewet canım bugün 8.günü ve aramıo cuma günü nete girmiş ve bni sormamış aradaşıma duvarıma yazı yazmamış normalde hep yazardı.biz her tel.konuşmamızda 1-2 dak.konuşuoz ve arkadaşımı soruo ama arkadaşıma bni soormamış olucak şey mi balıkesirin bi köyünde yapıo askerliğini canım
annesini hastaneye götürmüştü insan buluşmak istese ne bahaneler uydurur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?