- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.821
Kızlar ben kaÇtım gÖrÜŞÜrÜz
Ben yurtdisindanim, e$imde istanbul.. turkiyede tanistik ben tatildeyken yani..
1 senemiz ayri gecti 2 ayda bir gidiyordum yanina.. nisanlandik 2008de, aralik 2008de evlendik.. (Dugun olmadi ama daha.. onu askerlikten sonra yapmak istedik)
.. gene hep gidip geliyorum turkiyeye.. askerligi bitsin hele.. dügünü yapicaz ve hiccc ayrilmicaz allahin izniyle..
Kocacimsiz hayat cekilmiyor.. 3 hafta once gittim yanina ve gene ayrilik..
Ve gene havalimaninda ikimizde hungur hungur agladik,
e$im beni yolcu ederken.. :gitme:
Tskler kizlar..
$afak 359 Seneye bu zamanlar bitiyo allahin izniyle...
Ayri Yasamak gercekten cok zor..
Ama bu son $afak olucakkkkkkkkkkkk.. Ya$asinnn
asker! kollarını çırparak uçman gerekiyor!
-komutanım bu size de mantıksız gelmiyor mu?
-geliyor ama, burada mantık olmaz; ...uçulacak, ...uç!
-emredersiniz komtanım...pırrrrrr.
gıda mühendisleri ayrılın, mutfağa. gelen patateslere bakın bakalım iyi soyuluyor mu?
dy çık öne.
- sivilde ne iş yapıyosun sen?
- resim örtmeniyim komtanım!
- gazinonun badanası vardı, al yanına bi asker daha, bugün bitecek!
- emrdersiiiz komtanım!
aranızda elektrik mühendisi var mı?
5 kişi çıkar.
- yüksek lisans yapan var mı?
bi gariban çıkar.
- kafeteryanın lambalarını değiştir de gel.
- emrdersiiz komtanım!
acemi birliğimizde mıntıka temizliği yaparken unuttuğumuz bir sigara izmariti yüzünden bütün bölük sıraya dizilip tek tek sigara izmaritine "seni burada unuttuğumuz için özürdileriz komutanım" diye bağırarak selam durup tekmil vermiştik.
kardio asteğmenim !
+ emret komutanım!
- ne o sivilleri giymişsin ?
+evet komutanım bugün terhis oluyorumda araç gelecek bizi karakoldan(dağın doruğunda bir sınır karakolu) ilçeye götürecekler, ben hiç izin kullanmadım ya , o nedenle heyecan yaptım birden.
- hıııı, demek öyle, henüz saat üç, sen giy kamuflajını ,araç komutanlığı işi var , onu hallet öyle gidersin!
+ (gözler dolu dolu) emredersiniz komutanım..
sabunu yutmayacagina,prize elini sokmayacagina dair yazili bi belge imzaladigin yerde mantik olmaz olamaz,oldurtmazlar. :-o
askeriyede özgürce gezen kaplumbağayı kaybolmasın diye askere zimmetlemek en mantıklı mantıksızlıklara örnektir.
askeriyedeki kurallar komutanlıktan komutanlığa değişir.
misal; önce kara kuvvetleri komutanlığını ele alalım. karacılarda, bir yüzbaşı, ki yaş 20lerin sonları, bir başçavuşa, ki yaş kırklarda, seslendiğinde başçavuş koşarak yüzbaşının yanına gelip selam durur. havacılarda, aynı durum biraz daha slow motion şeklinde ilerler. denizcilerde ise er, bir subay onu çağırdığı yere gidip selam vermek yerine bulunduğu yerden emret komtanım diye bağırır.
bunların sebepleri vardır. az düşünmeyle herkes bulabilir.
ama en komiği, bir subay askeriyede herhangi bir yeri arayıp rütbesini ve adını belirttiğinde, erin ben bilmemkaç numaralı bölüğe bağlı bilmemkaç numaralı bilmemne isimli erim komtanım şeklinde telefona böğürmesidir. hayatta mutlaka bir kez yaşanması gereken enteresan bir andır.:-o
yıl 1999 , o zaman 8 ay olan askerlik görevini istanbul'da yapan genetik mühendisi olan abime komutanından gelen soru :
- sen genetik mühendisiydin değil mi?
abimin cevabı :
-evet komutanım !
komutan o sırada ağaçların olduğu tarafta askeriyede başıboş yaşayan bir köpeği göstererek :
-git bak bakalım bu neden bu kadar çelimsiz anası da mı böyleymiş ?
29 yaşında kendisini görmüş geçirmiş olduğunu sanan zavallı abimden gelen cevap :
-emredersiniz komutanım ! *olayın sonrasında köpeğe gidip bakmış , biraz mıncıklamış daha sonra ise komutana "besin yetersizliği nedeniyle zayıf olduğu" konusunda teşhisini bildirmiş :) sonu süper yaa :roflol:
Insallah hepimizin hayati, Saglikli, mutlu, ve a$k dolu gecerrrr..
slm kızlar şafak bana gore 68 sevgılıme gore 62
slm kızlar şafak bana gore 68 sevgılıme gore 62
hep gülün bööle kıslar hep gülün emii kaydirigubbakcemile3 sezi çok sefiom ben yaa hihoyyyt opuyorumnanaktan
sağol canım benim sende hep gülllll
alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?