Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aa böle bişey sankii ben hatırlıorum benimde başıma gelmişti ya.. ya bence sabrett bak sonra elinde sonunda arıcak. bence parasal konuda arayamıordur yoksa baska bişey olmazz heraldelmaz:

yaaa arkadaslar bakiyorum, kimse yazmamis 15 dak.. mesaj yazdiktan sonra hepsi birden gozukuyor... anlamadim.. kimsecik yokmu yazdim bi baktim bana yazilar gelmemisss.. ne tuhaf bisey

aa böle bişey sankii ben hatırlıorum benimde başıma gelmişti ya.. ya bence sabrett bak sonra elinde sonunda arıcak. bence parasal konuda arayamıordur yoksa baska bişey olmazz heraldelmaz:

belki oda olabilir ama bunun yanında daha çk şeyler var canım anlatıpda senin canını sıkmıyım burda anlattım arkadaşları üzdüm keşke anlatmasaydım bu yüzden seni üzmek istemem yani arasa ya biter ya devameder....

daha kaç gece aramıcak olur öle şeylerrr mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır tatlımm :teselli:

Biliyorum canim benim.. zaten yakinda 2 haftaligina daga mi ne cikacakmis..
Ama genede uzuluyorum iste aramadiginda..
acemi birliginde gunde 5/ 6 sefer arardi.. usta birligine gitti
gunde en az 1 / 2 kere arayabiliyor.. alismam lazim...
Onsuz hayat cekilmiyor.. hic birseyin tadi yok.. hic birseyin anlami yok

hımm canım daha başka neler oldu bilmiorum aslında merakta ediorum ama sen bilirsin. burda dertleşioruz bilgi alışverişi yapıoruz. oyusden sana bırakıorum. aynı düşünceleri bende yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…