Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

öldüm gülmektennnn:roflol::roflol::roflol:

özledim kocacimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

alın size o zaman yarın yazcaktım ama dayanamadım buna :roflol:

Yüzbaşının çok sevdiği ve güvendiği Onbaşı Mehmet`in cezalandırdığı er, yüzbaşının karşısında :

-Komutanım benim bir şikayatim var.
-Söyle.
-Mehmet onbaşı beni döğdi.
-Git, ben onun cezasını veririm.
-Ama yüzbaşım; hem döğdi, hem söğdi.
-Anladım, git cezasını veririm.
-Anama babama laf etti.
-Git cezasını veririz dedik ya.
-Benim anam da yohtur, babam da yohtur.
-Allah rahmet eylesin. Benim de öyle. Sen git anladım.
-Ama yüzbaşım, Mehmet onbaşı benim anama da laf etti, babama da laf etti. Anam da yohtur, babam da yohtur. Anam da sensin, babam da sensin.

Yüzbaşı :
-Derhal koş; çağır Mehmet Onbaşı`yı buraya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ebüşüm sanada gelsin bu yazıı

KOPTUM BUNA YA CANIM BNEİM bundan sonra emin olki gülücem takmıcam kafama ip nerde inceirse orda kopar zaten bn alıştım armadıpından dolayı ufacıkda olsa bi soğukluk oldu bnde yani.İYİKİ VARSINIZ CANLARIM BENİM

oh oh tatlım benim soğu sğu buz gibi ol hemide sempatiksalakcinni merak etme üsülmessin hem üsülürsen ben seni güldürürüm tatlım sempatiksalakcinni a.s ne zaman aklına üsülecek bişi gelse şu önceden gönderdiğim askerlikten muaf olanı oku onu en çok sna gönderdim kafan allak bullak olur düşünemessin saten :roflol: sempatiksalakcinni :roflol:

çok saol canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…