Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hımm canım daha başka neler oldu bilmiorum aslında merakta ediorum ama sen bilirsin. burda dertleşioruz bilgi alışverişi yapıoruz. oyusden sana bırakıorum. aynı düşünceleri bende yaşamıştım

madem merak ediosun anlatım bnimki bugün 8.günü aramayışın cuma msnye giriorum bnim arkadaşımla konuşuo(arkadaşım tanıştırdı bni onunla bnim liseden arkadaşım onunda köylüsü nette tanışmışlar) bni sormamış facede duvarıma yazmamış biz her tel.konuşmamızda 1-2 dakika bile olsa bana arkadaşımı sorar eder ama o gün bni sormamış şaşırdım artık acaba ondan mı hoşlanıo acaba d,e düşüncelere girdim canım böle işte

hımm canım ya arkadaşın yalan söylüorsaohaoldumsmile kızı sürekli arıormuş mu onu sorsaydın bakalım. eğer arıyorsa vardr bunda bişey.

kıslar ya çıkmadan bişi sorim aşkımın mektubunu hala gönderemedim postaneye biraz uzak ev ya telekoma versem göndrirlermi? bilginiz varmı CADIARZU

tatlım ben postaneden direk yollamıstım dier türlüsünü bilmiorum ama aps ile yolla o en hızlısı oluo 4 gün falan içinde oluo elindee çok uzak olsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…