- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.901
hiç değişen bişey yok canım ya aynıyım gözlerim acıo onu farkettim wc ye gittim gözlerim kızarmış yasenağlama
Kıss ne yazdın mektupda acık örnek versenneeee sempatiksalakcinni off bende yollıcaam bu haftaiçi ama ne yazıcağımı bilmiyorumm =(((((((( :1no2:
Kıss ne yazdın mektupda acık örnek versenneeee sempatiksalakcinni off bende yollıcaam bu haftaiçi ama ne yazıcağımı bilmiyorumm =(((((((( :1no2:
hımm canım ya arkadaşın yalan söylüorsaohaoldumsmile kızı sürekli arıormuş mu onu sorsaydın bakalım. eğer arıyorsa vardr bunda bişey.
ustabirlikdemi senınki telefonla msjlasıorsunuz yani?
:roflol: kuzum valla ösledim falan fistan yazdım bende bilmiodum ne yasim die ama bi başaladım 3 sayfa oldu sempatiksalakcinni :roflol: kızımızı anlattim ösledim dedim anası babası abisi derken 3 sayfa oldu sempatiksalakcinni sende özledim falan yaz sempatiksalakcinni
kağıtla kalemi al eline okadar çok şey gelioki aklına :d ben yzamam demiştim döktürmüştümm delikafadulden
Kıss ağlama yaa boşwerr belki sandığın yada düşündüğün gbi deildiirrr
Bak yine kendini üzüyosunn böle yaparak
aaaaaaaaaaaaaaaaklava: bekliom burda kıslar deyom telekom deyom posta gönderilirmi telekomdan deyom kime deyoommmm klava: :mymeka: nerdesinizz ullleeennnn
aaaaaaaaaaaaaaaaklava: bekliom burda kıslar deyom telekom deyom posta gönderilirmi telekomdan deyom kime deyoommmm klava: :mymeka: nerdesinizz ullleeennnn
Kıss aldım elime kağıdı kalemii amaa TıK yoktu bendee yazsaamda bakıoyrumm 4-5 satırdan sonra saçmalamışımm :kedi: napsamkii yaaa:uhm:
Kıss aldım elime kağıdı kalemii amaa TıK yoktu bendee yazsaamda bakıoyrumm 4-5 satırdan sonra saçmalamışımm :kedi: napsamkii yaaa:uhm:
aynı sorun bndede vardı elime aldım kağıt kalem gerisi geldi zaten müzik dinlerkenyazmayı denemelisin bnce o çok ii bn öle yapmıştım ama uyuza gitmedi tekrardan bana geldi mektup iikide geri gelmiş diorum
KOPTUM BUNA YA CANIM BNEİM bundan sonra emin olki gülücem takmıcam kafama ip nerde inceirse orda kopar zaten bn alıştım armadıpından dolayı ufacıkda olsa bi soğukluk oldu bnde yani.İYİKİ VARSINIZ CANLARIM BENİM
ayhhh iilini versinnn yaaa delikafadulden resim yollıcaksan onların arkasına küçük küçük notlar yaz ozaman aranızda özel ve komik anılardan :d hiç değilse ondan daha idir yani benim aklıma bu geldi şimdilik :1rolleyes:
aynı sorun bndede vardı elime aldım kağıt kalem gerisi geldi zaten müzik dinlerkenyazmayı denemelisin bnce o çok ii bn öle yapmıştım ama uyuza gitmedi tekrardan bana geldi mektup iikide geri gelmiş diorum
Canım aramadı mı hala?
nie ikide geri gelmiş bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?