- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.581
sanırım kalmıycaklar hergun gidip gelceklermi artık napıcaklar bilmiyorum ama o yolları pek sevmiyorum ben fırsat bilip birsey yapmak isteyen pislikler cıkabilir
selam kızlar sohbet koyu :))))
anam bi yedim bi yedim rahatım kaçtı he 6 kişilik salat yedim galiba,fena oluyom:)
Hoşgeldiinn canımm, biraz öle gibii =)))
anam bi yedim bi yedim rahatım kaçtı he 6 kişilik salat yedim galiba,fena oluyom:)
hoşbulduk canım nasılsın???
aman guruldatma bul bişiler ye.ben de unutup duruyom aşkım gideli 6 kilo vermişim,pazar görünce şok geçirdi:)söz verdim kilo almam lazım pazara kadar,yoksa bi de benim derdime yanmasın orda:S
Az ye kısss =)) burda açlıktaan mideem gurulduyoo :roflol:
katılayım ozaman herzaman bulamam dimi:)))
saol güzelimiyiyim,mide fesadı geçirmem hariç:) sen nasılsın?
dün bizimkilere banyo vermişler,çamaşır günleriymiş hem de,müjdeleyim
aman guruldatma bul bişiler ye.ben de unutup duruyom aşkım gideli 6 kilo vermişim,pazar görünce şok geçirdi:)söz verdim kilo almam lazım pazara kadar,yoksa bi de benim derdime yanmasın orda:S
kötüye bişi olmaz senide allah korur canım benim ye bişi olmazbende idare ederim çok şükür..bekliyoruz işte..
müjdeni isteseydin ya günün en güzel haberiydi bu
ayneen canımcııımm =))) Katıl sendee kaydirigubbakcemile5
gitmezler inşallah ya elazığdaki askerler yetmiyo muymuş:S
hoşgeldin canım,hayırlı olsun.hazırlıklara başla tabi tarih ne zaman bilmiyorum ama beğendin,aldın uzun sürüyo hep bi eksik kalıyo.zaman çok olunca daha rahat olur.
Yok kiz, bende bebi$ yok... :) Evliyiz ama dügün bi olsun hele.. yoksa ayip olur delikafadulden
Eveet canım bakalım onlarda seneye yazın düşünüyolarr maalesef bursaya gelin vericeez, çocuğun işi orada olunca mecbur kalıyoruzz.. Bursa / İnegöl canımcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?