Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saol güzelimiyiyim,mide fesadı geçirmem hariç:) sen nasılsın?
dün bizimkilere banyo vermişler,çamaşır günleriymiş hem de,müjdeleyim

kötüye bişi olmaz senide allah korur canım benim ye bişi olmaz bende idare ederim çok şükür..bekliyoruz işte..
müjdeni isteseydin ya günün en güzel haberiydi bu

aman guruldatma bul bişiler ye.ben de unutup duruyom aşkım gideli 6 kilo vermişim,pazar görünce şok geçirdi:)söz verdim kilo almam lazım pazara kadar,yoksa bi de benim derdime yanmasın orda:S

Kıss rejimdeyimm yaa ondan yemiyorumm ahh ahh benm aşkımm gittiğinde ben daha çok kilo aldımm yaa, siz nasıl veriyonuzz anlamadım hee :uhm: ben sıkıntıdaan daha çok yedimm valla :roflol:

aman guruldatma bul bişiler ye.ben de unutup duruyom aşkım gideli 6 kilo vermişim,pazar görünce şok geçirdi:)söz verdim kilo almam lazım pazara kadar,yoksa bi de benim derdime yanmasın orda:S

anam bi kilo veremeyen benim yaaa:S:S:S bunalıma girsem yemeğe saldırıyorum.. mutlu olsam yemeğe saldırıyorum. ne olacak benim bu halim bilmem:S:S:S

hoşgeldin canım,hayırlı olsun.hazırlıklara başla tabi tarih ne zaman bilmiyorum ama beğendin,aldın uzun sürüyo hep bi eksik kalıyo.zaman çok olunca daha rahat olur.

tarih aralık canım ama aşkım gelene kadar benim alacaklarımın bitmesi gerekli çünkü gelecek 2 ay içinde ev kurucas akannehir

Yok kiz, bende bebi$ yok... :) Evliyiz ama dügün bi olsun hele.. yoksa ayip olur delikafadulden

delikafadulden tuhaf ama dimi aynı evdemi yaşıyodunuz peki askere gitmeden önce CADIARZU

Eveet canım bakalım onlarda seneye yazın düşünüyolarr maalesef bursaya gelin vericeez, çocuğun işi orada olunca mecbur kalıyoruzz.. Bursa / İnegöl canımcımm

maleseffff deme bakim bursamız çooookkk güzeldir gerçi ben merkezindeyim merkezde oturursalar canı hiç sıkılmaz merak etme yerimseniben

anam bi yedim bi yedim rahatım kaçtı he 6 kişilik salat yedim galiba,fena oluyom:)

bismilllaaaaahhhhhhhh :1shok:
afiyet olsun yavrimu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…