- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.601
bak şimdi ne kötülüğümü gördün kız:)
Kıss rejimdeyimm yaa ondan yemiyorumm ahh ahh benm aşkımm gittiğinde ben daha çok kilo aldımm yaa, siz nasıl veriyonuzz anlamadım hee :uhm: ben sıkıntıdaan daha çok yedimm valla :roflol:
hakkaride mayın patlamış 1 şehit var şimdi gördüm(((88
tarih aralık canım ama aşkım gelene kadar benim alacaklarımın bitmesi gerekli çünkü gelecek 2 ay içinde ev kurucas akannehir
delikafadulden tuhaf ama dimi aynı evdemi yaşıyodunuz peki askere gitmeden önce CADIARZU
maleseffff deme bakim bursamız çooookkk güzeldir gerçi ben merkezindeyim merkezde oturursalar canı hiç sıkılmaz merak etme yerimseniben
bismilllaaaaahhhhhhhh :1shok:
afiyet olsun yavrimu kaydirigubbakcemile3
:)) tamam tamamkötü demedimki sanaaaaaaaaa canım benim:)))) yiğidi allah korur derler ya? senide allah korur dedim=)))
:)) tamam tamam
ya yemek yemeyelim diye kafanızda kısıtlıyosunuz sanırım ondan oluyo.yasak koymayın bence,azcık azcık yiyin her bişiden,az da spor tamam miss.
ya ben izlemiyorum tv,haberleri de okumuyorum bu haberler yüzünden,çok sinirlerim bozuluyo,uyku falan kalmıyo düşün düşün korkuyorum.olumsuz şeyleri aklıma getirmemek için öyle şeyler yokmuş gibi davranmak istiyorum.Allah sabır versin yakınlarına.
evet ya aynen dediğin gibi oluyor.. bide benim koca dal gibi sinirimi bozuyor ondan böyle yoksa kilolu olduğumdan değil ona kilo aldırmam lazım
Sorma ya benimkide dal gibi inşallah askerde biraz alırlar. Biz kilo verceğimize
onlar alsınsempatiksalakcinni
he ya hep biz onlara uyum sağlamaya çalışıyoruz vallahi halbuki kilo almak ne kolay al gitsin dimi?ne bizi uuraştırıyorsun
he ya hep biz onlara uyum sağlamaya çalışıyoruz vallahi halbuki kilo almak ne kolay al gitsin dimi?ne bizi uuraştırıyorsun
Aynen öyleekaydirigubbakcemile3
tarih aralık canım ama aşkım gelene kadar benim alacaklarımın bitmesi gerekli çünkü gelecek 2 ay içinde ev kurucas akannehir
maleseffff deme bakim bursamız çooookkk güzeldir gerçi ben merkezindeyim merkezde oturursalar canı hiç sıkılmaz merak etme yerimseniben
ben unuttum valla 3 gün hiç bişi yememişim.rejim yapıyosan da ye yahu açlık hissedince az da olsa.yemezsen depolar bünye yağları hep,daha kötü olur.
ee onud siz yapceksiniz gari:)evlenince bol kalorili yemekleri her öğün dayarsın önüne isterse yemesin,isterse kilo almasınhem zaten kilo aldırmazsanız kızar anası,oğluma iyi bakmıyo diye,sanki yanındayken pek bi kiloluymuş gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?