Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu kitabı yeni bitirdim aşırı akıcı ama bi o akdarda hayal gücü bana göre abartı hiç üstüme alınmadım genellemelerini:umursamaz:

Başka kitabını okumadım canım da, ''Yüreğim Seni Çok Sevdi '' bu kitabına çok güzel diyolar, bunu okumak istiyorum bide ...

favori kitabım diyebilirim aşkım askere gittiğinde okumaya başlamıştım zaman geçsin die inanır mıısn hem ağlardım hem okurdum kitabı sanki içindeymişim gibiydi ay aşk güzeldi yaaaa tekrardan okurum hiç bıkmadan yane ve hep askerim aklıma gelio gözlerim doluo ya bence okumalısın canım pirayeden çok onu beğeneceğini söleyebilrim

piraye mukemmel ya sonunda agladım resmen.
yuregım senı cok sevdide guzeldi.
eroınle dans bırde en son yurekler oluru merak edıorum

eroinle dansı aldım ama okuyamadım daha nisanda başlıcam sınavdan sonra en sn yürekler ölür kitabını okudum oda çk güzel susucum.

tamam canım okuyackalarım lisetsinde o da
kaydirigubbakcemile5

var canım var başından sonuna kadar ayrılık
okumama o zaman çabuk etkilenirim:gitme:
imkansız aşk hikayesi ayrılık var ewet ama şiddetle okumanı tavsiye ederim
canım yok hemen etkileniyorum bana böle aşk yaşayan şeyler tavsiye edinboshayallersmile
İyiyimm bende ne olsunn iştee =))) Bi kitap muhabbetidirr gidiyo burdaa, Sevgilime kitapmı yollsam yaww okumayı çok severde sırnaşık şey :roflol: sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:çok vakti vardır araba sürerken okur artık:roflol:
ben daha 2 yi izleyemedim ya fırsat bulsam izliycem edward yokmus sonlarda geliyomus sanırsam ondan hevesim yok heraldesempatiksalakcinni
küsmüyüz kız ses vermedinaklinialirimsmile

ben daha 2 yi izleyemedim ya fırsat bulsam izliycem edward yokmus sonlarda geliyomus sanırsam ondan hevesim yok heraldesempatiksalakcinni

Yok canım yaa, olmazmı Edward :asigim: başlarda var zateen, ortalarda bi ara yok ama hayal olarak sürekli çıkıo karşımızaa, ben izlediim ve çok güzeldii, yakın zamnda izlemeni tavsiye ederim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…