- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.201
sinan akyüzün 'bana sırtını dönme' adlı kitabına yapılan yorum
kitabı bitirdim bence gayet iyiydi tabi herkes bnm gibi düşnmeyebilir güzeldi ama sinan akyüz gerçekten kadın düşmanı bnceee ama yinede bi bayan olarak kitaplarını okumayı seviyorum :)
Başka kitabını okumadım canım da, ''Yüreğim Seni Çok Sevdi '' bu kitabına çok güzel diyolar, bunu okumak istiyorum bide ...
büşüm eyeyim sen nassın:icecream:
burcucumanladım canım aklımda bulunucak bu yazarlar:tomato:
piraye mukemmel ya sonunda agladım resmen.
yuregım senı cok sevdide guzeldi.
eroınle dans bırde en son yurekler oluru merak edıorum
büşüm eyeyim sen nassın:icecream:
burcucumanladım canım aklımda bulunucak bu yazarlar:tomato:
kıslarrr çoğunlukk okumuştur zaten ama Twilight serisii Şiddetle
tavsiye edilirr.. Heyecanla okuduğum tek kitaptı =)))
kitapların filmini bekliyom bensempatiksalakcinni
vereliniortakdelikafaduldenkitapların filmini bekliyom bensempatiksalakcinni
hımm bn bi bakim bu kitaba internette
favori kitabım diyebilirim aşkım askere gittiğinde okumaya başlamıştım zaman geçsin die inanır mıısn hem ağlardım hem okurdum kitabı sanki içindeymişim gibiydi ay aşk güzeldi yaaaa tekrardan okurum hiç bıkmadan yane ve hep askerim aklıma gelio gözlerim doluo ya bence okumalısın canım pirayeden çok onu beğeneceğini söleyebilrim
vereliniortakdelikafadulden
şu yüreğim seni çok sevdide ayrılık var mı varsa okumucamlmaz:
vereliniortakdelikafadulden
şu yüreğim seni çok sevdide ayrılık var mı varsa okumucamlmaz:
slm kızlar nasılsınız?
tamam canım okuyackalarım lisetsinde o da kaydirigubbakcemile5
İlk 2 kitabın filmleri zaten var canımda 3. çekilio şimdi B] sempatiksalakcinni
h.g canım ii saol sn nasılsın anlaşılan snde okumuşsun
okumama o zaman çabuk etkilenirim:gitme:var canım var başından sonuna kadar ayrılık
canım yok hemen etkileniyorum bana böle aşk yaşayan şeyler tavsiye edinboshayallersmileimkansız aşk hikayesi ayrılık var ewet ama şiddetle okumanı tavsiye ederim
:roflol::roflol:çok vakti vardır araba sürerken okur artık:roflol:İyiyimm bende ne olsunn iştee =))) Bi kitap muhabbetidirr gidiyo burdaa, Sevgilime kitapmı yollsam yaww okumayı çok severde sırnaşık şey :roflol: sempatiksalakcinni
küsmüyüz kız ses vermedinaklinialirimsmileben daha 2 yi izleyemedim ya fırsat bulsam izliycem edward yokmus sonlarda geliyomus sanırsam ondan hevesim yok heraldesempatiksalakcinni
ben daha 2 yi izleyemedim ya fırsat bulsam izliycem edward yokmus sonlarda geliyomus sanırsam ondan hevesim yok heraldesempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?