Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla canım sinirim bozuldu ya zaten sesini duyamamışım aklım hep onda bide bu boş konusmalarlmaz:
boşver canım sen rahat ol de bide bizi düşünme de sinirinden catlasın o da-tatlicadiarzu-yolmalı böylelerini benı sınır ettı bı tane carpıcam salak:mymeka:
BN GELDıM HATUNLAR:dance:
aklinialirimsmile
canan tan'ın aşkın sanal halleri kitabını mı alıosun canım
konusu nasıl akıcı mı bilgi verin:sinifsinif:

hoşgeldin canım ... kaydirigubbakcemile

hoşbuldum dadlum ewet canan tanın piraye adlı kitabını bn 1,5 günde bitirdim mükemmel bi kitap sadece o deil bütün kitapları öle şu an eroinle dans kitabını aldım ama nisanda aöf sınavı olduğu için okuyamıorum sınav bitsin hemen akşamına başlıcam ama çk meralk ediorum nasıl bi kitap?

sn canan tanın başka kitablarını okudun mu canım?

senı oyle gorduler demekkıkaydirigubbakcemile3

superim sana şunu demem yeterlidir bu canan tan bana kitap okumayı sevdirdi desem yeterli bilgi vermiş olurum

en çok aşkıma teşekkür etmeliyim o bana kitabı verdi o bni tanıştırdı iiki verdin aşkım seni çok seviorummm:asigim:

piraye mukemmel ya sonunda agladım resmen.
yuregım senı cok sevdide guzeldi.
eroınle dans bırde en son yurekler oluru merak edıorum

Başka kitabını okumadım canım da, ''Yüreğim Seni Çok Sevdi '' bu kitabına çok güzel diyolar, bunu okumak istiyorum bide ...

Evet canım herbişey burada olandan :dance:

Evet canım ve de Sinan Akyüz
ya nasıl mutlu oldum he :dance: :dance:
kesinlikle sinan Akyüz'ün kitaplarını öneririm baş yazarım benim

hımm hadi ya okuduğun kitabın dahadoğrusu seni etkilyen kitabıın ismini veriri miisn canım bnde netten bakım alım

senı oyle gorduler demekkıkaydirigubbakcemile3

Aslındaa canım ilişkini ne kadr çok güçlü savunursaan arkadşlarına karşıı baskın
sanıyolar seni o ilişkinde, ve onlarda bırakılmıcak bi tip gibi görünüyosunn.. Ozamnda
karşı tarafı eziollarr =))) illa bi çomak sokucaklar yaa
kaydirigubbakcemile3 neseki
öle insanları çevremde bulundurmuyorumm artıkk..

canım kızla fazla samımıde degılım ya yenı tanıstık daha yani ilişım hakkında hiçbirseyde anlatmıyorumm.ama kımısı boş konusmayı çok sever

sinan akyüzün 'bana sırtını dönme' adlı kitabına yapılan yorum

kitabı bitirdim bence gayet iyiydi tabi herkes bnm gibi düşnmeyebilir güzeldi ama sinan akyüz gerçekten kadın düşmanı bnceee ama yinede bi bayan olarak kitaplarını okumayı seviyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…