Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben berbatım darmadağınık

okudum canım
piraye
yüreğim seni çok sevdi
en son yürekler ölür
eroyinle dansı okumadım merak ediyorum

hayırdır canım noldu?

bnde aldım çekmecemde duruo nisanın ilk haftası başlıcam okumaya ama işyerindeki kıza verdimde çk beğendiğini söledi onları bnde okudum ama en çk etkileyen bni yüreğim seni çk sevdi hep askerim göüzmün önüne glio gözlerim doluo valla

yok degilis de ben arada yazılanları kacırıyorum ya o sebebpten yoksa bile bile degil ha yanlıs anlamakaydirigubbakcemile3

Yok canım yaa, olmazmı Edward :asigim: başlarda var zateen, ortalarda bi ara yok ama hayal olarak sürekli çıkıo karşımızaa, ben izlediim ve çok güzeldii, yakın zamnda izlemeni tavsiye ederim canımm
bizim karsımıza cıkıyormu hayal olarak pekisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 neyse benim sevgilim var baska erkeklerden konusamamkaydirigubbakcemile3

bugün bi hata yaptım ve konuşmamam gereken biriyle konuştum şuan darma dağınığım anlatamam halimi

:roflol: :roflol: Sinemasından sonrakii gece rüyamaa girdii edward, sevgiliimde soruyo bana rüyanda beni gördün mü diye, hee gördüm dedimm çok güzeldii :roflol::roflol:

akannehir akannehir Kimle kısss ? Eski sevgilinle faln mıı canım

ayne canım üstüne bastın. benim şuan beklediğim askerimle ben 1yıl bir aydır beraberiz bundan önce 5 yıllık bir ilişkim vardı 5 yıl dip dibe hiç ayrılmadan sürdü ailelerin anlaşamaması yüzünden ayrıldık ama ne ayrılma ceset gibi gezdim bu haziranda 2 sene olacak ben2 senedir ilk defa sesini duydum düşünün halimi

demek oyle enisteyi kandırdın hesempatiksalakcinni ya ben ha edwardı gormusum ha benimkini cok benserlerdedelikafadulden

:roflol::roflol::roflol: Yatmadan önce rüyanda beni gör faln denir yaa =)) oda soruyo arada gördünmü faln diyee, e nediyim şimdi seni değilde edward'ı mı diycektimm =)))

ayy canım yaaa çok üzüldüm hayırlısı deilmiş demekki unut gitsin hiç konuşmamış farzet

İnsaan kötü hisseder tabii özellikle bide aileler yüzünden ayrılık yaşamışsanız daha fazla koymuştur bu sana.. Kötü bişey yapmamışssıın sakın kendini üzme bu konuda, şuandaki sevgilini düşünn, mutluluğunu düşünn, geçen konuşmayı unutmaya çalış canım
Özel olmazsaa niye aramış canım senii ??

niye birseylermi hissettin ondanmı boyle diyon..

:roflol::roflol::roflol: Yatmadan önce rüyanda beni gör faln denir yaa =)) oda soruyo arada gördünmü faln diyee, e nediyim şimdi seni değilde edward'ı mı diycektimm =)))

siparis uzerine olmuyor de sendesempatiksalakcinni beni gor deyince edward cıkıveriyor ruyalarımda de oda seni napar bilmemkaydirigubbakcemile3

ya bizim ayrılığımızdan sonra askere gitti ordan fazla arayıp soramıyordu daha doğrusu numaralarımı falan değiştirdim araştıramadı ordan bi msn adresimi bulmuş arada ona mail atıyordu teskeresini almış gelmiş son bir kez sesimi duymak istemiş numarasını bırakmış önce mail atıp ccevap verdim rahat bırak beni die sonra dayanamadım aradım offf çok kötüyüm bu kadar etkileneceğimi tahmin etmemiştim

slm tatlım sen yeni geldin sanırım hoş geldin ne oldu kötü bi durummu var :S

niye birseylermi hissettin ondanmı boyle diyon..

siparis uzerine olmuyor de sendesempatiksalakcinni beni gor deyince edward cıkıveriyor ruyalarımda de oda seni napar bilmemkaydirigubbakcemile3

ayrıldığımdan beri hissettiğim tek şey hazmedememem hep neden böyle oldu diiyorum yapılanları konuşulanları haketmediğim şeyleri kaldıramıyorum hepsini içimde bastırmıştım ama birden patladı içimde ne var bilmiyorum tamam askerimi çok seviyorum ona asla ihanet etmem ama bunuda içimden atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…