Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anladım suan azda olsa bir karısıklık icindesin..askerini daha cok seviyorsundur tabi canım yoksa neden onla olasın arada boyle seyler yasanabilir bitmis gitmis zaten..sonra keske konusmasaydım demek istemiyorsan ararsa falan hic acma derim ben

KATILIYOORUUMMM Canımm suçluluk duygusu içnde hissetme kendinii
bunlar çok normal olabilicek şeylerr.. Hepimiz yaşıyabilir bu gibi durumları, ama kafanı
bu tür şeylerle fazla karıştırma canım, bırak gitsinn.. Bi daha da görüşme derimmşakkıdı

sanada slm canım daha önce ayrılmış olduğum kişinin sesini duydum bugün 2 yıl sonra haliyle kötü oldum onu anlatıyordum

aynı durumu bnde yaşadım 2 hafta önce eski sevgilim aradıı bnim ailem hiç istemedi onu onun ailesi istiodu askerdeyken bn bundan ayrılırdım sırf ailem istediği için deil tabi 2 hafta önce sesini duyunca bnde çk tuhaf olmuştum ama inan geçio ertes günü onla konuituğun aklına bile gelmio sonuçta bitmiş bişey gerçi bn böleydim kızgınlığım nefretim hala var

Kızlarrr topikte yoğunluk olduğu zaman, online kişiler sonra yazılarınları göremiyo olabiliyoruzz, sayfa atlıyoo hemenn, yazılanlarıda kaçırıyoruzz, üstünüzee alınmayın bu gibi durumları

sanada slm canım daha önce ayrılmış olduğum kişinin sesini duydum bugün 2 yıl sonra haliyle kötü oldum onu anlatıyordum

hem benim vedattan önce 2 senelik bi çıktım vardı bana hak etmedim şekilde davrandı ve benden ayrılmsıtı bi süre sonra vedatla çıkmaya başladım ben ve vedat askere gitti sonra 1 2 ay spnra o bana geri döndü sesini falan duydum çok kötü oldum baya bi anlaıorum canım seni yani ama gecio

siz böyle bi anda bitti diyince okadar korkuyorumki:S ALLAHIM KORUSUN..
Hiç bi ilişkinin garantisi yok canım hiç bitmiycek sandığın ilişkiler bile
bir anda bitebiliyor. Çok yakın bi arkadaşım daha yeni bitirdi 5 yıllık ilişkisini ki
hiç aklımızın ucandan geçmezdi. Herşey kader kısmet yani olmayınca olmuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…