- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.241
ayrıldığımdan beri hissettiğim tek şey hazmedememem hep neden böyle oldu diiyorum yapılanları konuşulanları haketmediğim şeyleri kaldıramıyorum hepsini içimde bastırmıştım ama birden patladı içimde ne var bilmiyorum tamam askerimi çok seviyorum ona asla ihanet etmem ama bunuda içimden atamıyorum
slm tatlım sen yeni geldin sanırım hoş geldin ne oldu kötü bi durummu var :S
sevgilin seni ruyalarında edwardla aldatıyosempatiksalakcinnigonderen:bir dostkaydirigubbakcemile3
artık elimdesin busrakaydirigubbakcemile3
yaa nie bana kimsey yazmıo neyse ben çıkıorum byby
anladım suan azda olsa bir karısıklık icindesin..askerini daha cok seviyorsundur tabi canım yoksa neden onla olasın arada boyle seyler yasanabilir bitmis gitmis zaten..sonra keske konusmasaydım demek istemiyorsan ararsa falan hic acma derim ben
sanada slm canım daha önce ayrılmış olduğum kişinin sesini duydum bugün 2 yıl sonra haliyle kötü oldum onu anlatıyordum
4 senelik bi ilişkimdi bir anda bitiverdi yani.
ben de geldimmm ne oluyo bakalım kızlar karışık durumlar var galiba
4 senelik bi ilişkimdi bir anda bitiverdi yani.
ne bitirdin mi nasıl oldu küp şekerim benim yaa anlat hele bi
sanada slm canım daha önce ayrılmış olduğum kişinin sesini duydum bugün 2 yıl sonra haliyle kötü oldum onu anlatıyordum
siz böyle bi anda bitti diyince okadar korkuyorumki:S ALLAHIM KORUSUN..
Selam kizlar ben geldimmmm
Hiç bi ilişkinin garantisi yok canım hiç bitmiycek sandığın ilişkiler bilesiz böyle bi anda bitti diyince okadar korkuyorumki:S ALLAHIM KORUSUN..
o kadar uzunki okumaktan sıkılırsınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?