- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.281
ay yavrum ya ikinci asker bekleyişi yani:S
ewet canım ama bununki çk koyuyo bana budan öncekinde hiç bunalıma girmiodum yaw işte gittiğinden 1 2 gün ağlıodum o kadar kimi zaman diorumki allahın bana verdiği ceza mı bu die askerde bırak çoocuğu başka biriyle konuş al sana die ayy allahım
Canım anca yazabiliyorum işim vardı da biraz
sen internette yazılana bakma ben böyle bir kitap okumadım hayatımda
sanki etrafımda oluyormuş gibi hissettim.
Benim Sinan Akyüz'ün ilk okuduğum kitabı
Sevmek Zorunda Değilsin Beni
kesinlikle önce bunu oku. İnanamadım ben gerçek yaşanmışş bir olayı anlatıyor ama elimden düşüremedim. Canan Tan okuduysan of Canan'da neymiş diyeceksin idda ediyorum.
Bu kitabı okudum ve Favorim Sinan Akyüz dedim
Daha sonra da İki Kişilik Yalnızlık var.
Bu kitapta çok ağladım. Sanki yaşayan benmişçesine öyle sardı beni
ve 1 günde soluksuz okudum bu kitabı da.
oy oyy badem şekerim peki tamam başlıorum
şimdi bizi arkadaşım tanıştırdı herşey güzeldi felan bi ayrılıoruz bi barışıoduk annem yengem ablam yüüznden ayrıldığımda olmuştu dayanamayıp tekradan barışıoduk hep onun yüüznden bayıldım etdim çk kötüydüm bikeresinde neden ayrıldığımızı hatırlamıorum bu başka birisiyle konuşmaya başlamış işyernden bnde başkasıyla çıkıodum ama hiç sevmiodum çıktığım çocuktan ayrışldım bu bana gelince sonra bu askere gitdi bikaç zaman geçt bn bunun msnisine girdim kız işte konuşmaya başladı sn burcusun dimi die girme aramıza o bni sevio dedi bn yıkıldım mafholdum kız bide abisini konuşmaya kattı nasıl bni tehdit edio görmeniz lazım çk rahat bişekilde tel kullanıodu bn buna msj atdım bitti die sn sevmiorum diosun ama maşallah kız hiçte öle demio dedim sevmiosun ayrıldın madem ne die msnninde dedim öle ayldık tekrardan barıştık izine geldi görüştük felan askere gitdi bikaç zaman sonra ayrılmak istediğimi söledim nedeni sordu bn soru işaretleriyle yaşıyamam artık güvenim yok sana bitdi buraya kadar dedim ve bitirdim o çok uğraştı ama olmadı sonra aşkımı buldum işte ama anladımki biizmki sevgi deilmiş alışkanlıkmış yani bunu anladım bu ilişkide
şişşşştttt cnm.. sakın öyle düşünme.. her işte bi hayr vardır diye boşuna demiyorlar.. şer olarak gördüğün şey aslında hayr olabilir:) :1hug:
şafak 74 bartın a selamlarrsempatiksalakcinni
kesinlikle katılıyorum büşüm
ayy canım ya içimi rahatlattın vallaopuyorumnanaktan
peki küp şekerim kaann seni sevmedini nerden biliomusun ve dünkü seninle konuştumuz konuyu düşündün mü kaanla konuscakmısın ?
ben bu saçmalıkları yaptığımda lise 1 ile 19 yaş arasıydım 19 yaşında ayrıldım şuan 21 yaşındayım 2 sene geçti işte
askerime söyleyemem yaa bu ilk ve son ondan sakladığım şey olsun kafası bulanmasın offf ama çok kötü oldum iki sene sonra sesini duyduğuma inanmıyorum bana sahip çıkmadı diye çok kızmıştım o ise iki arda kaldığı için beni bir türlü anlamamıştı. aradan zaman geçti herşey yerine oturdu yaa şimdi senin neye kızdığını çok iyi anladım dedi
ben bu saçmalıkları yaptığımda lise 1 ile 19 yaş arasıydım 19 yaşında ayrıldım şuan 21 yaşındayım 2 sene geçti işte
askerime söyleyemem yaa bu ilk ve son ondan sakladığım şey olsun kafası bulanmasın offf ama çok kötü oldum iki sene sonra sesini duyduğuma inanmıyorum bana sahip çıkmadı diye çok kızmıştım o ise iki arda kaldığı için beni bir türlü anlamamıştı. aradan zaman geçti herşey yerine oturdu yaa şimdi senin neye kızdığını çok iyi anladım dedi
kara gün dostuyum ben ayıpsın şakkıdı içini bunaltman gereken bişey yok.. rahat ol :)))))) güzel şeyler yaşayacağına inanırsan güzel yaşarsın inan buna:1hug:
Unutun gitsin kizlar.. bak askerde sevgiliniz var...
Unutun gitsin kizlar.. bak askerde sevgiliniz var...
millett selammm canlarrr kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?