Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay yavrum ya ikinci asker bekleyişi yani:S

ewet canım ama bununki çk koyuyo bana budan öncekinde hiç bunalıma girmiodum yaw işte gittiğinden 1 2 gün ağlıodum o kadar kimi zaman diorumki allahın bana verdiği ceza mı bu die askerde bırak çoocuğu başka biriyle konuş al sana die ayy allahım

şişşşştttt cnm.. sakın öyle düşünme.. her işte bi hayr vardır diye boşuna demiyorlar.. şer olarak gördüğün şey aslında hayr olabilir:) :1hug:

hadi ya tamam bakıcam canım bn buna bu arada duygucum ewe nerde gireceğine dair kağıt geldi mi aöf den?

peki küp şekerim kaann seni sevmedini nerden biliomusun ve dünkü seninle konuştumuz konuyu düşündün mü kaanla konuscakmısın ?

yavular ben biraz çarşıya çıkıyorum hava alayım ggünlerdir evdeyim.. üstelik yüzüğümüzde bi problem çıkmıştı kuyumcudaydı gidip yüzüğümü alayım güç veriyor o bana öptüm kızlar

ben bu saçmalıkları yaptığımda lise 1 ile 19 yaş arasıydım 19 yaşında ayrıldım şuan 21 yaşındayım 2 sene geçti işte
askerime söyleyemem yaa bu ilk ve son ondan sakladığım şey olsun kafası bulanmasın offf ama çok kötü oldum iki sene sonra sesini duyduğuma inanmıyorum bana sahip çıkmadı diye çok kızmıştım o ise iki arda kaldığı için beni bir türlü anlamamıştı. aradan zaman geçti herşey yerine oturdu yaa şimdi senin neye kızdığını çok iyi anladım dedi

Boşver canım sen hiç yaşanmamış farzet. askerinede sakın bahsetme

doruuu onlar saten her şeyi bizden daha geç anlıolar ama tabi iş işten geçmiş oluo hemde yazık oluo

kara gün dostuyum ben ayıpsın şakkıdı içini bunaltman gereken bişey yok.. rahat ol :)))))) güzel şeyler yaşayacağına inanırsan güzel yaşarsın inan buna :1hug:

inş.canım inş.git yüzüğünü alda gel hade bidaha çıkarma parmağında çıkarıp takmak ii deilmiş fazla sölemm yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…