- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.301
canım zaten eski olanı anlattm nbn bu ayrıldığım kişi kaan deil muratdı kaan aradı konuştuk olay tatlıya bağlandı canım
ne unutuosunus gıs yeni geldim anacım sormayın böbreemin gıcıklığı yetmiomuş gibi bide grip oldum oooooooooooyyyyyyy ooooooooyyyyyyyyyy hapşuuukafamçokkarıştı :1shok: aklinialirimsmileooooooooooooyyyyyyy ne unutuonus sööleyin bakem
unuttum gitdi bn valla ayy canım aşkımın bi lafı vardır
geçmişe bakmayalım artık geleceğe bakıp yürüyelim el ele derdi hep bana:asigim:
hemm benimde eskiden bi sevgilim vardı adı dogustu ne sevmiştim yaa ne dese yapıodum ölüodum onun için ama sonuc ayrıldık sonra geri döndü çokkkkk özür diledi ama iş işten geçmişti tabi ben vedatla çıkmaya başlamıstım ama sesini duydumda özür diledindede gözlerim şişmişti baya alamıstım şimdimi gelinir die ama çok şükür vedat karşıma çıkmıss ayyyy kıskanç paşam benimmm :asigim::asigim:
Hoşgeldinn canımm =) Nasılsınnn ?
ne unutuosunus gıs yeni geldim anacım sormayın böbreemin gıcıklığı yetmiomuş gibi bide grip oldum oooooooooooyyyyyyy ooooooooyyyyyyyyyy hapşuuukafamçokkarıştı :1shok: aklinialirimsmileooooooooooooyyyyyyy ne unutuonus sööleyin bakem
doruuu onlar saten her şeyi bizden daha geç anlıolar ama tabi iş işten geçmiş oluo hemde yazık oluo
oooooyy dooru sölermiş askerin gıs boshayallersmile geçmişe dair hatırlanması gereken tek şey güsel anılardır dadlum sempatiksalakcinni
hoşbuldum canım, çok sıkkınım yaaa ... mafoldumben
hoş geldin şekerim hayrola neyin var kız :S
Hayırdır canım ne olduuuu :teselli:
oyy oyy geçmiş olsun balım eski sevgilileri unutuoz canım
noldu canım hayırıdr canı sıkılan burda mutlu olan buraya gelmicek mi yahu sanki bn çk geliom ya bn sıkıntılıyım neseki şu 2 gündür pek mutluyum:roflol:
bi yandan 5 yılıma yazık oldu ama bi yandanda iyisi hayırlısı böylaeymiş demekki dedim
askerime söylemiycem yanlış bişi düşünmesin hiç olmamış farzedicem ama içim doldu sizinle bi konuşayım dedim işyerindeyim yanlızım
çok karmakarışığım napcam ben yaa öfff boshayallersmile
çok karmakarışığım napcam ben yaa öfff boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?