Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya ben beklicem mi beklemicem mi, nasıl davrancağım konusunda kafam cok karışık... severek ayrıldık biz, tek neden askerlik...
napcam ben yaa uff
mafoldumben

ya ben beklicem mi beklemicem mi, nasıl davrancağım konusunda kafam cok karışık... severek ayrıldık biz, tek neden askerlik...
napcam ben yaa uff
mafoldumben

kız nie ayrıldıınz keşke ayrılmasaydınız ya bak bizde bburda beklioz zor mor ama inan değio buna günler öle böle geçioo

napcam ben yaa uff
mafoldumben

Canımm bu konu derinn biliyorumm ama bunu onunla konuşmadan halledemezsnkii, özlüyosunn onu bu çok belli, belki oda seni özlüyodurr.. Bence A -ra -ma -lı -sınnnnnnn boshayallersmile

ya askere gitmeden ayrıldık zaten, burdaki bazı arkadaşlar da biliyor konuşmuştuk,
15 ay bekledikten sonra ayrılık olursa yazık olur o 15 ay'a falan dedi, bende EyvAllah dedim ...

kavgasız bi şekilde,sevdiğimizi söyleyerek ayrıldık, sonra da askere gittii...

canımm bu konu derinn biliyorumm ama bunu onunla konuşmadan halledemezsnkii, özlüyosunn onu bu çok belli, belki oda seni özlüyodurr.. Bence a -ra -ma -lı -sınnnnnnn boshayallersmile

evet bende katılıorumm arasana yaaa konuşun bi herşeyi kesinleştirin ne demek ayrıldık hemen öle kolaymı ?

kız böle ayrılıkmı olurmus anaaaaaaaaaaaa başka bi neden yokmuydu ayrılmanız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…