Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Peki tek sebep onun askere gitmesimi. Anlamadımm ben :uhm:

o öel demsine rağmen sn burda şafak sayıosun bnede ara canım 15 ay ne die yazık olsun belki çok güzel şeyler olucak sonunda bnce ara ve konuş böle sn daha kötü olursun ama konuştuğunda 2 dakika bile olsa konuşmak insanı mutlu edio bu yzden ara derim bn

ya ben beklicem mi beklemicem mi, nasıl davrancağım konusunda kafam cok karışık... severek ayrıldık biz, tek neden askerlik...
napcam ben yaa uff
mafoldumben

gıs hangi kaşla göz arasında ayrıldınız anam siz yaaa:çok üzgünüm: eee nie askerlik sorun oluyo yow ?bekleyemem mi dedin ki?yada ordan birini daha mı gettirrim dedi gıs eyvahedigeldismilebaşaka bi sorun yapmas yani askerlik hasret dışında ee o da olacak tabi boshayallersmile

uff uff ... askere gitmeden çok aradım, açmadı hiç... şimdi de açmazsa; yıkılırım ... mafoldumben mafoldumben

Canım, ALlah korusun 15ay bekledikten sonra ayrılık diye bir şey olursa, 15 ay'ıma yazık olurmuş... geldikten sonra denicegmzi söyledi ...

sizi medeni maynaklar sizi severek ayrılmışlar lmaz: lan seven ayrılır mı kafayı mı yedininz heö aşkın için ömrünün sonuna kadar bekler insan siz zmanın pazarlığını yapyonus kimden çıktı gıs bu ayrılma fikri 15 aya yazık olur fikriklava:

uff uff ... askere gitmeden çok aradım, açmadı hiç... şimdi de açmazsa; yıkılırım ... mafoldumben mafoldumben

açmazsa sende bekleme klava:klava: bune böle yaa çocuk oyunca sanki hadi ben askere gidom oyunu boz ohh ii valla seni hiçmi düşünmüo bu sinir oldum :mymeka:he yazık sanda ya

Canım, ALlah korusun 15ay bekledikten sonra ayrılık diye bir şey olursa, 15 ay'ıma yazık olurmuş... geldikten sonra denicegmzi söyledi ...

Canımm şuandaa ama kendine yazık ediyosun farkındamısın bilmiyorum ama bi ara bi dene bakalım oda seni özlediysee, inann oda aramaya başlar seni ama ilk adımı sen atmalısın baktın ondaann bi adım yok sana zateen geldiğinde de olmaz ki bu ilişkii,
Bu sefer sen beklediğinle ve üzüldüğünle kalırsıınn, şuandada bekliosun bi yerde onuu boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…