- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.341
ya askere gitmeden ayrıldık zaten, burdaki bazı arkadaşlar da biliyor konuşmuştuk,
15 ay bekledikten sonra ayrılık olursa yazık olur o 15 ay'a falan dedi, bende EyvAllah dedim ...
kavgasız bi şekilde,sevdiğimizi söyleyerek ayrıldık, sonra da askere gittii...
kız böle ayrılıkmı olurmus anaaaaaaaaaaaa başka bi neden yokmuydu ayrılmanız için
ya askere gitmeden ayrıldık zaten, burdaki bazı arkadaşlar da biliyor konuşmuştuk,
15 ay bekledikten sonra ayrılık olursa yazık olur o 15 ay'a falan dedi, bende EyvAllah dedim ...
Peki tek sebep onun askere gitmesimi. Anlamadımm ben :uhm:
kolay değil tabiki de... zor; çok zor ... mafoldumben
ya ben beklicem mi beklemicem mi, nasıl davrancağım konusunda kafam cok karışık... severek ayrıldık biz, tek neden askerlik...
napcam ben yaa uff mafoldumben
o öel demsine rağmen sn burda şafak sayıosun bnede ara canım 15 ay ne die yazık olsun belki çok güzel şeyler olucak sonunda bnce ara ve konuş böle sn daha kötü olursun ama konuştuğunda 2 dakika bile olsa konuşmak insanı mutlu edio bu yzden ara derim bn
... boshayallersmile
tek sebep 15 ay beklememi istemedi )=
kıs içimisden en sanslısı sensin heralde aklinialirimsmile senin askın istanbuldamı asker gıs?akannehir delikafadulden
gıs hangi kaşla göz arasında ayrıldınız anam siz yaaa:çok üzgünüm: eee nie askerlik sorun oluyo yow ?bekleyemem mi dedin ki?yada ordan birini daha mı gettirrim dedi gıs eyvahedigeldismilebaşaka bi sorun yapmas yani askerlik hasret dışında ee o da olacak tabi boshayallersmile
Evet canım geçen hafta geldi bana
hımm nerde giriosun sınava
böle sacma bi sebebmi olurmus canm yaa beklemeni istememişmiş böle senn için daha kötü değilmi hepimiz beklioruz sonucta ara sen onu ara kesinleştirin son kez ice olumunekankayizsmile
uff uff ... askere gitmeden çok aradım, açmadı hiç... şimdi de açmazsa; yıkılırım ... mafoldumben mafoldumben
Kıss telefon faln bulmuştukk okadr =) aramadın mı hiç ??
Canım, ALlah korusun 15ay bekledikten sonra ayrılık diye bir şey olursa, 15 ay'ıma yazık olurmuş... geldikten sonra denicegmzi söyledi ...
açmazsa sende beklemeklava: klava: bune böle yaa çocuk oyunca sanki hadi ben askere gidom oyunu boz ohh ii valla seni hiçmi düşünmüo bu sinir oldum :mymeka:he yazık sanda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?