- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.381
yok başka sebep, ben direk kabul ettim ayrılma fikrini, bazı arkadaşlar, seni denemek için demiştir belki diyolar bilmiyorumkismile
yok başka sebep, ben direk kabul ettim ayrılma fikrini, bazı arkadaşlar, seni denemek için demiştir belki diyolar bilmiyorumkismile
kıs bu doğuya falan mıgetti? ölcem mölecem korkusuyla demiştir bide ağzını aramıştır bence bekler mi acep diye bence yani lan seven insan ayrılır mı saçmalamayın gözünüzü sevim aşk kolay mı bulunuyor allah aşkına başlarım açmamasına senin gururuna bilmem neye ara kıs sunu sefiomusun de sevyom ama mama derse ii bende sefiom o saman bekliom de bu kadar nolursada olsun mahfetmeyin ilişkinizi eger gerçekten seviosa zaten bunu bekler sende şimdi o ara çabuk ölmessin merak etmeklava: klava: :mymeka:
MERHABA BAYANLAR NASILSINIZ ...BEN BU ARALAR BİR GARİBİM EŞİMİN İZNE GELMESİNE 20GÜN FALAN KALDI YORU YARILAMAYA İSE SONNN 9 GÜNN İNŞ....:asigim:
hımm direk kabul etmişssin ama daha sonra aramısın acmamıs yani buda bişey yerimseniben
MERHABA BAYANLAR NASILSINIZ ...BEN BU ARALAR BİR GARİBİM EŞİMİN İZNE GELMESİNE 20GÜN FALAN KALDI YORU YARILAMAYA İSE SONNN 9 GÜNN İNŞ....:asigim:
olumunekankayizsmile usta birlik garanti doğuya cıkcak diyodu, ya arkasında birini bırakma istemedi, hay Allah ım yaa kaydirigubbakcemile
ya biz en kötü kavgamızda bile ençok trip atıyoz birbirimize şimdiye kadar hiçbir olayda ayrılık konuşmadık basite indirgemeyin bu kadar ayrılık kararı kolay verilmemeli bence
bak ararmısın demios hiç birimiz ara çabuk araklava: çık git ara klava: bak hala duruo kalk gıs içerde kısım aglıo ona bakacam geldiğimde aramış ol haaaaaaaa klava: klava: çıkmassada basla mektup yasmaya :mymeka: gözünü sefim kıs bööle ayrılık mı olur durduk yere ederim şimdi gururna yaaaaa aşkta gurur olmas bilmion mu sen klava:
olumunekankayizsmile usta birlik garanti doğuya cıkcak diyodu, ya arkasında birini bırakma istemedi, hay Allah ım yaa kaydirigubbakcemile
Canım arıcakmsııın?? böle bi düşünce varmıı aklında ??
cesaret edemiyorum uuuff , dağıtım iznine geldiğinde; bir umut ........
canım bak bnde 1 ay çıktık ve askere gitdi bnde başında biliodum ve bekliceğini söledim hem şöle bişey var sn şu anda bekliosun burda ya geldiğinde bn seni bekledim die sölediğinde oda bn mi dedim bni bekle dediğinde ne dicen şimdi araki geldiğinde pişman olmayasın beklediğine eğer beklemeni istemezse snde hayatına yeni bir sayfa açarsın içini kemirmezsin bölece için gönlün rahat eder
ne mutlu sana yaaaa opuyorumnanaktan bizim o günleri görmemize
daha çoooooooooook varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?