- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.361
Katılıyorum gerçekten saçma bi sebepmişş
tek sebep 15 ay beklememi istemedi )=
Canımm şuandaa ama kendine yazık ediyosun farkındamısın bilmiyorum ama bi ara bi dene bakalım oda seni özlediysee, inann oda aramaya başlar seni ama ilk adımı sen atmalısın baktın ondaann bi adım yok sana zateen geldiğinde de olmaz ki bu ilişkii,
Bu sefer sen beklediğinle ve üzüldüğünle kalırsıınn, şuandada bekliosun bi yerde onuu boshayallersmile
biri sefaköy öteki bahçelievler
senin geldi mi kağıdın
uyus muş o ay ben aşkıma yemin ettiriom walla şimdiden ölür mölürsen sakın bida evlenme kimseye dokunma ben seni orda beklicem die siz neleri düşünüonus ee demedin mi nie beklemeyim sefyom seni ama diye hemen tamam mı dedin sendeklava:
beni düşündüğü için yapmışş
ozaman vedat bana hiç bekleme deseydi 1 ay çıktık çocuk 1 ay sonra hopaaaaaaaaa askere gitti siz daha önceden de çıkımıomussunuz baya konustuna göre SYM bence ara acmazsada kendi kaybeder senin gibi bi kızı bulmus bıraktı halde hala beklemek istonn ooooooo bu devirde öle kız o zor bulur
O heralde birazz askerlik psikolojisine girmişş, arkadşları tarfından da dolduruşa gelmişse çünkü benm sevgilimede demişler, kız bırakır senii faln vs.. Oda böle bi yara almamak için ayrılığı teercih etmiş sanırım, olaya bakabildiğim en iyi nokta bu
ARA ARA ARA ARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ben direk tamam dedim, ayrılığı kabul ettim ya =/ gururumu yiyim ben :kedi:
askerliğe gidene kadar devam edelim falan dedi, ben kabul etmedimlmaz:
aynen bizimde oyle oldu, 1 ay dan sonra gitti =/
Bencede ARA
evet haklısın, bu ayın sonunda dağıtım iznine geliyor
ozaman vedat bana hiç bekleme deseydi 1 ay çıktık çocuk 1 ay sonra hopaaaaaaaaa askere gitti siz daha önceden de çıkımıomussunuz baya konustuna göre SYM bence ara acmazsada kendi kaybeder senin gibi bi kızı bulmus bıraktı halde hala beklemek istonn ooooooo bu devirde öle kız o zor bulur
Canım acaba senin bilmediğin bakşa bişey olabilirmi ya.
Sadece askere gidiyo diye ayrılmasını aklım almıyoda.
ewet canımm geldi bnde alttan dersimi kağıthanede gircem diğerlerini itüde gircem ayazağa kampüsünde ama bölümleri farkıl olcak senin saat 14.30 da 9 da mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?