Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım doğru düşünüyosun çok yenisiniz,öpüşmedik bile diyosun uygun olmaz zaten şu an çok ileri şeyler konuşmanız.Ama gelsin az daha zaman geçirin alışın iice birbirinize zaten zamanla ortam da olacaktır konuşmanız için,mecbur konuşcaksınız yani.Öpüm dicek,dur elleyim dicek sen yok dicen derken konuşursunuz yani:)

evet o yüsden fazla yüz vermemeye çalışıorum sonucta sonumuz belli değil çevremde çogu kız benim gibi deil herşeyi yaşıolar bi o hariç nerdeyse ama ben ne bilim yaa istemiorummm zamanında diorum bu yüsden de bırakçaksa bıraksın gitsin amacı belli olur diorum vedatta saolsun çok anlayıslı gerçekten hakkını yiyemem yani çocuk elinden geleni yapıo

selam kizlar.. arabadayim halaaaaa... 1.5 saat surer daha ooof.. sizin konustugunuz konu hakkindA.. Hic korkmayin... Esinize guveniyorsaniz bisey olmaz.. Millet abartiyoooo.. Dinlemeyinnn..

haa şöyleee yaaa
aslında gercketen bende mılletın cok abarttıgına ınıyorum allahım ne laflar oluyo ınsan tabı bunları duunca evlenmekten kokruyo

hımmm bak ben bunları bilmiodum çevremdeki herkez okadar abartınca ne bilim ben korktum işde haklısın karşındaki insanda önemli hiç böle düşünmemiştim

haa şöyleee yaaa
aslında gercketen bende mılletın cok abarttıgına ınıyorum allahım ne laflar oluyo ınsan tabı bunları duunca evlenmekten kokruyo

Kesinlikle abartıyolar yaf

valla kızlar saolun ya rahatladım vallaha heee askımm gel len evlenek hadi aklinialirimsmileaklinialirimsmile:asigim::asigim:

hehe bir fikrim var,şimdi çeyizlik alırken şöyle kurdale falan alın koyun kenara,gerdekte verirsiniz sizinkine süslesin püslesin korkmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…