Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

vallaha surer daha ya... Of gec bitti isim yaw.. Ama sali gunune kadar izinliyim yasasinnnnn...

Ben okuyorum cnm.. Yanlis degilsinn
Iki ustayiz burda =)

Keske daha erken evlenseydim dersiniz bu yuzden evlenmezseniz eger =)

vallaha surer daha ya... Of gec bitti isim yaw.. Ama sali gunune kadar izinliyim yasasinnnnn...

Ben okuyorum cnm.. Yanlis degilsinn
Iki ustayiz burda =)

Keske daha erken evlenseydim dersiniz bu yuzden evlenmezseniz eger =)

yok yok gelsin hemen atlıcam evlen uleynnnnnnnnnnnn dicem benimle yoksa ben mıhlarım seni dicem :d saten kefalim herifim aşkım oyyyy hemen atlar korkk benden vedat hahahahahaha Şeniz Şenizaklinialirimsmile

...
Sevgi neydi sahi? Bir mektubun ilk satırı mıydı; bir telefon­daki ilk ses mi? ınsanı mutlu eden o ilk satır mıydı defalarca okunan; yoksa ilk satır arayışları mı tekrar be tekrarlanan? Telefondaki bir ses insanın bir ömrünü doldursa mı sevgiydi gerçekten; yoksa yeni sesler duymaya hiç yetmeyecek ömürlerin arayışları... mı?
Sevgi bir acıydı herhalde, bir kederdi; kâh hüzünle, kâh mutlulukla hatırlanan. Belki de sabırdı sevgi, affetmekti, gelecek günler adına. Sevgi sınanmaktı adl-i ılahîde ve sınavı geçmekti ercesine. Sevgi bir teybeydi, nasûh kisvesinde; bir dirilişti nefsi öldürerek. Sevgi bir iyi ad bırakmaktı fena yurdunda.
... (ıskender Pala )

kızlar ben geldim latiiiii lokumlarımmm =)
canıııım hoşgeldiinnn...
yok yok gelsin hemen atlıcam evlen uleynnnnnnnnnnnn dicem benimle yoksa ben mıhlarım seni dicem :d saten kefalim herifim aşkım oyyyy hemen atlar korkk benden vedat hahahahahaha Şeniz Şenizaklinialirimsmile
aha teselli edelim derkene kuduttuk karıyı iimi...
haydin kızlar hepinizi öptümmm ümmü kız senin beni öptün yerden öptümmm ona göreeee muahhhhhhh yarın görüşürzz byby

ii geceler bitanem aynen topuyorumnanaktanenten koyuy tekrarlıyorum öpücüğümü görüşmek üzere by by canım...

hehe bakalım sabah gorucez gene neler kaynattıgınızı :))))
bız yenı yetmeler yavas yavas kaçıyoruz meydan taze gelınlere kalsın anamm kım bılır bunların sohbetı nasıl olur heheeh
neyse canlarr hepınıze ıyı gecelerr ben kacarrr

ayyyyyy bayıldıııımmmm harika bişi buuu..:asigim:.
ben cıkıorum teskerecı gusellerım.bıras daha test çözim össye az kaldı görüşüz opuyorumnanaktan
ii geceler hayatım öptümm...opuyorumnanaktan
takıl bize hayatını yaşa,korkularından kurtul:)

babyke gelsin topici coşturcaz sabah topice bakan anam karılar azmış dicek
oooooohhhhh az kaldo bi kaç ay sonra bende katılcam size inşallahhhh....sempatiksalakcinni

ii geceler canım öpüyorum senide kocaman...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…