- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #28.281
pişttttt şafak güzelleri ben kaçıyım gari herifim kızıo sonra dersaneye uykusuz gidince
pişttttt şafak güzelleri ben kaçıyım gari herifim kızıo sonra dersaneye uykusuz gidince
anlaşılmıcak gibi değil zaten tatlımaklinialirimsmileaklinialirimsmile
napisiniz lokumlar kaydirigubbakcemile3
vallaha surer daha ya... Of gec bitti isim yaw.. Ama sali gunune kadar izinliyim yasasinnnnn...
Ben okuyorum cnm.. Yanlis degilsinn
Iki ustayiz burda =)
Keske daha erken evlenseydim dersiniz bu yuzden evlenmezseniz eger =)
takılmacaa guclubacismile kaydirigubbakcemile5
bende takılam mııı sizee bacılarrr kaydirigubbakcemile3
ben cıkıorum teskerecı gusellerım.bıras daha test çözim össye az kaldı görüşüz opuyorumnanaktan
canıııım hoşgeldiinnn...kızlar ben geldim latiiiii lokumlarımmm =)
aha teselli edelim derkene kuduttuk karıyı iimi...yok yok gelsin hemen atlıcam evlen uleynnnnnnnnnnnn dicem benimle yoksa ben mıhlarım seni dicem :d saten kefalim herifim aşkım oyyyy hemen atlarkorkk benden vedat hahahahahaha Şeniz Şenizaklinialirimsmile
haydin kızlar hepinizi öptümmm ümmü kız senin beni öptün yerden öptümmmona göreeee muahhhhhhh yarın görüşürzz byby
ayyyyyy bayıldıııımmmm harika bişi buuu..:asigim:....
Sevgi neydi sahi? Bir mektubun ilk satırı mıydı; bir telefon­daki ilk ses mi? İnsanı mutlu eden o ilk satır mıydı defalarca okunan; yoksa ilk satır arayışları mı tekrar be tekrarlanan? Telefondaki bir ses insanın bir ömrünü doldursa mı sevgiydi gerçekten; yoksa yeni sesler duymaya hiç yetmeyecek ömürlerin arayışları... mı?
Sevgi bir acıydı herhalde, bir kederdi; kâh hüzünle, kâh mutlulukla hatırlanan. Belki de sabırdı sevgi, affetmekti, gelecek günler adına. Sevgi sınanmaktı adl-i İlahîde ve sınavı geçmekti ercesine. Sevgi bir teybeydi, nasûh kisvesinde; bir dirilişti nefsi öldürerek. Sevgi bir iyi ad bırakmaktı fena yurdunda.
... (İskender Pala )
ii geceler hayatım öptümm...opuyorumnanaktanben cıkıorum teskerecı gusellerım.bıras daha test çözim össye az kaldı görüşüz opuyorumnanaktan
oooooohhhhh az kaldo bi kaç ay sonra bende katılcam size inşallahhhh....sempatiksalakcinnitakıl bize hayatını yaşa,korkularından kurtul:)
babyke gelsin topici coşturcaz sabah topice bakan anam karılar azmış dicek
hehe bakalım sabah gorucez gene neler kaynattıgınızı :))))
bız yenı yetmeler yavas yavas kaçıyoruz meydan taze gelınlere kalsın anamm kım bılır bunların sohbetı nasıl olur heheeh
neyse canlarr hepınıze ıyı gecelerr ben kacarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?