- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #28.321
kiz ne diyon sen yaww.. Ben hala arabadayim... Gec bitti isim.. Bugun yapamicam galiba canim.. Yarin olur ama.. Daha kocisime mektup yazcam.. Kendi kendime karar verdim her cuma gumu mektup yolluyacammm..
Onun kasina gozune kurban olurum ben..
kıslar men kısımı uyutup geliom yanınıza kaçmayın haa :jeyyar: saten kaçırmışım konuları baare bundan soorasına yetişim sempatiksalakcinni
kızlar içinizde ümmühan adında birisi var mı?
kiz ne diyon sen yaww.. Ben hala arabadayim... Gec bitti isim.. Bugun yapamicam galiba canim.. Yarin olur ama.. Daha kocisime mektup yazcam.. Kendi kendime karar verdim her cuma gumu mektup yolluyacammm..
Onun kasina gozune kurban olurum ben..
bebişi bu saatte uyutunca öğlene kadar uyuyo galiba bugün öğlen yeni kalktık demişsinde.maşallah bebişe.
angelimmmm...
Iyiyim kiz sen nasilsin beaaa??
Bugun geciktim yaw..
Kizlar 15 dak icinde evdeyimmm.. Salep yapim hemen laptopa gececemm..
Askimla dagitim izninde hep salep iciyodukk.. Aliskanlik oldu beaa..
Ummu diye biri var canimmm.. Niekiii?
Gitmeyinnn kizlarrrrr.. Geliyom hemen..
hadi ben gidiyorum millet iyi gecelrr =)
iyide gel 2 çift laf edek beaaolumunekankayizsmile ayy bende dün yasdığım mektuba devam edecem bugün yarın mende gönderrim inşallah zemuszemus
mühürlü kaderim çıkmış galiba .ortak bir tanıdık söyledi onu ya nişanlıymış temmuzda mı ne evlenecekmiş omu acaba nişanlısının isminide söyledi ama unuttum şimdi
ben de yazıyom da göndermiyom,gönderme diyo benimki okumasınlar diyo,artık ne yazcamı düşünüyosa garibim:)
ah kız sen de gidersin inşallah,2 günlüğüne bea bişi olmaz gidersin azcık kaynananlar anlayış göstersin,yollasınlar.
bende ilk zamanlar günlük yazmaya başlamıştık ama devamı gelmedi bence en güzeli o.gelince okusun onsuz nasıl geçirmişsin o kadar zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?