Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya bugün msjlaşıoduk her şey bi anda oldu bende anlamadımki ben ona güvenmiomusum geleceğimiz için en hayırlısı buymus beni düşünüomus o bana layık değilmş onun gibi ben 5 para etmez bi adamla urasmıcakmısım bana yazıkmıs o beni seviomus ama bilmem ne bilmem ne kafam karıştı insan sevdi insana nasıl öle bi güç bulupta git der ya
ya bu benle çıkmadan önce bi kaza gecirmiş araba kazası çocuk ölmüş de 3 ay hapiste kalmıstı bu sonra cıkmıstı mahkemesi hala devm edio işd dio ben askerden sonra mahkemeyş kazanamassam hapse girersem ne olucak dio bende dedim benim ailem bu durumu kaldırmaz tmm ben seni biliorum ama babam işde dedim oda şey dedi sana yazık olucak dedi çıktık 15 ay beklicen gelicem mahkeme olayı okadar bana şeyler yaptın ben kendimi bıraktım seni düşünüorum dio olan sana olcak eger öle bişey olursa dedi ben sana layık değilim dio bu yüzden bende diorum sen bilinçli olarak yapmadın istemeden oldu he oldu bi namussuzluk yapmadın mahkemeye kadar bekleyelim sonucu ne olursa ona göre karar veririm dedim buda onu takıo şimdi kavga ettik ben hafif ayrılmaya dokuncak şekilde söledim konumuz oydu ama napim buda bana güvenmion madem bilmem de kazada var ilerde ayrılmamız daha beter olur dio git dio bende ihtimaller üzerine nie ayrılalım bırakmym dedim ya olmazzsa bosuna ayrlmıs olmıcakmıyız dedim ama okadar zoruma gittiki benden ayrılmak istemesi sevmio gbime geldi ya ben bukadar seyi göze alabiliorum o neden alamıo sevmiomu beni
bilmiorum ya onun böle yapması beni çok korkutuo annemle konuştum tmm dio her insanın başına gelir dio ama kızım dio hapse girerse babanı iliosun dedi kimle konussam bişey olmaz dio hapse girmez ama para cezası yer dio vedatta saten parasında değilim sadece hapse girmm dio ben senden önce duygu amacsız bi insandım dio senle herşey başladı dio bana ki bunu aileside dio bana git derken bile artık gülemem diodu bilmiorum ya çok mutsuzum okadar canım acıoki anlatamam onu bıraksam bize haksızlık olur onu seviorum okadar beklemişim oda benim için çogu şey yapmıs sevmiş biz ayrılmayı hak etmioruz gerçekten öte yandan aileme bakıorum tek çocuklarıyım vede kız bizimkiler beni dogal olrak gözünden gözüne vermio ikiside haklı bunalıma girdim resmen ya bide bana vedat dersi seni bırakamam ben bıraktımmı yapamam sensiz mafolurum diodu ki eminim ölede olur bilmiorum yaa BUNLARI OKU ANLARSIN

yuhh yanı
bunca zaman sonra mı fark etmıs sana layık olmadıgını kafasına bırsey falan mı dustu kı acaba:S:S
yanı duurp dururken ne alaka

öküs işde ya git dio bana okadar ay bekledim çıkmasaymıs ozaman benle ya git dedi tmm hakkını helal et dedi dur dio kafayı yicem bunalıma girdim artık ya ağlamaktan babanem gibi oldum yüzüm göz<üm şişti

ayy tatlım valla ne dıyecegımı bılmyıorum sonucta askere yenı gıtmıs olsa bunalıma gırdıde oyle dedı dıcem
ama bu cocugun askerlıgının cogu gıtmıs azı kalmıs yanı sımdı boyle demesı cok garıp dogursu

ya bi git dio bi gitme dio deli edio beni en sonunda dedim gidom ben sensiz yapamam dio kafayı yedirtti bana ya cidden yedim kafayı ağlamaktan halim kalmadı

sen Burdur'da mısın kıs
bnm kardşim orda okuyo
oda cumhurbaşkanı gelcekmiş diodu bana kaydirigubbakcemile3

evet canım burdur dayım ben :1hug:

Ben kacar..
Askima Mektup yolluyacamm..
Postaneye kacar.. Optum.. =)
Sonra gorusurukkkk

bende yolladım bitaneme bugün :asigim:

valla bende anlamadımm aklı yeni mi başına gelmiş neden böyle zamanlarda söylenir kii
bence zamana ihtiyaçları var ama ok zor bi durum canım yaa o çok takmış sanırım sende üstüne gitmee yine de kötü bi söz etme kolay bi durum değil seni düşünerek söylemiş kim bilir orda ne durumdadır şimdii

ya bi git dio bi gitme dio deli edio beni en sonunda dedim gidom ben sensiz yapamam dio kafayı yedirtti bana ya cidden yedim kafayı ağlamaktan halim kalmadı

kuzum ben bırsye hıc anlamadım dogrusu sende bıraz sakınles ve sakın kafa ıle guzel guzel konusun
eger gercekten boyle dusnuyorsan bosuna benım gelecegımle oynama bende yoluma bakım de
yada devam edelım de
ay ne bılımmm ((((((
canım benım sakın ol gıt bıraz kafanı dınlee ıyıce dusun kendı ölç bilç tart. artıları eksılerını hesapla ona göre kararlar ver ıyı yada kotu :1no2:

aynısını dedi askere gitmeden önce bana...

melike ya bende burda bayram etmiorumki okul aile onu beklemek öss çalısma onun dertleri ailemin baskısı ben her şeyi göze aldım o nun için ya bunları bilio oda aldı almadı değil seni düşünüo dio ve kendincede düşünüo gerçekten ama yanlıs düşünüo ağlıo zırlıo git dio sonra bırakamıo bendede bi can var yani bunuda o anlaması lazım

durumunu o kadar iyi anlıyorum duygucum varya... aynısını yaşadım ...

en iyisi ben seni seviyorum sevmekten vazgeçmem sen nasıl istersen de
ister ayrıl ister ayrılma ama ben her durumda senin yanındayım de

çünkü gerçekten zor bi dönem geçiriyo sevgilin
sende ters konuşma canım
böyle dönemler oluyo işte yanında olduğunu hissettir ona
dediğim türden konuş
eğer ayrılmak isterse de kendini de onu da daha fazla üzme yani üzmemeye çalış
o çok üzülcek gerçi ama hem senden vazgeçemiyo hemde seni zor duruma sokmaktan korkuyo

erkekler işte ters zamanlarda bazı şeyler akıllarına geliyo

en iyisi ben seni seviyorum sevmekten vazgeçmem sen nasıl istersen de
ister ayrıl ister ayrılma ama ben her durumda senin yanındayım de

yani bunu desen yetecektir bence ona

bence şu an için dicek fazla bişe yok, zaten şu an yeni bi konu oldgu için bişey de yapma derim ben.. bikaç gun içinde daha da netleşir her sey, ona göre bir yol izlersin, duruma göre..

selam kızlar,nasılsınız?
duygucum sana bie iki birşey söylemek istiyorum.üzülme artık sakinleşmen lazım.
haklsın ama durduramıorum ya ağlıom gene akıo sürekli gözümden yaşlar kendilinde okadar zoruma gittiki bana git demesi

orasıda doğru... bu mahkeme işi yeni mi çıktı ki ?
yok ya ne yenisi benden öncede bu olay vardı ozaman beni nie düşünmüodu aynı şeyler gene vardı

aynısını ben bugün söledimgit dedi bırakamm olmaz dedim git dedi istemiom seni defalarca dedi tmm ayrılıorum dedim hakkımda helal ama ben senin her zaman yanındayım her dönemde dedim arayp sorucam seni arada nasıl oldunu bilim aklım sende kalmasın derdinde sıkıntında bana ihtiyacın olursa hep kapım acık dedi tmm ayrılıodum aşkım ben sensiz yapamam bırakamıorum ama sanada yazık dio ama yani artık aklım şaştı ya nasl davranıcamı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…