- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #28.581
dur ben sana olayı özetlim
yuhh yanı
bunca zaman sonra mı fark etmıs sana layık olmadıgını kafasına bırsey falan mı dustu kı acaba:S:S
yanı duurp dururken ne alaka
öküs işde ya git dio bana okadar ay bekledim çıkmasaymıs ozaman benle ya git dedi tmm hakkını helal et dedi dur dio kafayı yicem bunalıma girdim artık ya ağlamaktan babanem gibi oldum yüzüm göz<üm şişti
ayy tatlım valla ne dıyecegımı bılmyıorum sonucta askere yenı gıtmıs olsa bunalıma gırdıde oyle dedı dıcem
ama bu cocugun askerlıgının cogu gıtmıs azı kalmıs yanı sımdı boyle demesı cok garıp dogursu
sen Burdur'da mısın kıs
bnm kardşim orda okuyo
oda cumhurbaşkanı gelcekmiş diodu bana kaydirigubbakcemile3
Ben kacar..
Askima Mektup yolluyacamm..
Postaneye kacar.. Optum.. =)
Sonra gorusurukkkk
ayy tatlım valla ne dıyecegımı bılmyıorum sonucta askere yenı gıtmıs olsa bunalıma gırdıde oyle dedı dıcem
ama bu cocugun askerlıgının cogu gıtmıs azı kalmıs yanı sımdı boyle demesı cok garıp dogursu
ya bi git dio bi gitme dio deli edio beni en sonunda dedim gidom ben sensiz yapamam dio kafayı yedirtti bana ya cidden yedim kafayı ağlamaktan halim kalmadı
sana yazık olucak dedi çıktık 15 ay beklicen gelicem mahkeme olayı okadar bana şeyler yaptın ben kendimi bıraktım seni düşünüorum dio olan sana olcak eger öle bişey olursa dedi ben sana layık değilim dio [/COLOR][/B] BUNLARI OKU ANLARSIN
melike ya bende burda bayram etmiorumki okul aile onu beklemek öss çalısma onun dertleri ailemin baskısı ben her şeyi göze aldım o nun için ya bunları bilio oda aldı almadı değil seni düşünüo dio ve kendincede düşünüo gerçekten ama yanlıs düşünüo ağlıo zırlıo git dio sonra bırakamıo bendede bi can var yani bunuda o anlaması lazım
aynısını dedi askere gitmeden önce bana...
ya bi git dio bi gitme dio deli edio beni en sonunda dedim gidom ben sensiz yapamam dio kafayı yedirtti bana ya cidden yedim kafayı ağlamaktan halim kalmadı
tmm da tatlım seninki askerlik için demiş hayatınızı evlenmenizi engellemicek bişey ama bunuın mahkemesi var bi kaybetsek herşey alt üst olucak
haklsın ama durduramıorum ya ağlıom gene akıo sürekli gözümden yaşlar kendilinde okadar zoruma gittiki bana git demesiselam kızlar,nasılsınız?
duygucum sana bie iki birşey söylemek istiyorum.üzülme artık sakinleşmen lazım.
yok ya ne yenisi benden öncede bu olay vardı ozaman beni nie düşünmüodu aynı şeyler gene vardı
orasıda doğru... bu mahkeme işi yeni mi çıktı ki ?
en iyisi ben seni seviyorum sevmekten vazgeçmem sen nasıl istersen de
ister ayrıl ister ayrılma ama ben her durumda senin yanındayım de
çünkü gerçekten zor bi dönem geçiriyo sevgilin
sende ters konuşma canım
böyle dönemler oluyo işte yanında olduğunu hissettir ona
dediğim türden konuş
eğer ayrılmak isterse de kendini de onu da daha fazla üzme yani üzmemeye çalış
o çok üzülcek gerçi ama hem senden vazgeçemiyo hemde seni zor duruma sokmaktan korkuyo
erkekler işte ters zamanlarda bazı şeyler akıllarına geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?