- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #28.621
kızlarrr ben geldimm....
duyguu noldu canım sana yaa hayırdır,anladığım kadarıyla bitirmekmi istiyo seninki nooldu...
kızlarrr ben geldimm....
duyguu noldu canım sana yaa hayırdır,anladığım kadarıyla bitirmekmi istiyo seninki nooldu...
kızlarrr ben geldimm....
Allahallah yaaaaa nolmuş böle yaaa yazık ne düşünüyo kim bilir erkek beyni işte bize saçma gelen ona matıklı gelebiliyo bazen...üzülme bitanem yaa düzelir merak etme bunalım dönemindedir çok zor askerlik çoooookkkk...:teselli:
ne alaka canım yaaa nie bitirsinki yaa derdi neymiş...lmaz:
teşekkür ederim bu arada bugün ilk adımlarını attı..
ben kaçtım canlar, gelirim
duygu yıpratmamaya calış cnm kendini, her sey olcagna varır ...
hoşgeldin ümmü,feride dün seni soruyodu.
ferideee bak ümmühan bu kızceğiz:)
ya bunun mahkemesi vardı kaza gecirmiş zamanında cocuk ölmüş 3 ay hapiste kalmıs ta şimdi hala mahkemesi devam edio 8 ay daha kalabilir hapiste kazanamassa bugün kvag ettik ben o dinirle kötü sözler söledim oda söledi bana git istemiorum seni dedi ama o kelimeler sinirle sölencek kelimeler değildi ya ayrılma debebide bu mahkeme olayı işde o hapse girerse biz ne olcakmısz bana yazık olcakmıs falan şimdimi aklına geldi bana yazık olca bende ilk başlarda gitmom falan dedim hayır ayrılmıom len dedim sonra baktım vedat gerçekten kararlı yani tmm hakkını helal et dedim bu baya bi şeyler söledi bundan sonra yüzüm gülmez falanda filanda barıstık ama bilmiorum ya ümmü içime okadar oturduki dedikleri anlatamam ya ozaman her zoru gördünde bu bana duygu sana yazık olcak hadi bi git mi dicek hep onun ben güclü durusundan bu kadar umut bağladım seninle varım dedim sonu ne olursa olsun sonucta bi namussuzluk yapmamısın dedim kaza yani kimin başına gelce belli değil dedim oda heğ halletcez dedi güclü durdu atlatırız dedi onun bana böle yapması yıktı beni resmen kaç saattir ağlıorum artık halim kalmadı ya
ammaan maşallah ya.Babaikosu gelince koşar bile babasına:)ayy ne hoş sürpriz olur:)
eduk napıosun cnmmm
amman beaa ben de sandımki 5-10 yıl yatacak!!! 8 ay yatsa da yatmasa da bişi değişmez ki.Zaten yatıp çıkmış.bu gidip kasten öldürmemiş ki kimseyi.Allah korusun ama herkesin başına gelebilir yani.babanı dert etme 3 ay yatana verirse 8 aya da verir.Sen de beklersin neyi beklemeyeceğini düşünüyomuş bu kozalak anlamadım bak şimdi.Kız beklemiş 1.5 yıl...töbeee
canım napim yeni gördüm yazdığını.Allahtan kontrol ediyom eski sayfaları arada yoksa hiç görmeyecem:)
ya bilet bulamıyorum yarın geceye çıldırcam.Nasıl bi şehirmiş bu amasya otobüsler full dolu:Syarın gidecem de otogara artık yalvar yakar ordan bulmaya çalışacam.
Sen napıyosun canım?
ben kaçtım canlar, gelirim
duygu yıpratmamaya calış cnm kendini, her sey olcagna varır ...
ümmüm hoşgeldin cnmmm =)
mapıon bakim dünden beriiii şafak kardeşimmm =):1hug:
napim cnm yaaa sevdiceğimi düşünüyordumcanım napim yeni gördüm yazdığını.Allahtan kontrol ediyom eski sayfaları arada yoksa hiç görmeyecem:)
ya bilet bulamıyorum yarın geceye çıldırcam.Nasıl bi şehirmiş bu amasya otobüsler full dolu:Syarın gidecem de otogara artık yalvar yakar ordan bulmaya çalışacam.
Sen napıyosun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?