- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #28.601
yok ya ne yenisi benden öncede bu olay vardı ozaman beni nie düşünmüodu aynı şeyler gene vardı
askerlik psikolojisiyle işte, yeni düşünebildi(!) heralde... =//
Canım senin kendini tartman gerekiyo bu durumda.kendin bi sakinleşip oturup düşünmen gerekiyo.
çocuk sana ihtimaller dahilinde olabilecekleri söylemiş,bunun ucunda hapse girmekte var her ne kadar düşük ihtimal olsa da.Bu beklemiş ki senden bu konuşmayı yaparken,vedat,hapse de girsen,girmesen de ben seni seviyorum,bekleyeceğim,başkası olmaz falan filan...babam belki karşı çıkar bu duruma ama ben seni seviyorum o zamana kadar bir yol buluruz inşallah babamı ikna etmenin bir yolunu düşünürüz,şimdi düşünmeyelim bunları gibi birşeyler duymayı beklemiş.
sen babam izin vermez biliyosun diyince,ha ihtimal var mı var ya hapse girersem babası olmaz dediği anda bitecek bu iş,o zaman şimdiden bitsin kıza yazık beni de 15 ay boşa beklemesin alışsın diye düşünür.çünkü senin dediğin laftan ben,eğer hapse girerse baban vermez sen de direk vazgeçersin anladım ben.
burda kimse suçlu değil,bence vedat'ı boşuna suçluyorsun böyle dedi diye ona kendi mantığınca doğru olanı snin için iyi olanı söylemeye çalışıyor,kimbilir bunu söylemek ona ne kadar zordu ve kimbilir kaç gecedir kafasında kurup duruyor.
Burda senin yapman gereken kendini tartmak,sakin kafayla düşünmek ne istediğine karar vermek.sen eğer hapse girerse biter mecbur diyorsan ya bitir vedatın dediği gibi ya da hep biraz mesafe bırak aranda.bitirmezsen ona şu şekilde bir açıklama yapabilirsin ben her gece dua ediyorum zaten,seni bekleyip özlüyorum,şimdi biterse daha az özleyip beklemeyeceğimimi düşünüyorsun de.Sen hele bir askerden gel sonra konuşalım o kısmını de.
Bilmiyorum zor bir durum ama hayatım eğer mahkeme olumsuz sonuçlanırsa ben göze alamam babamla karşı karşıya gelmeyi kesinlikle biter düşünceindeysen çok çok çok çok iyi düşün.Bu durumda bitmesi daha mantıklı olabilir.
Bence vedat seni sevmiyo değil,kendince senin için en iyi olanını yapmaya çalışıyo.
ya bana dicekti olmaz duygu benim böle bi durumum var dicekti sanda çektiremem dicekti en başta okadar ay beklemişim okadar ona umutlar beslemişim şimdimi aklına geldi onun böle bi durumu oldu tatlım bu yeni asker değilki psikolojisi bozulsun adamın 154 günü kaldı ya ve biliomusunuz çevremde şu anda beni bi gıdım bile anlıcak insan yok duygubırak gitsin diolar salaksın kızım fıstık gibiymişim yasımda gencmiş bırak gitsin diolar ama anlamıolar işde onu yarı yolda bırakırsam onu ve kendime olan saygınlımı bitiririm ya okadar yanındayım dedim ki pişmanda değilim çevremde okadar kişi üstüme gelmesi bide vedatın böle olması mafedio beni senağlamasenağlama
ya ablacm bak ben ona dedimki şimdi ayrılmamız çok saçma olur bunlar sadece bi ihtimal yani ya olmazsa biz bosunamı ayrlcaz ben hep yanıdnayım dedim çok gecede düşündüm kaç ay bunlarla yatıp kalkıp hayatımı sürdürüorum ben tmm oda haklı beni düşünüo ama vedat hep bana taltıcaz aşkım diodu bende ondan güc alıodum anlatıcaz biz kaldırırz diodum bugün böle demesi resmen yıktı beni
öyle mi canım, ben şafağın daha fazla sandımm.. çoğu gitmiş azı kalmış, şimdi demesi tuhaf olmuş ... önceden böyle bi konu açmamış mıydı hiç
actı ama hep diodu atlatıcaz askm biz güçlüyüz atlatırız hep beraber düşünüoduk böle şeyleri bugün bana bu yüsden git deme mafoldum sok yok oldum ya zaten hiç bşey diyemedim direk almaya başladım
slm kızlar nihayet profile resim koymayı becerdim ne uğraştım yaaa:)))
anladım canım,netim gidiyor geliyor sorun var çabuk yazamıyorum.
güzelim,ya sen aynen bize dediğin gibi söylesene ona da.
tamam askersin sen ben sana belli etmiyorum ama ben de neleri göze alıyorum burda neler çekiyorum de.Senin bana eziyet etmen hak mı de.eğer bişey planlayacaksak 154 gün daha sabret de ne bilim böyle söyle açıkça.
şimdi sen ağla ağla ağla rahatla akıt bi içindekini.sonra sakin kafayla konuş açıkça,bitmesini istemiyoorum böyle saçma nedenlerden bir daha da bitsin bitmesin benim sinirimi bozma de.geldiğinde konuşuruz de.
canım üzüleceksen üzülürsün devam edecekse eder.ama ağla rahatla össye odaklan ondan sonra takmamaya çalış,biliyorum çok zor ama,vedat olsun olmasın senin kendi ayakların üzerind duruyo olabilmen lazım bu yüzden öss şart ihmal etme.
geldimi burnundan getircem ilk aylar valla asıl ozaman gitcekse gene yürü git dicem ya okadar ay çektimi bi ben bi Allah bilir sıkılıorum sinirim bozuk oluo ona yansıtmayım die kırk takla atıom ama üzülmesin ama böle aman şöle bu kadar fedakarlıa onun böle demesi okadar zoruma gittikiya biz hep bu erkekleri düşünüyoz askerdeler canları sıkılmasın diye,onlar burdakinin durumunu düşünmüyo hiç,yahu sıkıntısı var mı yok mu....Akıllarına geldimi söylesinler hemen:S
Allah Allah ya, bunları anlamak gerçekten zor çok zor...
hoşgeldin,maşallah çok şekermiş:)
kızlarrr ben geldimm....
duyguu noldu canım sana yaa hayırdır,anladığım kadarıyla bitirmekmi istiyo seninki nooldu...
konusucam ama şu anda değil biraz daha zamanı var çünkü oda bugün aşırı aladı nalet okudu resmen yaa seviom olmuo bırakamıorum dio onun üzülmeside bitio beni vedat ı kaç senedir tanırım sordularmı hep güçlü derdim ama öle agladıki içim gitti ya
bi istio bide istemio gibi bitirse bi kaç gün ağlarım böle susarım bitirmicez dese ona göre davranırım ama dengessiz yaa :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?