- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #28.641
hoşbuldum canım naber...hoşgeldin ümmü,feride dün seni soruyodu.
ferideee bak ümmühan bu kızceğiz:)
slm canım evet benim hoşgeldin aramıza bu arada bebeişin ilk adımlarını atmış Allah nazarlardan saklasın ilk adımları uğur getirir inşallah... beni sormuşun az önce öğrediğim kadarıyla canım...:)))slm canım ümmühan sen misin?
ya bunun mahkemesi vardı kaza gecirmiş zamanında cocuk ölmüş 3 ay hapiste kalmıs ta şimdi hala mahkemesi devam edio 8 ay daha kalabilir hapiste kazanamassa bugün kvag ettik ben o dinirle kötü sözler söledim oda söledi bana git istemiorum seni dedi ama o kelimeler sinirle sölencek kelimeler değildi ya ayrılma debebide bu mahkeme olayı işde o hapse girerse biz ne olcakmısz bana yazık olcakmıs falan şimdimi aklına geldi bana yazık olca bende ilk başlarda gitmom falan dedim hayır ayrılmıom len dedim sonra baktım vedat gerçekten kararlı yani tmm hakkını helal et dedim bu baya bi şeyler söledi bundan sonra yüzüm gülmez falanda filanda barıstık ama bilmiorum ya ümmü içime okadar oturduki dedikleri anlatamam ya ozaman her zoru gördünde bu bana duygu sana yazık olcak hadi bi git mi dicek hep onun ben güclü durusundan bu kadar umut bağladım seninle varım dedim sonu ne olursa olsun sonucta bi namussuzluk yapmamısın dedim kaza yani kimin başına gelce belli değil dedim oda heğ halletcez dedi güclü durdu atlatırız dedi onun bana böle yapması yıktı beni resmen kaç saattir ağlıorum artık halim kalmadı ya
canım güle güle görüşmek üzere...
canımm hoşbuldum saol canım sıkkın biraz yaa benim şafak bi gün arttı ben bi gün bitirmek için neler çekiiyorum ama napalımm bunada şükür daha beteride olabilirdi Allah korusun sen nasılsın canım nası gidiyo...
hoşbuldum canım ne olsun canım yaa şafağımın bi gün daha uzaması canımı sıktı baya aslında bi gün fazla bişi deil ama dokundu yaa baya inanaın öyle zor geçiyoki şuan zaman plakalarda olmasaydım bu kadar dokunmazdı ama şu plakalar çok fenaa....ümmü kız hoşgelmişsen nasılsın
üzme kendini cnm yaaa bizi düşün senn o bir gün daha çabuk geçerrr bak bnm şafağa cnm 444 laelaelaelaelae
ya bizim amcanın gelini (inci) söylemişti de seni o yüzden. merak ettim.
hoşbuldum canım ne olsun canım yaa şafağımın bi gün daha uzaması canımı sıktı baya aslında bi gün fazla bişi deil ama dokundu yaa baya inanaın öyle zor geçiyoki şuan zaman plakalarda olmasaydım bu kadar dokunmazdı ama şu plakalar çok fenaa....
senden naber bitanem sen nasılsı bakalım...
hoşbuldum canım ne olsun canım yaa şafağımın bi gün daha uzaması canımı sıktı baya aslında bi gün fazla bişi deil ama dokundu yaa baya inanaın öyle zor geçiyoki şuan zaman plakalarda olmasaydım bu kadar dokunmazdı ama şu plakalar çok fenaa....
ahhh gözdecim yaaa ben senin sölediğim şafağın 4 te 3 buçuğunu geçirmiş biriyim nasıl dokunuyo bi bilsen onca zamandan sonra....
canım seninde askerin mayısta geliyomuş galiba kısa dönem olmasına rağmen benimde öyle şu andan sonrası çok kasvetli ya
canım seninde askerin mayısta geliyomuş galiba kısa dönem olmasına rağmen benimde öyle şu andan sonrası çok kasvetli ya
kıss mayısa ne kalmış,kasvet diip durmayın hele:)
mayıs gelse de dağıtıma gitse diye bekliyoz biz de haa
ii akşamlar canm hoşgeldin nasılsın...iyi akşamlar güzellerr
ÜMMÜM SABIR GÜN GELECEK DEVRAN DÖNCEK BAK BEN ONA NE YAPIORUM gelsin hala derse duygu byby byby valla giderim umrumdada olmaz artık ona yapmadımı yaptım ben ya neler çektim ki çekiorumda ne bilim bu yüzden böle yapması acayip kırdı beni üstünü örterim ama unutmam gözüm basım şişti çok fena oldum gidim ben bi anamın yanına oh be aladım aladım kendime geldim valla
kızlar gece gelebilirsem gelicem ozaman görüşürkk byby hepinize şimdilik çok saolun valla siz olmasanız ben napardım kaydirigubbakcemile3
kız bi de kısa dönemmiş senn kii sus beee allah yakar valla taş olursun taşşşş kaydirigubbakcemile3 bi de bizi düşün yaa 460 gün dile kolay yaaa 1 saat var ya 1 sene gibi geçiyor yaaaa
hadi yaaaa çok memnun oldum canımm yaa az önce aradı bizi kızı ameliyat oldu...çok memnun oldum canım hoşgeldin tekrar....:asigim:
kız bi de kısa dönemmiş senn kii sus beee allah yakar valla taş olursun taşşşş kaydirigubbakcemile3 bi de bizi düşün yaa 460 gün dile kolay yaaa 1 saat var ya 1 sene gibi geçiyor yaaaa
canım benim tabikide hepimiz için zor ama evli olan için daha bi zor bence siz şükredin halinize askere gitmeden evlenmediğiniz için:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?