Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin ümmü,feride dün seni soruyodu.

ferideee bak ümmühan bu kızceğiz:)
hoşbuldum canım naber...
slm canım ümmühan sen misin?
slm canım evet benim hoşgeldin aramıza bu arada bebeişin ilk adımlarını atmış Allah nazarlardan saklasın ilk adımları uğur getirir inşallah... beni sormuşun az önce öğrediğim kadarıyla canım...:)))

valla canım bişi diemicem şuan yaptığı gerçektenn hazmedilcek şey deil ama o ilerisini düşünmüştür sabıkalı biriyim falan filan sana sölemesede kafasına takılır bunlar ama böle seni yarı yolda bırakması gerçekten saçma...ne d,ceğimi bilmiyorum...:1no2:

üzme kendini cnm yaaa bizi düşün senn o bir gün daha çabuk geçerrr bak bnm şafağa cnm 434 laelaelaelaelae

Son düzenleme:
ÜMMÜM SABIR GÜN GELECEK DEVRAN DÖNCEK BAK BEN ONA NE YAPIORUM gelsin hala derse duygu byby byby valla giderim umrumdada olmaz artık ona yapmadımı yaptım ben ya neler çektim ki çekiorumda ne bilim bu yüzden böle yapması acayip kırdı beni üstünü örterim ama unutmam gözüm basım şişti çok fena oldum gidim ben bi anamın yanına oh be aladım aladım kendime geldim valla

kızlar gece gelebilirsem gelicem ozaman görüşürkk byby hepinize şimdilik çok saolun valla siz olmasanız ben napardım kaydirigubbakcemile3

ümmü kız hoşgelmişsen nasılsın
hoşbuldum canım ne olsun canım yaa şafağımın bi gün daha uzaması canımı sıktı baya aslında bi gün fazla bişi deil ama dokundu yaa baya inanaın öyle zor geçiyoki şuan zaman plakalarda olmasaydım bu kadar dokunmazdı ama şu plakalar çok fenaa....
senden naber bitanem sen nasılsı bakalım...
üzme kendini cnm yaaa bizi düşün senn o bir gün daha çabuk geçerrr bak bnm şafağa cnm 444 laelaelaelaelae

ahhh gözdecim yaaa ben senin sölediğim şafağın 4 te 3 buçuğunu geçirmiş biriyim nasıl dokunuyo bi bilsen onca zamandan sonra....

şükürler olsun bende iyiyimm
aşkımla konuşamadık bugün aklımda o var
yine kocaman bi soru işareti yarın çarşıya çıkıcak mı öğrenemedim kaydirigubbakcemile3

çok özlüyorum bende yaa çok iyi anlıyorum senii
ah bi arasaa
tişörtünü koklayarak uyuyorum hep yanıbaşımda yatağımda :gitme:

evet işte sen geçirdin bittiii gittin bitanem bakkk bizi daha çok zor günler beklioo ama sen sen sevinmelisin bitirdin sayılır artık ha birgün önce ha bir gün sonraaaa cnm bnm artık bittiii sayılır tamamen senn olcak nişanlın vatan için gittiii senin için dönüyor ümmümmm darısı bnm ve diğer şafak kardeşlerimin başınaa :teselli:

iyi akşamlar güzellerr
ii akşamlar canm hoşgeldin nasılsın...

kızlar gece gelebilirsem gelicem ozaman görüşürkk byby hepinize şimdilik çok saolun valla siz olmasanız ben napardım kaydirigubbakcemile3

canımm benim ne yapsan haklısın ama fazla abartmadan ,ince dokunuşlar yap çokda üstüne gitme şuan...öpüyorum canım görüşürüz...opuyorumnanaktan

hadi yaaaa çok memnun oldum canımm yaa az önce aradı bizi kızı ameliyat oldu...çok memnun oldum canım hoşgeldin tekrar....:asigim:

bende canım. evet buradalardı yeni gittiler. akşam kk den konu açıldı dedi yoksa asker muhabbetinemi takılıyon sende dedi oradan konu oldu yani ismn tanıyorum seni anlatıyo bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…