- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #28.661
canım benim tabikide hepimiz için zor ama evli olan için daha bi zor bence siz şükredin halinize askere gitmeden evlenmediğiniz için:)))
al ben evliyim işte nası canım acıo ne çektiğimi bi ben biliom bi allah senağlama yaa çok ösledim yaaasenağlama
al ben evliyim işte nası canım acıo ne çektiğimi bi ben biliom bi allah senağlama yaa çok ösledim yaaasenağlama
canım hoşgeldim tam da ben çıkarken.senin sohbette bi ayrı hani:))
bence herkes için aynı zorlukta..
zoorrrrr yanii:sinifsinif:
herkes için zor tabi evli olunca şartlar çok daha farklı çocuk oluyo bi kere yıllardır aynı evi aynı yatağı paylaştığın insan yanında yok tabi herkesin düşüncesi farklı.
kıss mayısa ne kalmış,kasvet diip durmayın hele:)
mayıs gelse de dağıtıma gitse diye bekliyoz biz de haa
bak o günlerin gelsin anlayacaksın ne demek istediğimi
bende kendi düşüncemi söylüyorum..
ben de evliyim..
ama diyorum ki,özlemse,özlem..
beklemekse beklemek..
evliyken beklemek ya da sevgiliyken,nişanlıyken beklemek aynı derece acıtır insanıa.s
bak o günlerin gelsin anlayacaksın ne demek istediğimi
İnşallah ya seneye bu zamanlar ben de söylerim böle inşallah:)
evet meg cim ben evli değilim ama cidden en az senin kadar özledim bitanem sevdiceğimiii herşeyden önemli bnm için bitanembende kendi düşüncemi söylüyorum..
ben de evliyim..
beklemekse beklemek..
evliyken beklemek ya da sevgiliyken,nişanlıyken beklemek aynı derece acıtır insanıa.s
Herkes için zor kabul ediyorum hem de çok zor da...şu farklı birtek canımcım,beraber yattığın yatağa tek giriyosun,evde her yerde onun izi var,beraber oturuyosun bütün öğünlerde sofraya ya ne bilim her anın ayrı olunca daha farklı.sonra anlarsın dicem de Allah ayrılık vermesin hiç inşallah evlenince kimseye.
bende kendi düşüncemi söylüyorum..
ben de evliyim..
beklemekse beklemek..
ben evliyim zaten arkadaşım..
buna rağmen,herkese eşit yada yakın derecelerde zor diyorum asker beklemek..
nişanlıyken vs,başka açıdan daha zor aslında bence..
yani henüz doyamamış,tamm olarak kavuşamamış oluyosun..
Herkes için zor kabul ediyorum hem de çok zor da...şu farklı birtek canımcım,beraber yattığın yatağa tek giriyosun,evde her yerde onun izi var,beraber oturuyosun bütün öğünlerde sofraya ya ne bilim her anın ayrı olunca daha farklı.sonra anlarsın dicem de Allah ayrılık vermesin hiç inşallah evlenince kimseye.
Alışkanlık biraz daha farklı yakıyo insanın canını ama doğru söylüyosun aşk olduktan sonra içinde aynı özlem,aynı bekleyiş...Kötü ya!Yani evli olmasak daha mı az özleyecektim,fark olacak mıydm yok yani:)
evet henüz doyamamış.. tam olarak kavuşamamış((((
selam fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?