Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gazimagosa da benimki ya sabah arayamıyor bi tek öğlen saatinde arıyor bi de arayabilirse yani açık olursa 5-6 gibi arıyor. Sözde usta birliğinde rahat etcektik. Acemi birliğinde bile daha çok arıyordu ya çok sinirleniyorum bu duruma. Aşkımın arkadaşları hr hafta sonu çarşıda rahat rahat nete giriyorlar rahat rahat arıyorlar mış biz çin işkencesi çekiyoruz resmen.

slm kızlarrrr
bugun hersye cok guzeldı opuyorumnanaktan
hem askımın carsı ıznı vardı netde konusyorduk o arada babam eve geldı askımın bana yolladıgını mektup gelmıs onu getırdı
ıcınde resmıde vardı
:gitme: ayy canım benım yaa cok ozledım onu
bırde asıl onemlısı
cok sukur bugun 400 lerden kurtulduk :hooray:

geçmiyor günler ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ewet yaa cok zorrr egcıyo ama gerıye donup baktıgımda 13 ayı kalmıs dıyorum 2 ay bıttı opuyorumnanaktan
allah ızın verırse ekımde ızne geelcek yanımda olacak offf dahada cokkkkk varrrrrrrrrr :gitme:

ben izin kullandırtmıcammm 2011 haziran ya da temmuz başı düğünümüz varrr izin kullanırsa
ramazana gelio düğün çünkü bende ramazanda istemiorummmm yaaaa

gelen bacular hoşgeldi .....

ay bende dertlendim sizinle yahuu
öhüü öhüü sigara içmeyide bilmem ki :roflol:

sakınnn haa aman sen barı dertlenme bu kadar dertlı adam bu sıteye yeter :gitme:
senın artık gulmen lazımmmm opuyorumnanaktan
serapp kız basladımı hazırlıklarınız dugun ne zaman ıstemeye ne vakıt gelıyolarrr :teytey:

Geçmiyor günler
herkese selamlar.
slm tatlım benimde gecmio yavv sanki her gün aynı şafak hep aynı

oleyyyyy oleyyy hihoyyythihoyyythihoyyyt 400 ler den kurtulmus fundam
gelen bacular hoşgeldi .....

ay bende dertlendim sizinle yahuu
öhüü öhüü sigara içmeyide bilmem ki :roflol:

hoş bulduk tatlıım nasılsın bakalm

Aynen oyle dediler ustada daha rahat olucak diye..
Benimki acemiligi amasyada yapti gunde 5/ 6 sefer arardi bea..
Simdi zorla 1 yada 2 kere ariyo gunde

senin safak kac?

ben izin kullandırtmıcammm 2011 haziran ya da temmuz başı düğünümüz varrr izin kullanırsa
ramazana gelio düğün çünkü bende ramazanda istemiorummmm yaaaa

bende ızın kullanmasını hıc ıstemıyorudm hatta kendıde ıstemıyodu bana kullanmıcam demıstı ama meger bana oyle demıs
gecen agzından kacırdı 3 ekımde ordayım dedı opuyorumnanaktan
3 ekım dogum gunum de :asigim: 1 gunlugune bıle olsa senı ogun yanlız bırakmıcam gelıcem ızne dedı bende daha bırsey dıyemedım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…