Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

babykem üsülme bitanem yaw warsin olsun 2gün aramasi ümmüsümùn didigi gibi 15 gündn 1aydan iyi bea sag salim gelsinde allahin izniyle bidaa hiiic ayrilmayin dadlum benim aminnn

napiysinis gislar yaw gene tlfndn baglaniim benim intrnitin safti kaydi bugùn ya cok uyus oliyim burdan baglaninca ama sizsizde olmiii bea
canımmm hoşgeldin hayatımmm ne edek her zamanki gibi ağlaşıyoz dertleşiyoz işte sen napıyosun bakem nasıl geçti günün....
kız çok sevim ben napim aşığım aşkımaaa ölürüm ben onun için aşk kokusu var havada aşk kokusuuu var aş demek aşkım demekkkk opuyorumnanaktan
bir ömür boyu hep böle olursunuz inşallah canım...
şişşşşttt.. bal böcüğüm:) güzel şeyler düşün ama.. mesela bizi..:/ bak şafağım 435:S iyi olcak herşey.. çok az kaldı:) düğüne davetlimiyiz
ahh be canımm o günler bugünlere nazaran daha kolay inşallah sizde bugünlere gelince anlıcaksınız zaman tamamen durmuş sannki oyalanak hiçbişi bulamıyorum ilk zamanlar böle deildim mesela kendimi çeyize vermiştim harıl harıl bişiler yapıyodum aman o eksik bu eksik diodum o gelene kadar bitmiş olsun diodum plakalara düştük düşeli bıraktım herşeyi olmuyo yapamıyorum asıl şimdi dahada hızlanmam lazım ama yok umrumda deil offfffffffff.....
aynen cnm yaaaa günler uzayınca bittiiim ben mafoldumben
ahh be canım tam geliceği sırada günlerin uzaması daha zor bak anlıcaksın sende bende şubatta gönderdim sizin gibi sizde benle aynı zamanlarda kavuşcaksınız kısmetse bugünleri aynen benim gibi plakalarda yaşıcaksınız inşallah seneye o zaman hatırlarsınız beni...

BıTEN DAHA 19..

KALAN 435..

ÇOK ÖZLEDıM.. :çok üzgünüm:

BıR GÜN GELSıN BıR GÜN KALSIN ARTIK.. :1no2:

ALLAH'IM SENı KORUSUN ASKERıM...turkbayragi

ALLAH'IM SENı KORUSUN MELEĞıM..

ALLAH'IM SENı KORUSUN HERŞEYıM BENıM..

SENı ÇOK SEVıYORUM.. mafoldumben

ahh be canımm o günler bugünlere nazaran daha kolay inşallah sizde bugünlere gelince anlıcaksınız zaman tamamen durmuş sannki oyalanak hiçbişi bulamıyorum ilk zamanlar böle deildim mesela kendimi çeyize vermiştim harıl harıl bişiler yapıyodum aman o eksik bu eksik diodum o gelene kadar bitmiş olsun diodum plakalara düştük düşeli bıraktım herşeyi olmuyo yapamıyorum asıl şimdi dahada hızlanmam lazım ama yok umrumda deil offfffffffff.....

ay bizedemi böyle olacak:1no2:

ümmüm yinede aydınlık artık senin şafağın :1hug:

doğan güneşinin gelmesine çok az kaldı..

okadar dayandın ama dimi..

üzülme ne olur

tatlım bugün aradı mı askerin

aradı çok şükür yaa..

sesi kötüydü,ne oldu dedim

burda bi arkadaş var dedi,kıza arkadaşı açmıyormuş telefonlarını.. heralde ayrılmak mı istiyormuş ne..

çok etkilenmiş ondan sesi kötüymüş..

ne kötü askerde bırakılmak ama yaa..

gelde çevrende öyle görünce asker psikolojisine girme işte..

seni aradımı cnm?

BİTEN:385
ŞAFAK:63 ŞANLIURFA'YA SELAM :teytey:
ALLAH'IM SENİ KORUSUN CANIM KOCACIM :Saruboceq:
SENİ ÇOK SEVİORUM:asigim:
HADİ ZAMAN GEÇ ARTIK ÇOK YORULDUM mafoldumben

eheheheh gene olmadi babykem yaw artik gülùom halime yoksa bu sinirle telefonda pc de esek cennetini boylicek yaw gis bisi sorcem ceptn msmyi hic acmamistm daa ònce simdi acmaya calìsiim olmii yaw dakkada bi yanlis dii niye yaw wallah dogri yasyom ben yaw knt falan mi olmasi lasim acep? ümmùcùm senin mevzuyu anlayamadim wala tlfndan zor oliyi okiyamadim ama ùsùlme vardir bi hayir insallah bitanem shkma canini bea sende sağ sakin askerine kavuşursun insallah bidada hic ayrlmassiniz AMIN

aynen canım iyice bunaldım şafak saymaktanŞeniz bebişim bitenecik kuzum bi gelsede :teselli:söle bi öpüpŞeniz koklasam sarılsam hiç bırakmasammmmmmboshayallersmile
ahh canım yaa aynı hisleri paylaşıyorum şuan seninle yetti artık yaa...:çok üzgünüm: bu arada hoşgeldim hayatım nasılsın yoktun bayadır...
Belki cani SIKKINDI.. hemen kotu dusunme canim.. gecer biliyorsun..
Benimki bu seferlik 2 / 3 gunlugune gidiyo baska zaman 2 haftaliginaa..
Genede sukurler olsun yaaa.. pfffff beterin beteri var
yaa ne bilim canı sıkkın olsada bu şekilde tepki vermesi olmaması gereken bişi bence ben mutlu olur hoşuna gider die yapmıştım...

üzülme hayatım o zamanda tel almış olur inşallah sorun olmaz...
ümmüm yaaaa şuan teskereye en yakın sensin aramızda ne mutlu sana canım
canım benim Rabbim sizlerede yaşatır inşallah bu günleri bende sizin şuanki dönemlerinizden geçtim ama bakın şimdi nerdeyim sizde böyle olcaksınız ve yeni gelenlere böle teselli verceksiniz teselli ararken bide bakcaksınızki teselli veren olmuşunuz....yerimseniben

sabır canım az kaldı ustaya geçtikten bi zaman sonra böle olmıcaksınız artık....:teselli:

anladım canım oh aramış ne iyi :1hug:

bugün aramadı benim ömrümm senağlama
dün 3-4 defa aradı nette falan da görüştük
ama bugün aramadı
özledim
...

aynen ümmüm 21 mayıs teskere tarihimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…