- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #29.381
höyt selam almıyormusunuz artık((((((((
canımmm hoşgeldin hayatımmm ne edek her zamanki gibi ağlaşıyoz dertleşiyoz işte sen napıyosun bakem nasıl geçti günün....napiysinis gislaryaw gene tlfndn baglaniim benim intrnitin safti kaydi bugùn ya cok uyus oliyim burdan baglaninca ama sizsizde olmiii bea
bir ömür boyu hep böle olursunuz inşallah canım...kız çok sevim ben napim aşığım aşkımaaa ölürüm ben onun için aşk kokusu var havada aşk kokusuuu var aş demek aşkım demekkkk opuyorumnanaktan
ahh be canımm o günler bugünlere nazaran daha kolay inşallah sizde bugünlere gelince anlıcaksınız zaman tamamen durmuş sannki oyalanak hiçbişi bulamıyorum ilk zamanlar böle deildim mesela kendimi çeyize vermiştim harıl harıl bişiler yapıyodum aman o eksik bu eksik diodum o gelene kadar bitmiş olsun diodum plakalara düştük düşeli bıraktım herşeyi olmuyo yapamıyorum asıl şimdi dahada hızlanmam lazım ama yok umrumda deil offfffffffff.....şişşşşttt.. bal böcüğüm:) güzel şeyler düşün ama.. mesela bizi..:/ bak şafağım 435:S iyi olcak herşey.. çok az kaldı:) düğüne davetlimiyiz
ahh be canım tam geliceği sırada günlerin uzaması daha zor bak anlıcaksın sende bende şubatta gönderdim sizin gibi sizde benle aynı zamanlarda kavuşcaksınız kısmetse bugünleri aynen benim gibi plakalarda yaşıcaksınız inşallah seneye o zaman hatırlarsınız beni...aynen cnm yaaaa günler uzayınca bittiiim ben mafoldumben
hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktan
MATMAZEL87 bak ekledim senide canim..
BİTEN DAHA 19..
KALAN 435..
ÇOK ÖZLEDİM.. :çok üzgünüm:
BİR GÜN GELSİN BİR GÜN KALSIN ARTIK.. :1no2:
ALLAH'IM SENİ KORUSUN ASKERİM...turkbayragi
ALLAH'IM SENİ KORUSUN MELEĞİM..
ALLAH'IM SENİ KORUSUN HERŞEYİM BENİM..
SENİ ÇOK SEVİYORUM.. mafoldumben
tatlım bugün aradı mı askerin
ahh canım yaa aynı hisleri paylaşıyorum şuan seninle yetti artık yaa...:çok üzgünüm: bu arada hoşgeldim hayatım nasılsın yoktun bayadır...aynen canım iyice bunaldım şafak saymaktanŞeniz bebişim bitenecik kuzum bi gelsede :teselli:söle bi öpüpŞeniz koklasam sarılsam hiç bırakmasammmmmmboshayallersmile
yaa ne bilim canı sıkkın olsada bu şekilde tepki vermesi olmaması gereken bişi bence ben mutlu olur hoşuna gider die yapmıştım...Belki cani SIKKINDI.. hemen kotu dusunme canim.. gecer biliyorsun..
Benimki bu seferlik 2 / 3 gunlugune gidiyo baska zaman 2 haftaliginaa..
Genede sukurler olsun yaaa.. pfffff beterin beteri var
canım benim Rabbim sizlerede yaşatır inşallah bu günleri bende sizin şuanki dönemlerinizden geçtim ama bakın şimdi nerdeyim sizde böyle olcaksınız ve yeni gelenlere böle teselli verceksiniz teselli ararken bide bakcaksınızki teselli veren olmuşunuz....yerimsenibenümmüm yaaaa şuan teskereye en yakın sensin aramızda ne mutlu sana canım
BİTEN DAHA 19..
KALAN 435..
ÇOK ÖZLEDİM.. :çok üzgünüm:
BİR GÜN GELSİN BİR GÜN KALSIN ARTIK.. :1no2:
ALLAH'IM SENİ KORUSUN ASKERİM...turkbayragi
ALLAH'IM SENİ KORUSUN MELEĞİM..
ALLAH'IM SENİ KORUSUN HERŞEYİM BENİM..
SENİ ÇOK SEVİYORUM.. mafoldumben
aradı çok şükür yaa..
sesi kötüydü,ne oldu dedim
burda bi arkadaş var dedi,kıza arkadaşı açmıyormuş telefonlarını.. heralde ayrılmak mı istiyormuş ne..
çok etkilenmiş ondan sesi kötüymüş..
ne kötü askerde bırakılmak ama yaa..
gelde çevrende öyle görünce asker psikolojisine girme işte..
seni aradımı cnm?
canımmm hoşgeldin hayatımmm ne edek her zamanki gibi ağlaşıyoz dertleşiyoz işte sen napıyosun bakem nasıl geçti günün....
bir ömür boyu hep böle olursunuz inşallah canım...
ahh be canımm o günler bugünlere nazaran daha kolay inşallah sizde bugünlere gelince anlıcaksınız zaman tamamen durmuş sannki oyalanak hiçbişi bulamıyorum ilk zamanlar böle deildim mesela kendimi çeyize vermiştim harıl harıl bişiler yapıyodum aman o eksik bu eksik diodum o gelene kadar bitmiş olsun diodum plakalara düştük düşeli bıraktım herşeyi olmuyo yapamıyorum asıl şimdi dahada hızlanmam lazım ama yok umrumda deil offfffffffff.....
ahh be canım tam geliceği sırada günlerin uzaması daha zor bak anlıcaksın sende bende şubatta gönderdim sizin gibi sizde benle aynı zamanlarda kavuşcaksınız kısmetse bugünleri aynen benim gibi plakalarda yaşıcaksınız
inşallah seneye o zaman hatırlarsınız beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?