Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbulduk canım yorgun uykusuz ve hasta sen nasılsın tatlım?
nasıl olsun canım yaa keyifsiz,bitkin senin gibi yorgun,,,offff şafak sıkıştırmaya başladı fena halde askerlerimiz nasıldır kim bilir biz böyleysek onlarım durumu daha vahim...
şimdi olmaz zaten canım benimkide ilk zamanlarında duymuştu 10 aylık askerdi bunu yaşadığımızda...
ama siz yeni sayılırsınız belki bizim gibi olmazsınız biz artık karı koca gibi olduk çok oturdu ilşkimiz istediği gibi koyabiliyo tepkisini çekinmiyo seninki çekinir böle bi tepki vermeye belki kafası karışsada...üzülme canım atlatılıyo merak etme ben ne sorunlarla boğuştum ki atlattık çok şükür bak...
allahtan kendi işimiz ümmüm nese cnmmm herkese ii geceler ins rüyamızda askerlerimizi görürüz rabbim sen askerimizi koruuuu kötü insanlardan :Saruboceq:

ben çıkıyorum kızlar iyigecelerr hepiciğinizee
ii geceler kızlaaarrr tatalı rüyalar yarın görüşürüz inşallah öpüyorum çok askerlerinizi görün rüyalarınızda inşallah...opuyorumnanaktan

benimki 45 gün girememeiş yatakhaneye sokmamışlar ama onunkini nedeni ceza deil üst devreleri yapmış galiba ezmek için...:çok üzgünüm:

Nasil girmemis ummucum.. nerede uyuduki?

bilmiyorum canım üzülmim die bana çok detaylı anlatmadı bi kısmını anlattı yaadıklarının ama yengesine anlatmış ondan duydum daha neler var neler 1 ay banyo yaptırmamışlar en sonunda gitmiş hava eksilerdeyken o soğukta o soğuk suyla titreye tirteye tuvalette banyo yapmış daha neleeeeerrrr nelerrrr izne geldiğinde öğrendim bende...:gitme:
ama bitti o günler çok şükür...

hadi beaa.. haklisin bugunde erken uyuyalim bari =)
eduk hala gelmedi o otobustedir kesin... Kocasini gördu yaa ne mutlu ona..
ii geceler canim.. yarin gorusuruz gene
askerini gor ruyanda tamammi =)

selamlar kızlaropuyorumnanaktan
ben de yaziim şafağımı..

:Saruboceq:şafak 138
hoşgeldin hayatım ben çıkıcam sen geldin yaa....
Benimkide dayamanamis bugun soguk suyla yikanmis.. 3 haftadir du$ almamis
ayyyy yazık yaaa...:çok üzgünüm:çok kızıyorum böle şeylere tamama skerde adam oluyolar böle şeylerle karşılaştıkça anlaıyolar bazı şeyleri ama yinede bu kadar olmaması lazım yaa...
nesse gislar ben gettim babykem hazir intrnette yokken erken yatak bare bugün benimde cnk sinirim bozuldu insalah yarin düzelir intrnet yaw eduktan habern varmi gis gelmis mi?
ii geceler hayatım zengin kalkışı yapak bare bende kaçam senle beraber...

sağolasın Ümmüşümmopuyorumnanaktan
yarın laflarız artık,net gitmişti gelemedim daha erken..

hadi beaa.. haklisin bugunde erken uyuyalim bari =)
eduk hala gelmedi o otobustedir kesin... Kocasini gördu yaa ne mutlu ona..
ii geceler canim.. yarin gorusuruz gene
askerini gor ruyanda tamammi =)

heye anam darisi basimiza bea hade eyi gecüler anam sanada sìzede kislar hepicigimis askimizi görelim rüyamìsta insallah amin babykem bugün ii dinlen ha yarin gece edukte olur cikarris bu gecenin acisini bea seker rüyalar fistuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…