- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #29.421
nasıl olsun canım yaa keyifsiz,bitkin senin gibi yorgun,,,offff şafak sıkıştırmaya başladı fena halde askerlerimiz nasıldır kim bilir biz böyleysek onlarım durumu daha vahim...hoşbulduk canım yorgun uykusuz ve hasta sen nasılsın tatlım?
şimdi olmaz zaten canım benimkide ilk zamanlarında duymuştu 10 aylık askerdi bunu yaşadığımızda...iykide anlattın tecrübelilerden yararlanmak lazım yoksa çok yıpranırız:S şuana kadar öyle garip tepkiler vermedi ama zamanla sıkıldıkça verebilir:S korkuyorumda he,,
ahh ümmüm ahh atlatırız inşh..
allahtan kendi işimiz ümmüm nese cnmmm herkese ii geceler ins rüyamızda askerlerimizi görürüz rabbim sen askerimizi koruuuu kötü insanlardan :Saruboceq:
ii geceler kızlaaarrr tatalı rüyalar yarın görüşürüz inşallah öpüyorum çok askerlerinizi görün rüyalarınızda inşallah...opuyorumnanaktanben çıkıyorum kızlar iyigecelerr hepiciğinizee
tatlim eger nöbette falansa yada ceza aldiysa grmemistr daha yatakhaneyeceza diince korkma hemen temizlik falan yaptryolar ceza die benim herifiminde 9da en gec yatakta olmasi gerekio hìc gece aramamisti gecende 23.30da aradi ceza virmisler gec kalmis 2dakka yatakhaneye diye böyle cezaya da can gurban sinama salonu var orda icerde git fìlm izle demisler ehehehe ben burda adam yok die bisi isliemiom icim gidio adama gitmeden ònce su filme gidelim dedigm bütn filmleri islio adam orda ceza diye yaw arayabilir yani gece seninkide
az kaldı ebuşum ben daha dün gibi hatırlıyorum şafağı yarıladık tablosu için gün saydıyodun bak 100 ler biticek yakında...özlüyorum bekliyorum yürekli yarim seniturkbayragi
ii geceler hahayım öpüyorum çok...opuyorumnanaktanartık çıkıyorum:) ii geceler yavrular.. görüşürüz yarın inşh..
Nasil girmemis ummucum.. nerede uyuduki?
Nasil girmemis ummucum.. nerede uyuduki?
nasıl olsun canım yaa keyifsiz,bitkin senin gibi yorgun,,,offff şafak sıkıştırmaya başladı fena halde askerlerimiz nasıldır kim bilir biz böyleysek onlarım durumu daha vahim...
evet canım ya günler azaldıkça daha bi bunalıo insan.zor tabi kız onlar daha fena durumda.ben stresten hasta oldum bide oğluma bulaştırdım çıldırmak üzereyim anlıcan canım laelaelaelaelae
nasıl olsun canım yaa keyifsiz,bitkin senin gibi yorgun,,,offff şafak sıkıştırmaya başladı fena halde askerlerimiz nasıldır kim bilir biz böyleysek onlarım durumu daha vahim...
evet canım ya günler azaldıkça daha bi bunalıo insan.zor tabi kız onlar daha fena durumda.ben stresten hasta oldum bide oğluma bulaştırdım çıldırmak üzereyim anlıcan canım laelaelaelaelae
ayyyyy Allah kolaylık versin canımm....
ayyyyy Allah kolaylık versin canımm....
aminnnnnn canım hepimize :Saruboceq:
hoşgeldin hayatım ben çıkıcam sen geldin yaa....selamlar kızlaropuyorumnanaktan
ben de yaziim şafağımı..
:Saruboceq:şafak 138
ayyyy yazık yaaa...:çok üzgünüm:çok kızıyorum böle şeylere tamama skerde adam oluyolar böle şeylerle karşılaştıkça anlaıyolar bazı şeyleri ama yinede bu kadar olmaması lazım yaa...Benimkide dayamanamis bugun soguk suyla yikanmis.. 3 haftadir du$ almamis
ii geceler hayatım zengin kalkışı yapak bare bende kaçam senle beraber...nesse gislar ben gettim babykem hazir intrnette yokken erken yatak bare bugünbenimde cnk sinirim bozuldu insalah yarin düzelir intrnet yaw eduktan habern varmi gis gelmis mi?
hadi beaa.. haklisin bugunde erken uyuyalim bari =)
eduk hala gelmedi o otobustedir kesin... Kocasini gördu yaa ne mutlu ona..
ii geceler canim.. yarin gorusuruz gene
askerini gor ruyanda tamammi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?