Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bilmemki benmki gece aramıştı bi kaç kere:/ babyke ninkide aramıştı:S

hımmm merak ettim valla nası aranıyoo

ama benim aşkımın uykusu pek tatlı
kalkıp arayacağını sanmıyorumkaydirigubbakcemile3

bende koynunda olaydım yine uyusaydık keşke :asigim:

uyumazdık kiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

ay bizedemi böyle olacak:1no2:

ümmüm yinede aydınlık artık senin şafağın :1hug:

doğan güneşinin gelmesine çok az kaldı..

okadar dayandın ama dimi..

üzülme ne olur
ah be tatlım üzülmemek elde deilki insan alınıyo işte nie böle yapıyo die amaaan neyse boşver canım gelince bir bir çıkarırım ben bunların acısını....(lafta tabiiii...=)) )

kızlar bu mevzudan yola çıkarak öüt verim size yaşamış biri olarak benim nişanlımada anlatırladı böle şeyler oda aban derdi aynı seydanın sözlüsünün ceydaya dediği gibi...
ama etkileniyolar bu laflarda kızlar kendilerine yormaya başlıyolara bi zaman sonra her lafınızda bu manaya çıkan bişiler arıyolar dışarıya çıktığınızı bi yere gittiğinizi duyunca direk tavırları deişiyo

kaygılanıyolar ben beş senedir onlayım...kaynanam biraz beni aynı evde oturtmaya ikna etmek için maddi durumları sölüyodu bana bi kerede ailen hemen olsun dermi askerden gelince falan die sormuştu
bende aynı evde oturmak istemiyorum ve kaynanamın bunu aynı evde oturtmaya ikna etmek için dediğinde biliyorum ama bunu nişanlıma diemiyorum tabi ona diodumki bu konular açıldığında geç olsum herşey yerli yerinde olsun aşkım diyodum aileni sıkıştırma hiç diyodum bi sene sonra olsada olur falan diodum çünkü öteki türlü maddi durum yok şuan deyip yanna alcak bende bunu istemiyorum...
neyse bu en sonunda bi gün bi patladı bana bilmediğim bişimi var neden hep bi sene deyip duruyosun halbuki onu bi kere söledim neler dedei neler ikna edemedim ne sölediysem olmadı hep bişiler olduğunu düşündü ki ben beş senedir onlayım ve böle bişi olmıcağını oda biliyo aslında en sonunda anlatmak zorunda kaldım annesinin dediklerini ama tatminkar olmadı başak şey var sanki dedi yumuşadı ama yine altında bişiler olduğunu düşündü izne geldi neyin ne olduğunu annesinin tavırlarını gördü bana hak verdi kendi dedi bu sefer anneme kalsa bi sene sonra yapcak düğünü die sonra konuştum dedim gerçekten şüphelendinmi kızdınmı annene böle böle sölüyo dedim die deidm bana dediği şey asker psikolojisi dedi herşeyi düşündürüyo insana dedi çok farklı orası dedi ünyanın içinde ayrı bi dünya dedi...
yani olabilir bişi bu kızlar paylaşmak istedim...

oyyyy canım benim düşünüp bunu sölemen bile yeter tatlım sağol...Şeniz

bilmem benimki aramıştı ama nöbeti vardı nöbetten önce ve sonra aradı

kıs askerde herkesin uykusu tatlı olur eşşek gibi yoruluyorlar

ahhh ahhhhh az kaldı geldiklerinde evlenip ömür boyu uyucaz hep koyunlarında inşh=)))))
:asigim:

kızlar bu mevzudan yola çıkarak öüt verim size yaşamış biri olarak benim nişanlımada anlatırladı böle şeyler oda aban derdi aynı seydanın sözlüsünün ceydaya dediği gibi...
ama etkileniyolar bu laflarda kızlar kendilerine yormaya başlıyolara bi zaman sonra her lafınızda bu manaya çıkan bişiler arıyolar dışarıya çıktığınızı bi yere gittiğinizi duyunca direk tavırları deişiyo

kaygılanıyolar ben beş senedir onlayım...kaynanam biraz beni aynı evde oturtmaya ikna etmek için maddi durumları sölüyodu bana bi kerede ailen hemen olsun dermi askerden gelince falan die sormuştu
bende aynı evde oturmak istemiyorum ve kaynanamın bunu aynı evde oturtmaya ikna etmek için dediğinde biliyorum ama bunu nişanlıma diemiyorum tabi ona diodumki bu konular açıldığında geç olsum herşey yerli yerinde olsun aşkım diyodum aileni sıkıştırma hiç diyodum bi sene sonra olsada olur falan diodum çünkü öteki türlü maddi durum yok şuan deyip yanna alcak bende bunu istemiyorum...
neyse bu en sonunda bi gün bi patladı bana bilmediğim bişimi var neden hep bi sene deyip duruyosun halbuki onu bi kere söledim neler dedei neler ikna edemedim ne sölediysem olmadı hep bişiler olduğunu düşündü ki ben beş senedir onlayım ve böle bişi olmıcağını oda biliyo aslında en sonunda anlatmak zorunda kaldım annesinin dediklerini ama tatminkar olmadı başak şey var sanki dedi yumuşadı ama yine altında bişiler olduğunu düşündü izne geldi neyin ne olduğunu annesinin tavırlarını gördü bana hak verdi kendi dedi bu sefer anneme kalsa bi sene sonra yapcak düğünü die sonra konuştum dedim gerçekten şüphelendinmi kızdınmı annene böle böle sölüyo dedim die deidm bana dediği şey asker psikolojisi dedi herşeyi düşündürüyo insana dedi çok farklı orası dedi ünyanın içinde ayrı bi dünya dedi...
yani olabilir bişi bu kızlar paylaşmak istedim...

iykide anlattın tecrübelilerden yararlanmak lazım yoksa çok yıpranırız:S şuana kadar öyle garip tepkiler vermedi ama zamanla sıkıldıkça verebilir:S korkuyorumda he,,

ahh ümmüm ahh atlatırız inşh..

iştimadan sonra bildiğim kadarıylaaa yatakhaneden çıkmak yasakkk

tatlim eger nöbette falansa yada ceza aldiysa grmemistr daha yatakhaneye ceza diince korkma hemen temizlik falan yaptryolar ceza die benim herifiminde 9da en gec yatakta olmasi gerekio hìc gece aramamisti gecende 23.30da aradi ceza virmisler gec kalmis 2dakka yatakhaneye diye böyle cezaya da can gurban sinama salonu var orda icerde git fìlm izle demisler ehehehe ben burda adam yok die bisi isliemiom icim gidio adama gitmeden ònce su filme gidelim dedigm bütn filmleri islio adam orda ceza diye yaw arayabilir yani gece seninkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…