- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.981
sırnaşık şey
canım benimkinin benle alakası yok kii
aşkımla balım deriz hep birbirimize
ama siteye girerken ne yazdıysam kullanılıyo diye olmadı salladım balparem diye tuttu öyle üye oldum ben desositososito
adım haticea.s.
mühürlüm sözlün haklı bencede gitme...yakınlarda olsa haklısın ama kız başına olucak iş değil!yasakkelime
kız anamın ismi de hatice adaş çıktınız....
izin kullanmassak biz deliririz heralde!!-tatlicadiarzu-:bbo:ağlamıyorum çünkü içimdeki inanç o kadar büyükki,ağlamam izin vermiyo mühürlüma.ssesini duyuyorum bu bile nimettir..şükredicek o kadar çok şey varki kızlar...yawrularım fantazi müzikle aranız iyiyse bnm topice askerleriniz için şarkılar şiirler gibi paylaşımlar yapabilirsiniz..müzik kutusunda..arabesk fantazi seven bayanlar buraya die..birazdan serdem coşkun şafak kaçta askerim ekliycem ve asker şiirleri ekliycemağla asom ağla başka türlü atamazsın içindeki sıkıntıyı birikince daha kötü oluyo ben bugün ağladım günlüğüme yazarken ama tadında bıraktım tabi, yaa kızlar yaa biz ne zaman düşcez şöle ellilere falan bu arada ilk benim popoma koycaksınız heralde topiği tabi sizinkilerde izin kullanmazlarsa o zaman iş başka......yerimseniben
ama napim tatlımcım yaa duramaki bi sene boyunca görmeden etmeden... Bu arada o benim sözlüm deil tamam mı koskoca nişanlın hııııh allam yaaa...yerimseniben:1hug:
sözlü olan zuzuydu dimi ya:bbo:ay yesinlernaniknaniksırnaşık şeytamam nişanlın:asigim::dilcikar::)ama napim tatlımcım yaa duramaki bi sene boyunca görmeden etmeden... Bu arada o benim sözlüm deil tamam mı koskoca nişanlın hııııh allam yaaa...yerimseniben:1hug:
yap şekerim ohhh ne güzel
biz de artık 2010 mu olur 2011 mi bilemiyorum yani
askerden gelince hemen evlenmek ister mi ki yaa tutsam oturtsam nikah masasına:uhm:
hıh kim demiş!:dilcikar:biz nişanlıyız bikerem:icecream:darısı başına bitanemm:1hug:aso oturup ağlayalım yaa biz
söz yok nişan yok off offffffdelikafadulden
aso oturup ağlayalım yaa biz
söz yok nişan yok off offffffdelikafadulden
kız ister tabş bi gelsin o ruh haliyle daha bi ister benimki kendi istiyo valla ben dşorumki biraz bekliyelim sen kafanı dağat rahatla falan yok dio beklemem dio askerden gelince hemen ertesi gün beni tarih almaya götürmezse o psikolojiyle ii...delikafaduldensırnaşık şey
bizde mehtapta gizlice yapalım diyoruz ama 1 nisanda anneme biz evlendik die şaka yaptıktan sonra anamın verdiği tepki sonrası vazgeçtik mecburen:icecream:
canım inin bana nişanlılığımın hiç bi tadı yok bende çünkü tam nişanlandık bi hafta sonra askere gitti aşkım benim, bu arada aslıcım evet haklısın şükredicek o kadar şey varki onlarla avunuyoruz işte bizde böle...
bizde mehtapta gizlice yapalım diyoruz ama 1 nisanda anneme biz evlendik die şaka yaptıktan sonra anamın verdiği tepki sonrası vazgeçtik mecburen:icecream:
vall ne yalan sölim bizdede ben hiç açmazdım evlilik konusunu, hep o derdi evlenicez şöle yapıcaz böle yapıcaz die,aman Allah bozmasın yine boşver....
benim deki yapalım dio valla ama benim engelim var:1no2canım olur mu hiç yaa
tüm sülale olmadan:roflol:
doğuya gitmek hakkaten çok tehlikeli kızlar oranın halkı terörist zaten eşim öyle diyo .burda bi köylüye askeriyeyi sorsan adamı dağa kaldırırlar diyo.....komutanları acemilik bitmeden evvel çok tembihlediler kimseyle konuşmayın bişi sormayın uçaktan inince orda jandarmalar olur direk onlara gidin anlatın die...sizin asker olduğunuzu anlamasınlar esir falan alırlar gibisinden sıkı sıkı tembihledilerdi.şimid gelcem diyo aynını oda bana diyo gelme diyo..sakın gelme diyo hatta kavga ediyo ama 7 ay görmeden duramam ben.eğer izne gelmezse bende yazın bi gider gelirim dediği gibi bende jandarmaya teslim olurum artıkın beni bi askeriyeye götürün derim götürürler.sizde eğer giderseniz hava alanlarında jandarma polis bekliyor ya onlarla konuşun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?