E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.001
benim deki yapalım dio valla ama benim engelim var:1no2kulu bitirmiş olsam yapardım ama kendimi aileme eksik hissediyorum bu benim borcum gibi birşey..onlar ne emeklerle okutuyolar çünkü,diploma olmadan istemiyolar..haklılarda..ama bizim gönlümüzdeki hep o
benim deki yapalım dio valla ama benim engelim var:1no2kulu bitirmiş olsam yapardım ama kendimi aileme eksik hissediyorum bu benim borcum gibi birşey..onlar ne emeklerle okutuyolar çünkü,diploma olmadan istemiyolar..haklılarda..ama bizim gönlümüzdeki hep o
öyle canım tabi
ama 7 yaşındann beri yaa insaf
okul sınavlar diploma iş derdi derken kendimizi unuttuklaelaelaelaelae
oda doğru valla canım yaa hiç kolay bişi deil ama sonra çok rahat etceksin inşallah...:dance:
muhurlu izin kullanmıycaz dediklerine bakmayın illaki kullanırlar:1closedeyes:balım dediğin doğru insanf yani dimi!üstelik ben 5 yaşında başladım ıyyygamyoncuiremsukaydirigubbakcemilebu arada aslıcım izin kullanmıcaz die tutturmuş ikiside naapcaz böle de olmazki....:1closedeyes:
bu arada aslıcım izin kullanmıcaz die tutturmuş ikiside naapcaz böle de olmazki....:1closedeyes:
ay ALLAH yardımcın olsun..sınav diyince içime sıkıntı geliyo!benimde haftaya vizeler başlıyo öfff....mühürlü allah çocuğuna nasip etsin artık bakıcılığı sağlık olsun...kızlar fena takıldım size ya..ayrılamıyorum ama kısa bi süre ayrılıcam topicime birşeyler ekliycem..işim bitince tekrar dönerim aranızakpss var canım hazırlanıyorum okulu bitirmekle diplomayı almakla bitmiyo ki
yine sınavdelikafadulden
canım düşün ki gelmeleri onlar için de tehlikeli olabilir
büyük konuşmuş olmayayım da 23 gün erken gelmesini tercih ederim
o dayanabilirse gelme derim
allaha emanet ol canım..işşallah görürsün aşkını rüyanda dediğim gibi sağına yat dualar oku niyet et yaraında bize anlat,hadi bakalım marş marş istikamet yatakkaydirigubbakcemile2iyi gecelerneyse canlarım benim ben kaçıyım yarın sabah işe gitcem:çok üzgünüm:
size ii geceler dua edinde aşkitomu göriyim bende rüyamda:jeyyar: sizde görün inşallah sizde aşkımıda çok seviyorum ya ben gerçekten şafak bitene kadar deil ondan sonrada sizle görüşmeyi çok isterim çok sevdim çünkü çok kanım ısındı hepinize...:1hug: neyse kocamaaaaaaan öpüyorum hepinizi... aşkım bana böle derdi her gece ii geceler mesajının sonunda bi de bir sürü öpücük işareti koyardı peşine oooooooooooof of gene özledim bak:çok üzgünüm:
neyse canlarım benim ben kaçıyım yarın sabah işe gitcem:çok üzgünüm:
size ii geceler dua edinde aşkitomu göriyim bende rüyamda:jeyyar: sizde görün inşallah sizde aşkımıda çok seviyorum ya ben gerçekten şafak bitene kadar deil ondan sonrada sizle görüşmeyi çok isterim çok sevdim çünkü çok kanım ısındı hepinize...:1hug: neyse kocamaaaaaaan öpüyorum hepinizi... aşkım bana böle derdi her gece ii geceler mesajının sonunda bi de bir sürü öpücük işareti koyardı peşine oooooooooooof of gene özledim bak:çok üzgünüm:
ben yarın öğretirim hayatım..hadi balım sanada iyi geceler..yrn buluşuruz benimde gözler kaydı..banım geçti die suyunu çıkardım saatlerdir görmemişin banı kalkmış hesabı:)valla kaçtım hepiniz ALLAHA emanet olunya siz nereye neyleri nasıl ekliyosunuz ben onu anlamadım ayrıca hala daha şu rep meselesinide bilmiyorum ah cahil kafam ah nese şimdi kaçıyım bi ara öğrenirim sizlerden hadi öpüldünüz tekrar...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?