Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sabah sabah herkesler uğramış bi şenlenmiş topikhihoyyyt
senin de günün güzel geçiyodur umarımmmsositososito
hayra yor canım rüyanı kötü düşünme hiç olur mu

HEPİNİZ KALKINN KIZ AYAĞA ASKERLERİMNİZ BU SAATTE EĞİTİM GÖRÜYO HATTA BGÜNÜ YARILAMIŞ OLUYO BİZ DE DAHA YENİ KALKIYOZ SURATIMIZA TÜKÜRÜCEKLER VALLA....delikafadulden
ben erkenciyim aslında da anca gelebildim canım ya
ah ah o yorgunluktan biterken ben ne kadar uyuyabilirimmirmirmirmir
canım gözümüz aydınn bugün tam bi ay kaldı şimdi daha zor ama o bi haftanın hayaliyle dayanıyorum Şeniz
akşam şendi burası valla sınavları bitir de takıl sen de tatlım:içelim:

bu arada aso baaaak yaptım ben dekaydirigubbakcemile2

kimsecikler yok bakıyorummmmm :)
dün gece kayışı koparmıştım herkes burdaydı....
uff siz uyuyosunuzdur allah bilir
işdeyim şimdi.ömrüm aramadı daha...
öpüyorum canlar görüşürz...

Kızlar programın linki ölmüş internetten baktım ama link eski olduğu için gitmiş:1no2: programı isteyenler özelden maillerini yazsın mailden göndereyim zaten excel programında hazırlanmış boyutu fazla bişi değilyerimseniben

Son düzenleme:
slm
nihayet 30 lu sayılardayız ve bugün şafak 38 KAYSERİ hihoyyyt
şafağı çok olan arkadaşlarımız sizlerde inşallah bugünleri göreceksiniz zor ,acılı ama değerli bu günlerimiz,sevdiklerimizi daha da bir seviyoruz daha da değerlerini anlıyoruz,inşallah günler çabucak geçer sağsalim kavuşuruz sevdiklerimize :Saruboceq:

ben istiyom msnimi sana yazacaktım ama sen özel mesaj kabul etmiyomuşsunn ondan yazamıyom

:1hug:olsun şekercim sende yaz

ben bu aralar çok mutluyum karamsarlıktan kurtuldum içimde bir heyecan var günler azaldı diyemi acaba sendede aynı şey oluyormu

valla ben de öyleyim ama benimki biraz gidip görmüş olmaktan kaynaklanıyor.
hafta sonu birlikteydik ya kaç gündür ağzım kulaklarımda dolaşıyorum.

evet canım yaa aynen öyle olacak.
ama yeni askerden gelmiş bir arkadaş bugün askerlik asıl 30dan sonra başlıyor.
zaman hiç geçmiyor dedi.
öyle olmaz umarım.

şfk:38 kayseriiii kayseriye selamlar olsun :lepi: aşkım dun dayak yemiş komutandan artık gelsın ya :çok üzgünüm: geçıcek bu günler bir gün gelcekkkk bir gün kalacak :teytey:Şenizdelikafadulden

evet canım yaa aynen öyle olacak.
ama yeni askerden gelmiş bir arkadaş bugün askerlik asıl 30dan sonra başlıyor.
zaman hiç geçmiyor dedi.
öyle olmaz umarım.

canım belki o uzun dönem yapanlar için geçerlidir 14 ay sayıyorlar son 1 ay geçmez tabi rabbim yardımcıları olsun tez geçirsin biz 4 aydır sayıyoruz100 den sonra geçmiyor demişlerdi plakalara düştükten sonra geçmiyor demişlerdi ama öyle olmadı inş. 30 dan sonrada hemen geçer

şafak 37 kızlar
karagözlüm kokuna hasret kaldığım canım yarım!
çok özledi bu şımarık güzel kız seni sensiz olamıyor artık
ne olur cabuk dön..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…