E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.041
muhurlu aynı anda geldik bacım:)naber...dier kızlar nasılsınız?muhurlu gördünmü aşkını rüyanda:jeyyar:
kızlar gelin artık yaa sıkıldıııııııııımmmmmmmm...:bbo:
CADIARZUhayrolsun..bak sana görüceksin dedik dimi:ecrin_bebek:İİ SAYILIR CANIM NASI OLSUN GÖRDÜM RÜYAMDA SONUNDA YAA:dance: AMA ÇOK ACAİP Bİ RÜYAYDI...
İİ SAYILIR CANIM NASI OLSUN GÖRDÜM RÜYAMDA SONUNDA YAA:dance: AMA ÇOK ACAİP Bİ RÜYAYDI...
selam kızlar...
dün mühürlüde görememekten yakınıyordu,ona dedim sağına yat,3ihlas bir fatiha oku ve niyet edip yat dedim..bak uygulamış olucakki dün gece görmüş:ecrin_bebek:sende dene bakalımkaydirigubbakcemile2ay ne güzel ya.ben rüyamda bile göremedim gittiğinden beri.
ay ne güzel ya.ben rüyamda bile göremedim gittiğinden beri.
ama bu bi rüya gerçek deil sonuçta ben aşkımı gördümmü gördüm...a.s
cano,eğer kan gördüysen rüya gerçek sayılmaz..biyerin açık kalmış derler ya hani:)ama eğer parmağını sardılarsa kan yoksa hayrolsun diyelima.skötü yorum yapmıyalım emi canımasom nası gördüm biliyomusun güya bu izine gelmiş ertesi gün tam işten çıkıcakken beni arıyo bende heralde yanıma gelcek onu sölemek için arıyo ndie seviniyorum o heyecanla telefonu bi açıyorum bana dioki hastanedeydim eve gidiyorum parmağım kesildi yarısın kesildi nerdeyse diyo hemen yanına gidiyorum bakıyorum parmağını sargılamışlar falan ayyyy kötüydü beeeee ama bu bi rüya gerçek deil sonuçta ben aşkımı gördümmü gördüm...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?