E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.061
balım gelmiş hoş gelmiş:1hug:selam kızlar ben geldimm nasılsınız bakimsengözlerimebaksanab
ümmü kan görünce rüya bozulur derler güzel şeyler düşün canım üzüntü stres yokyasakkelime
balım gelmiş hoş gelmiş:1hug:
nirdesin kız sen:mymeka:özledim valla:dilcikar:
ay ne güzeell yakın diyicektim ama dier yazıyor özelliklerindeCADIARZUsen nerdesin?kaydirigubbakcemile3görme rüya o zaman en güzeli..benim eşim istanbulda canım.
ayrıca benim rüya görmem eşim tarafından yasaklanmış durumda:) abuk subuk rüyalar görüyorum. yine mi rüya gördün sen diye kızıyorkaydirigubbakcemile3
neyse hadi affettim gel barışalımŞeniz..ben şafağımızı ve mehtabımızı saydım senin yerinede:)nası olsa aynı gidiyoruz..hoşbulduk şekerim
evde diildim asom yeni geldim bak düştüm hemen yanınızakaydirigubbakcemile2
zuzu aranızmı bozuk peki?neden ikinizde konuşmuyorsunuz cano?geldim canlar...
benimki arıyor 30 saniye konuşuyor konuşmuyor.nasılsın iyimisin okadar o da laf olsn diye iyiyim diyoz ikimizde...
hiç bişey konuşmuyor içim şişti.
ay ne güzeell yakın diyicektim ama dier yazıyor özelliklerindeCADIARZUsen nerdesin?kaydirigubbakcemile3görme rüya o zaman en güzeli..
geldim canlar...
benimki arıyor 30 saniye konuşuyor konuşmuyor.nasılsın iyimisin okadar o da laf olsn diye iyiyim diyoz ikimizde...
hiç bişey konuşmuyor içim şişti.
istanbuldasın sandım bendeçok canım yaa ne yakını tokattayım ben.
neyse hadi affettim gel barışalımŞeniz..ben şafağımızı ve mehtabımızı saydım senin yerinede:)nası olsa aynı gidiyoruz..
zuzu aranızmı bozuk peki?neden ikinizde konuşmuyorsunuz cano?
ne anlatsın ki güzelim sabah akşam hergün aynı şeyleri yaşayıp duryorlar.
kolay değil ki, bu da bir çeşit mahkumiyet.
özgür olmadığını bilmek zor bir psikoloji olsa gerek.
hayatım aranızda sorun yoksa eğer canını sıkma bence!sen öyle söyleyince bende aranız limoni sandım ama değilmişyok be asom çok şükür hiç bi sorun yok...
onların orda şerefsiz iki asker kaçakcılık yapmışşş bunlarda çilesini çekiyor...Çok üzgünüm çoook
hiç bişey soramıyorum...zaten sadece nöbet tutuyor onla ilgilide konuşmaları yasak nöbet saatlerini bile söyleyemiyolar...
bu arada geçen gece nöbetten gelince açmış demiştim ya komutanları yemek getrtmiş yemişler çok şkrr:lepi:
gamzecim topikten adam çalmak gibi olmasında kendi topic linkimi verebülürmüyüm hatta verdüm teşkkür ederümkaydirigubbakcemile
http://www.kadinlarkulubu.com/muzik-kutusu/264115-arabesk-fantazi-m252zik-dinleyenler-buraya-6.html
kızlar serdem coşkunu dinlesenize bisenağlamadinlemyen varsa hadi müzik kutusuna
sil len çabuk o linki adamlarımı sana kaptırtmam
aso ben bunları dinlesem noolurum canım yaa
depresyona girerim herhalde
silmiycemsil len çabuk o linki adamlarımı sana kaptırtmam
benim bünye bağışıklık yaptı,ilaç gibi geliyor banasositosositoaso ben bunları dinlesem noolurum canım yaa
depresyona girerim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?