- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.101
görmedim yazdığını canım..allah rahatlık versin ederim tabiki tatlım..işallah rüyanda gör askerini..canını sıkma hadi iyi geceleraso yatarken dua et kız sende bak dua topluomda rahat rahat yatim :)
öpüyorum hepinizi çok....
iyi geceler kızlar...
rabbim tüm askerlerimize yardım etsin.yatarken dua etmeyi unutmayın:)
12 yi geçti dimi ya:asigim:mehtap.........29
biten...........46
şafak........408
süpersin gamze ya:lepi: o zaman size kesinlikle şunu öneririm..murat kurşun..ALLAHIM CANIMI ALMASIN...sen yaz hele aso ne şarkılar var bildiğin ama ayrılıklı olmasın ayrılılı olsunda sonu kavuşmalı olsun aman ne bilim bergen var senin topikte onu gördüm elimde duran fotoğrafın diyo çok güzellll sonundada sense hala anlayamadın diyo herşeyi mok ediyo walla yawww sonu öyle bitmesin ama sevgi dolu olsun aynı ben gibi ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhh
kızlar topik en şen halini yaşıyo yaahihoyyyt
yaz sarissa yaz bacım benim hoşuma gidiyo çünküüüüüüüüüüüüüüüü popona tepüğü vuracağım için keyifleniyorum hehehehehe sıra bana geliyo hiç keyfim kaçmıyo tersine keyften 4 köşe oluyom sizin şafaklar azaldıkça az kaldı popna sağlam bi tepük yiycennn hehehehehehe
ALLAHa emanet ol bitanem..sende moralini bozma..geçicek bu günler..beraber aşıcaz bunları..ii uykularbenden de bu kadar kızlar...
size keyifli sohbetler.
görüşmek üzere. Allah rahatlık versin.
bir günü daha bitirmiş olduk ne güzel.
ben şimdi kalan şafağımı yazıp sizin moralinizi bozmayayım.
içimden saydım:)
öptüm şekerler...
12 yi geçti dimi ya:asigim:
işallah arar balımevet canım çok şükür bi gün daha geçti
ama bugün intikal var aşkıma arasa keşke sabah gitmeden :çok üzgünüm:
süpersin gamze ya:lepi: o zaman size kesinlikle şunu öneririm..murat kurşun..ALLAHIM CANIMI ALMASIN...
bak nakarat böyle: gece sana sarılıp yatmadan,sabaha senle uyanmadan,senden bebeğim olmadan ALLAHIM canımı almasın..baştan sona dinlemek lazım güzeldir ben çook seviyorum...emrahtan bir can iki sayılamaz bizi kimse ayıramaz,tudanya canımdan can iste ömrümden ömür şimdilk bunlar geldi aklıma
sen daha şenlik görmedin yaaa taaa eski sayfaları görsen şenlik ettik baya bugün ne ki .....benim kafam yerinde değel hiç walla keyfim yerindeyken gelin bana gülmekten kırılırsınız ama nasılsa burdayız hepümüzde bigün denk gelirsiniz elbette laelaelaelaelaekafamçokkarıştı
çabuk vur lütfen:) bayılıyorum zaten senin o donu düşüklere:roflol:
yazayım bari 36:teytey:
hoşçakalınnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?