Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

N€RGİS;6198327 .!.:
yeşil çok haklısın ama 5 gündür aramıyo cok merak ediyom
bide mail adresimi özelden sana attım ekleyip p terhis programını gönderirsen cok sevinirim . şimdiden teşekkür ederim

Canım maili attım bi kontrol et bakalım gelmişmi programyerimseniben

kızlarr gunaydınnnn ben gezmeye gıdem bı :) cok sefıorm hepınızı heeeeee datlu garılar :) aşklarııızın sesını doya doya duyun emı :)

garıya bak gezmeye gidiyo biz çalışak sen gezkaydirigubbakcemile Ay şimdi sevgilim yanımda olsa bu güzel bahar havasında elel kolkola gezsek tozsak sürtsekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amannn beeeeeeee kederlendim yine

benimki gelse yapacak daha başka şeylerim varrr :CüvCüv::ecrin_bebek:

Canım maili attım bi kontrol et bakalım gelmişmi programyerimseniben

bende istiyom yaaaa

N€RGİS;6198327 .!.:
yeşil çok haklısın ama 5 gündür aramıyo cok merak ediyom
bide mail adresimi özelden sana attım ekleyip p terhis programını gönderirsen cok sevinirim . şimdiden teşekkür ederim

nergis üzülme canım yaaa 5 gün neki biz günlerce haftalarca konuşamadık ama için rahat olsun en azından şimdilik tehlikede değil doğuda değil çok yogundur.bide bazeen arayıp durmasınlar diye kontor satmıyolar orda belki kontor bulamamıştır..ama nolursa olsun iyidir çok yoğundur acemilik böyle hep eğitim o yüzden eğitim bitince kendilerini yatağa attııkları gibi uyuyolardır

N€RGİS;6196242 .!.:
mehtap 29
safak 408
günlerim cok kötü geciyo ve ben cook yalnızım yeter artık dayanacak gücüm kalmadı en azından ara bi ya

canımm ben de çok üzülüyorum ama fırsatını bulsalar ararlar inan
benimkiyle aynı yerdeler diye rahat konuşuyorum böyle
çünkü biliyorum denetim var ve her hareketleri kısıtlanmış:mymeka:
dayanalım nergisim son 29 gün...bi kaç gün de olsa gelicekler yanımızaŞeniz
bu gece ikinci intikal

ewet hayatım biliyorum . ama napayım bazen cook güçsüz hissediyorum kendimi.son 29 bi görsem yüzünü usta birliğine nasıl göndercem

gamzem bana yazdığını alıntı yapıcam ama benim yazdığımdan baska da alıntı yapmıssın hepsi de cok uzun oluyoı :)
desteğinden dolayı teşekkür ederim ewet haftalarca konuşamayanlar var ama insan bazen boşluğa düşmüş gibi hissediyo ondan cok ylnız ve güçsüz hissediyom ama askım aradı sesini duydum iyiyim şimdii:)

N€RGİS;6209797 .!.:
canım mailin gelmiş programı da yükledim cok tşk ederim.:içelim::içelim::içelim:
Rica ederim ne demeksengözlerimebaksanab
arkadaşlar selam nasıl gidiyoo..ya hem zor hem kolay benim..çalıştığım için kolay da..ne bıleyım birer birer degıl de daha hızlı gecse şöööle 4 er falan..

ahhh nerdeeeeee günler 4er 4er geçse 400000 tane takla atardım vallakaydirigubbakcemile3

ya çok korky*uyorum döndüğünde eskisi gibi olmazsa bana karşı diye, bugün iş yerinde bi erkek arkadaşımla konuştuk bana bişiler söledi bunla ilgili çok kötü oldum çok korkuyorum onu kaybetmekten...:çok üzgünüm:

mühürlükaderim herkezın lafna ne bakıosun klava::mymeka: sen onu alnının akı ile bekledikten sonra ona hata yapmadıktan sonra gör bak senı başına taç yapar :mymeka: böle insanların laflarına bakma ne morelını bozuosunnn saçma şeyler bunlar klava:

bilmiyorum canım yaa oda aynı bizimm gibi hala devam ediyomuş o kızla ama ne bilim çok tuhaf oldum birden o anlatınca şuan düzelmiş öyle soğuk falan deilmiş ama sercan bana böyle kısa sürelide olsa soğuk dursa ben biterim heralde o düzeldikten sonra ben toplayamam kendimi bu sefer ufffffffffff çok takıldım yaaa....

yaa yok artık saçmalama..atla dese arkadaşın 5.kattan atlayacak mısın..olmayacak ööle birsey olursa o zaman düşünürsün...aman başka sorunumuz mu yook kızım..şimdiden dert etmişssiin off offf 4 er 4 er gecsın bu günler diyorrum sizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…