- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.181
N€RGİS;6198327 .!.:yeşil çok haklısın ama 5 gündür aramıyo cok merak ediyom
bide mail adresimi özelden sana attım ekleyip p terhis programını gönderirsen cok sevinirim . şimdiden teşekkür ederim
kızlarr gunaydınnnn ben gezmeye gıdem bı :) cok sefıorm hepınızı heeeeee datlu garılar :) aşklarııızın sesını doya doya duyun emı :)
garıya bak gezmeye gidiyo biz çalışak sen gezkaydirigubbakcemile Ay şimdi sevgilim yanımda olsa bu güzel bahar havasında elel kolkola gezsek tozsak sürtsekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amannn beeeeeeee kederlendim yine
Canım maili attım bi kontrol et bakalım gelmişmi programyerimseniben
N€RGİS;6198327 .!.:yeşil çok haklısın ama 5 gündür aramıyo cok merak ediyom
bide mail adresimi özelden sana attım ekleyip p terhis programını gönderirsen cok sevinirim . şimdiden teşekkür ederim
benimki gelse yapacak daha başka şeylerim varrr :CüvCüv::ecrin_bebek:
N€RGİS;6196242 .!.:mehtap 29
safak 408
günlerim cok kötü geciyo ve ben cook yalnızım yeter artık dayanacak gücüm kalmadı en azından ara bi ya
canımm ben de çok üzülüyorum ama fırsatını bulsalar ararlar inan
benimkiyle aynı yerdeler diye rahat konuşuyorum böyle
çünkü biliyorum denetim var ve her hareketleri kısıtlanmış:mymeka:
dayanalım nergisim son 29 gün...bi kaç gün de olsa gelicekler yanımızaŞeniz
bu gece ikinci intikal
Canım maili attım bi kontrol et bakalım gelmişmi programyerimseniben
Rica ederim ne demeksengözlerimebaksanabN€RGİS;6209797 .!.:canım mailin gelmiş programı da yükledim cok tşk ederim.:içelim::içelim::içelim:
arkadaşlar selam nasıl gidiyoo..ya hem zor hem kolay benim..çalıştığım için kolay da..ne bıleyım birer birer degıl de daha hızlı gecse şöööle 4 er falan..
mühürlükaderim herkezın lafna ne bakıosunklava::mymeka: sen onu alnının akı ile bekledikten sonra ona hata yapmadıktan sonra gör bak senı başına taç yapar :mymeka: böle insanların laflarına bakma ne morelını bozuosunnn saçma şeyler bunlar klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?