- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.161
ulen iyki öğrendin bunuda he artis:roflol::roflol:
kız bak bu benim lafım aşkıma ben derim hep didiyom die nie dedinki şimdi böyle ya mafettin benisenağlamasenağlamasenağlama
şenizgitme gülüm benim kal biraz daha:1hug:
Siz bana demediniz ama ben size diyim iii geceler hepinze görşrüz uyuyup gözlerimi dinlendirmem kafamı toplmam lazım eğer uykusuz olursam elişlerimi yapamıyorum sonra..o yüzden sabahtan beri gözüm başım kaydı walla yapa yapa aralıksız şimdi kafamı gözümü dinlendirmem lazım ....iyi geceler herkeşlere......yaaaa raaabbiiiiiimmm burdaki garıların hepsinideee askerleriylen buluştur rüyalarında .....hasret gidersinler sarılsın koklaşsınlar rüyalarındaaaaa..amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Siz bana demediniz ama ben size diyim iii geceler hepinze görşrüz uyuyup gözlerimi dinlendirmem kafamı toplmam lazım eğer uykusuz olursam elişlerimi yapamıyorum sonra..o yüzden sabahtan beri gözüm başım kaydı walla yapa yapa aralıksız şimdi kafamı gözümü dinlendirmem lazım ....iyi geceler herkeşlere......yaaaa raaabbiiiiiimmm burdaki garıların hepsinideee askerleriylen buluştur rüyalarında .....hasret gidersinler sarılsın koklaşsınlar rüyalarındaaaaa..amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aso canım sağol ama bende hala düzelmedi avatarımı değiştirdim hala olmadı neyse teşekkürler tatlım cevabın içinmavi yeşil şu an yeni doğmuş cıbıldak bir bebe gözüküyo:ecrin_bebek:gamze yazdım bacım görmedin demek..
yok la alıntı yaptın ya çoklu ona dedim ben iyki öğrendin die..allah ağız tadı versin..anlıyorum merak etme:)neyse ben şimdi başlarsam örnek vermeye:roflol:ay aşk güzel be kızlar:asigim:ya çok ölzedim beesenağlama..olm hadi yat sende şaşı olucaksın bea!allah rahatlık versin gülüm benim..müşterin bol olsunki eşine para yolla bol bol emeklerine sağlık öpüyorum seninapim kızım laf size mi tapulu bizde öyle konuşurz hep hatta yanımızda olup görsen konuşan biz değilde küçücük çocuklar dersin kazık kadarız ama bi görsen 3 yaşında çocuk gibi konuşuruz ikimizde hep (aramızda tabi odamızdaaaaa) men çeni çeviyom hemde gocaman çeviyom ....çen meni hiç bıyakma olamı?-hiç bıyakamıyım men çeni gibi .........
napim kızım laf size mi tapulu bizde öyle konuşurz hep hatta yanımızda olup görsen konuşan biz değilde küçücük çocuklar dersin kazık kadarız ama bi görsen 3 yaşında çocuk gibi konuşuruz ikimizde hep (aramızda tabi odamızdaaaaa) men çeni çeviyom hemde gocaman çeviyom ....çen meni hiç bıyakma olamı?-hiç bıyakamıyım men çeni gibi .........
mavi yeşil şu anda avatarında askerin var arabamı ne kullanıyo düzelmiş yani bebek yokiyi geceler canım sanada inş. güzel bir şekilede görürüz askerlerimizi allah rahatlık versin
aso canım sağol ama bende hala düzelmedi avatarımı değiştirdim hala olmadı neyse teşekkürler tatlım cevabın için
ŞAFAĞIMIZ =======>>>> 27
kaydırıkubbak cemileler darısı basınıza amin deyin bakayım :))
listede safagin 26 yaziyor kiz fisfisfis eger 26 Eskisehirse gel sirtima alayim seni şakkıdı askimin memleketi benimde trde yasadigim yerr kaydirigubbakcemile3
süpersin gamze ya:lepi: o zaman size kesinlikle şunu öneririm..murat kurşun..ALLAHIM CANIMI ALMASIN...
bak nakarat böyle: gece sana sarılıp yatmadan,sabaha senle uyanmadan,senden bebeğim olmadan ALLAHIM canımı almasın..baştan sona dinlemek lazım güzeldir ben çook seviyorum...emrahtan bir can iki sayılamaz bizi kimse ayıramaz,tudanya canımdan can iste ömrümden ömür şimdilk bunlar geldi aklıma
şfk:37 kastamonutenın kokusunu özledımmmm sevgilim gül kokulum :asigim: kastamonuya selam olsunnnnnn delikafadulden yaaaaa aşkııııııım artık gel nolurrrrrrr :1hug:
Aşgumla akşam konuştum iyim dedi, havalar düzelince görevleri çoğaldı devamlı intikal senağlama Allah yardımcıları olsun:Saruboceq:kızlar ıyımısınızzzzzzz ?????? askerlerınız aradımı ınsallah ıyılerdırben yasın okudum yolladım butun askerlerımıze
N€RGİS;6196242 .!.:mehtap 29
safak 408
günlerim cok kötü geciyo ve ben cook yalnızım yeter artık dayanacak gücüm kalmadı en azından ara bi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?