Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:) of of kızlar yaşasınnn bakınnn 30 dk gectı oleyy zaman gecsınde aşklarımıza kavusalımmmmm..... yaşasıınnn htrlıorm da hep sayıodum ıste 365 364 .. fılan dıe bıtermı bu şafak dıee laf ederlerdı .. bıtıo yaaaa .... gercekten bıtermı dıodum ağlıodum edıodum daa az kaldı resmen....

benım askeerle konusuoruz cok şukur .... ama işte dun dayak yedı komutanından of yaaa ben ona sarılmaya korkarken nasıl vuruoalr ben anlamıorm walla morelım bozuluoo ya

dağıtıma gelicek diye güç buluyorum canım hiç geçicek gibi gelmyo bana şu an senağlama

cimcime kim ne derse desin rabbim sabrını veriyor..ben 1 gün görmesem delirirdim..ama şimdi..üstelik beklerken hiç sıkılmıyorum..içim huzur dolu inanıyorumki rabbim sağ sağlim kavuşturucak inşallah..su gibi geçsin zaman hepimize işallah

benım askeerle konusuoruz cok şukur .... ama işte dun dayak yedı komutanından of yaaa ben ona sarılmaya korkarken nasıl vuruoalr ben anlamıorm walla morelım bozuluoo ya
ya varya böyle şeyler duyunca ben sinirleniyorum arkadaşlar!!kötükedihüso
neyse bitanem ya sıkma canını ne diyim..konuşup gaz vermiyim

selam kızlar döktürmüşsünüz oku oku bitiremedim nasıl gidiyor bekleyişler alıştınızmı biraz
aso girdim topiğine malesef şarkılar açmadı bende ama serdem coşkunu indiriyorum dinlicem
bendende birkaç öneri bahar askerde şimdi gökhan özen öldürür sevdan

ya kızlar bende dün gece rüyamda askerimi gördüm ölmüştü aklım çıktı uyandım kendine gelemedim oh be rüyaymış dedim elimle yatağı yokluyorum kocamı arıyorum onu göremeyince gerçekmiş diye aklım çıktı neyseki kafam yerine geldi sonra çok kötüydü

walla kızlar bende anlamadım tek kısı bısı yapıoo butun askerler dayak yıoo bende anlamadım gıttı n eyse kızlar cok skur azaldı dıormm bende yoksaaa ben de ayakta olmasaam kacıcam deyıp duruoodu cok sukur az kaldı rabbıme sukurler olsun kızlar ben yatıorm felaket uykum geldı kocaman optumm ıy ı geceler ıyıkı varsınızzzzzzz

ya varya böyle şeyler duyunca ben sinirleniyorum arkadaşlar!!kötükedihüso
neyse bitanem ya sıkma canını ne diyim..konuşup gaz vermiyim

yaa ne dayağı ya niye ki

canım olur mu yaa
yazıp duruyorum sayfadan çıkmadan yeni yazanlar görünmüyo
oyalıyo beni baya bu

BEN DİDİYOM DEDİMMMMMMMMMMMMMMMklava::mymeka::dilcikar:

bitanem hayır olsun,ömrü uzamış eşinin..demek açmadı şarkıları yapma ya:bbo:bahardan askerde şimdi adlı parçayıda başka bir arkadaş eklemişti,o şarkıda çok güzelyerimsenibeno anki psikolojini anlıyorum!!benim bile ruhum sıkıştı ALLAHIM nolur böyle rüya görmiyim die:çok üzgünüm:işallah görmessin bir daha..öldürür sevdanda güzel pop dinleyen arkadaşlar varsa..

Siz bana demediniz ama ben size diyim iii geceler hepinze görşrüz uyuyup gözlerimi dinlendirmem kafamı toplmam lazım eğer uykusuz olursam elişlerimi yapamıyorum sonra..o yüzden sabahtan beri gözüm başım kaydı walla yapa yapa aralıksız şimdi kafamı gözümü dinlendirmem lazım ....iyi geceler herkeşlere......yaaaa raaabbiiiiiimmm burdaki garıların hepsinideee askerleriylen buluştur rüyalarında .....hasret gidersinler sarılsın koklaşsınlar rüyalarındaaaaa..amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya kızlar benim avatar aşağına gözüküyor avatar yerimde saçma bezgin bir surat çıkmış ne oluyor anlamadım topiğin yoğunluğundan kafayımı yedi sizdede gözüküyormu yoksa avatar yerimde bebek resmi olması lazım nasıl düzelticem bunu benim avatarım size nasıl gözüküyor

gamze şu alıntı yapmayı öğrenmeseydin valla içime dert olurdu..bacım gidiyosan iyi geceler şafak sayar güzeli rüyanda askerini gör işallah..

anladım canım o mesele bizde de olmuş
bi kişi yüzünden ceza olarak ekstra eğitim veriyolar demişti
ama dayağa karşıyım ya insanın onurunu kırmaya ne gerek var kaç yaşında adam hepsi

ben de uyucam geç olmuş yaa
gamzecim ii geceler sana da
kızlar hepinizi öptüm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…