Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

55 oldu aşkımın şafağı.ama kızgınım bugün ona.yarın izin günü .msne gel göreyim seni özledim dedim.bana ''aman işim var.belki gelirim ama hiç belli olmaz .ne gerek varki beni görüp napacan dedi''çook canım sıkıldı ya

:roflol: evet canım malesef insann kaynakları seçeneği olmayınca bende emekli dedim..canım benim hesabım doğru değil mi seninkide kısa dönem 12 nisan teslim olacak pazartesi şafak 157 oluyor değil mi ya

teslim olacağı tarih çok önemli değil aslında.
1 nisan itibarıyla asker sayılıyorlar.
30 eylül de bitiriş tarihi...
izin kullanmayacaksa senin dediğin gibi oluyor sanırım.
bir de yol izni veriyorlarmış ama onu ancak terhis günü net bir şekilde belli olduğunda anlayabilirsiniz.
bizimki de henüz belli olmadı. 17 mayısta gelmiş olacak diye bekliyoruz. ona göre hesaplıyoruz.

canım belki canı bişeye sıkkındır streslidir orda ne haldeler bilemeyizki sen içini ferah tut, senle alakası yoktur alttan al 55 gün sonra öcünü alırsın, uzaktan ilişkinizi yıpratmayın hem bazen erkekler çok vurdumduymaz olabiliyo belki yanında olmayınca msn onun özlemini gidrmiyo he belki daha çok üzülüyo özlüyo, sıkma canını az kalmış kaydirigubbakcemile3

canım yanlış hesaplıyoruz galiba okuduğum yerlerde de izin kullanmazsa 17 eylül terhis yazıyor toplam 6 ay üzerinde hesaplarsak izin kullanmazsa 157 gün yapıyor sanırım fisfisfis
canım öyle olmaz yaa olurmu hiç bi mantıklı düşün 157 gün askerlik bide 17 gün izin 174 gün askerlikmi yapacak bunlar şimdi yani kısa dönemler 155-158 arası yapıyo 17 gün izinde bunun içinde dışında değil siz dışındanmı hesaplıyonuz napıyonuz anlamadım ben.....157 den 17 gün izinleri düştüğünüzde 140 kalıyo geriye şafak 140 oluyo 140 gün sonrasına al takvimi say bakalım ne zamana denk geliyo izinleri düşmezsen eğer 17 eylül ama izin kullanmayacak diyosun kullanmayacağına göre düşeceksin izinleri ozamanda 30 ağustos yapıyo canım terhis tarihi.hem terhis tarihi şimdi belli olmaz belli olurda tahminen bizim hepimizinki tahminen şimdilik gelmesine 1 ay kala falan netleşiyo bikaç günlük bi değişme oluyo onun için tahminen bi tarih bizimkiler 30 deriz 29unda gelir yada 1 eylülde gelir çok fark olmaz ama dediğim gibi otur bi düşün

üzülme canım bizde evliydik 1 dk ayrılmış değiliz daha askerlik şubesine bile yapışık ikizler gibi gittik geldik işi evdeydi beraber çalışıyoduk hiç ayrılmadık yani et tırnak noluyo ondan daha öteydik ama 224 kaldı allahın izniyle oda bitecek....sizinkide biter üzülme başlamak bitirmenin yarısıdır canım başlayınca biter nasılsa ya başlamayanlar onları düşün....gidecek die düşünmeyeceksin artık gitti ve gelecek diyeceksin böyle düşün...benimkide komando bu arada tuncelide köpeklerin yatağında

mrb kıslarrr gamzecim bizim kesn çıkış tarihi belli oldu 3 gün arttı şafak
yanii 39 olduk nacidemle birlikte yazarsın beni hemi canımm

tamam mervişim hallederim üzülme ama 3 gün sonra oluversin geç olsun güç olmasın canım okadar bekledin 3 gün daha beklersin

kızlar selam ne zamandır aranızda yokum özledim hepiniziiiiiiiiiiiiii eşimi perşembe günü yolcu ediyorum allahın izniyle bukadar geldiya şükürler olsun rabbime.
Sizler nasılsınız ne var ne yok bakalım hepinizde.Eşimle yemek yerken az önce haberleri dinledik çok üzüldüm allah hepsinin belasını versin yaa tunceli yazınca hemen gamzem geldi aklıma eşime dedim gamzenin eşi tuncelide dedim hatta iyimisin canım nezamandır konuşmuyoruz seninle

allah tüm şehitlerimizin ailesine sabırlar versin.bahar geldiya kış uykusundan uyanıyor pislikler.kardeşim hakkaride onunda 35 günü kaldı.şu sıralar oldukça tedirginiz bizde.şehit haberleri geldikçe yüreğimiz ağzımıza geliyor.

Allah hepsinin belasını versin inşallahhh !!
7 leşimiz var beter olsunlar !!
Allah rahmet eylesin kii zaten mekanları cennettir

şu an sokakta asker gidiyo bi halaylar bi oynamalar var şenlik yeri gibi :ecrin_bebek:
bizi yıldıramazlar göz göre göre de gideriz biz !! Türk evladı şanlı şereflidir !!

of offff walla yeter artık verdiğimiz şehitler..... !!!!!! Allah rahmet eylesnn mekanları cennet olsunn

evet yaaa msn de nişamlımda konuşurken o söyledi ondan duydum:çok üzgünüm: Allah yardım etsin köpekler inlerinden çıkmaya başladı

yine birilerinin ocağına ateş düştü
allah sabır versin.
Askerlerimiz allaha emanet.

[ı]benim haberim yoktu duymamıştım şimdi okudum burdan duydum mervede gamzenin eşide ordaydı yazınca kalbim sıkıştı birden şok oldum çünkü muhammedimde operasyonda şimdi ...ama netten baktım şırnakta olmuş tuncelide değil değilmi yanlışmı biliyorum...biri bilgi versin nolur muhammedimde dağda operasyonda şuanda ....[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…