Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nerde olursa olsun artık korkulu zamanlar başladı bir bir çıkıyolar ortaya şimdi şırnakta öbür gün tuncelide sonraki gün hakkaride...allah kahretsin hepsinide .....güzel allahım nolursun yaa nolursun bitir şunları hani ebabil kuşları kızgın tuğlalar atarak kafirleri yakmış bi ayetinde hepside yenmiş ekin sapı gibi die geçiyo ya .hepside bikerede yok olmuşlar.....nolursun allahım bunlarda öyle olsun bi kerede bitsinler kökleri kazılsın .sen ol dersen herşey olur.nolur ya rabbim yalvarıyorum nolur

neresi olursa olsun hepsi insan evladı.....
oh orası diiilmiş burasıymış diyemiyo insan ama yine de ateş düştügü yeri yakıyo......

neresi olursa olsun hepsi insan evladı.....
oh orası diiilmiş burasıymış diyemiyo insan ama yine de ateş düştügü yeri yakıyo......

öyle hakikaten.şehitler hepimizin şehiti.içimiz hepsine yanıyor.ama ateş düştüğü yeri yakar dediğin gibi.allah hepsinin kökünü kurutsun.doğu,güneydoğu bölgelerinin çoğu belediyesi artık dtpli.pkklılar malesef daha rahatladı.ana kuzularımız telef oluyo arada.:çok üzgünüm:

Allah onların da belasını versin.ne yazık ki içimizde dolaşıp bizimle yiyip içip o partiye oylarını verenler var !! Allaha havale ediyorum...

selam kızlar hepinize sanırım şehitlerden bahsediyosunuz
Allah hepsinin mekanını cennetin en güzel yerlerinden etsin
inşallah
biliyosunuz benim askerimde şırnakta
haberi duyduğumda halimi tahmin edemezsiniz
Allah ailelerine sabır versin
bütün askerlerimizi de korusun

nefret ediyorum böyle günlerden bu haberleri duymaktan nefret ediyorum.aylardır bişi yoktu ne güzel aklımdan geçiyodu havalar ısındıkça köpekler çıkarlar meydana yavaş yavaş diyodum korkuyodum çok geçmedi işte ilk olay oldu bile nolur yaaa olmasın artık bitsin artık nolkur nasıl bitecekse bitsin artık öyle asker çıkarmakla üstlerine gitmakle olmuyor işte it sürüsü gibiler bitmiyolar hergün büyüyolar başka bi çözüm bulunsun bu işe artık .millet evladını kocasını sevdiklerini çöpten toplamıyo boşuna canlar yanmasın adam gibi bi çözüm bulunsun artık bu meseleye yaaa

Aynen benimkide şırnakta bide yakın yerde olmuş onlarasenağlama ömerimde devamlı görevlerde karışık buralar diyo. şehitlere çok üzüldüm bi tanesinin 34 günü birininde 109 günü kalmış ömerimle aynı tertiplermişsenağlama Allahım sen düşmanlara fırsat verme yardım et askerlerimize yarabbimmm:Saruboceq:

offf kızlar yine şehit sizde ondan bahsediyorsunuz heralde rabbim köklerini kurutsun inş.
eşim adana incirlik üssünde havacı olarak yapıyor askerliğini orda bile askeriyeye ateş açmışlar.çıyanlar çıktı ortalığa ama askerlerimiz hepsini böcek gibi ezicek allahın izniyle

ii akşamlar kızlar yine şehitlerimiz var yaa yine kudurdu bu şerefsiz kalleş köpek ordusu yaa Allah yakınlarına sabırlar versin yaa benim aşkım aramadı bugün çok kötüyüm içim çok tuhaf acaba ordada bişi mi oldu nie aramadı rahattı normalde sıkı olduğunu bilsem fırsat bulamadı dicem ama deil of yaaa...:çok üzgünüm:

nöbeti vardır, işi çıkmıştır ne bileyim kontör bulamamıştır. kötü düşünme hemen canım. iyi haberlerini alırsın inşallah. benim eşimin de zaman zaman geç aradığı oluyor. biliyorsun her işi grup halinde yapmak zorunda kalıyorlar. kendi başlarına değiller ki rahat hareket etsinler..

Allah şehit ailelerine sabırlar versin. bu son olsun Allahım bir daha kimsenin ciğeri yanmasın.

çok şükür bir gün daha bitti.
şafak 33 artıkhihoyyyt
tek tek saya saya sabırla mutlu sona yaklaşıyoruz.
nisanı da ortaladık neredeyse.
mayısa ulaşabilirsek bizden iyisi yok.kaydirigubbakcemile5

gamzem benim de aklıma sen geldin hemen.şehitlerimize yasin okudum dua ettim tüm askerlerimize.canım nazımiyede de askerlerimizin geçiş güzergahına 45 kilo patlayıcı koymuş şerefsizler.çok şükür rabbime farkedilmiş büyük bi faciadan kurtardı rabbim hepsini:Saruboceq:herzamankinden daha çok duaya ihtiyaçları var nolur kızlar tüm askerlerimize dua edin sevdiklerinizle birlikte.mehmedim henüz acemilikte ama oralara düşecek biliyorum Allahıma emanetsin nurum:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım aramıza

geçer merak etme ilk günler çok zor ama acın hafiflicek zamanla

bende 155 ten başladım saymaya çok şükür şafak saatt itibariyle 33 oldu

teşekkür ederim bu gece yolcu ettik aşkımı offf offf alışmak zor olucak senağlama
ayrılmak çok zorduu senağlama senağlama

Son düzenleme:
şfk:34 İSTANBUL babamın memleketıne selamlar olsuuun ... istanbuluda çook sewerım ben yaaaaaa ) a.s.
ahhh isatnbull istanbul olalııı hiç görmedii böyle keder -tatlicadiarzu-
aşkıma kavuşmaya son 34 günnnnnnnnnnnnnn :teytey:delikafadulden:asigim:

off yaaa duydukça deli oluyorum yaaa muhammedimde nazımıyede ona bişi olursa yaşayamam ben ....laf olsun die söylemiyorum yaşayamam yeminim var duramam onsuz ...muhammedimde dağda operasyonda şimdi perşembe gecesi çıktılar bilmiyorum belkide muhammetler buldu patlayıcıları...bilmiyorum allah kahretsin yaa ...ömrümden ömür gitti şu 7 ayda daha bi okadar daha var ve dahada zor bi 7 ay var artık dahada sıklaşacak bu olaylar heran herşey olabilir ....nasıl geçecek bu şekilde kalan günler ooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

GÜL TENİNDE OYALANIP SÜZÜLDE GEL
GÜL BAKIŞLIM GÖZYAŞLARIN SİLİPTE GEL
YARİM SIZLAR YALNIZLIĞI BİLİPTE GEL

GÜL BAKIŞLIM GEL

AY BÜYÜDÜ GECELERCE SENİ BEKLERİM
AK GERDANDA GÜL KOKULU TENİN ÖZLERİM
ÇARE BİLMEZ DERTLERİMLE YOLUN GÖZLERİM

GÜL KOKUŞLUM GEL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…