- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.381
neresi olursa olsun hepsi insan evladı.....
oh orası diiilmiş burasıymış diyemiyo insan ama yine de ateş düştügü yeri yakıyo......
öyle hakikaten.şehitler hepimizin şehiti.içimiz hepsine yanıyor.ama ateş düştüğü yeri yakar dediğin gibi.allah hepsinin kökünü kurutsun.doğu,güneydoğu bölgelerinin çoğu belediyesi artık dtpli.pkklılar malesef daha rahatladı.ana kuzularımız telef oluyo arada.:çok üzgünüm:
selam kızlar hepinize sanırım şehitlerden bahsediyosunuz
Allah hepsinin mekanını cennetin en güzel yerlerinden etsin
inşallah
biliyosunuz benim askerimde şırnakta
haberi duyduğumda halimi tahmin edemezsiniz
Allah ailelerine sabır versin
bütün askerlerimizi de korusun
ii akşamlar kızlar yine şehitlerimiz var yaa yine kudurdu bu şerefsiz kalleş köpek ordusu yaa Allah yakınlarına sabırlar versin yaa benim aşkım aramadı bugün çok kötüyüm içim çok tuhaf acaba ordada bişi mi oldu nie aramadı rahattı normalde sıkı olduğunu bilsem fırsat bulamadı dicem ama deil of yaaa...:çok üzgünüm:
nefret ediyorum böyle günlerden bu haberleri duymaktan nefret ediyorum.aylardır bişi yoktu ne güzel aklımdan geçiyodu havalar ısındıkça köpekler çıkarlar meydana yavaş yavaş diyodum korkuyodum çok geçmedi işte ilk olay oldu bile nolur yaaa olmasın artık bitsin artık nolkur nasıl bitecekse bitsin artık öyle asker çıkarmakla üstlerine gitmakle olmuyor işte it sürüsü gibiler bitmiyolar hergün büyüyolar başka bi çözüm bulunsun bu işe artık .millet evladını kocasını sevdiklerini çöpten toplamıyo boşuna canlar yanmasın adam gibi bi çözüm bulunsun artık bu meseleye yaaa
şafak 155 offfff geçer mi yaaaaaa senağlama
hoşgeldin canım aramıza
geçer merak etme ilk günler çok zor ama acın hafiflicek zamanla
bende 155 ten başladım saymaya çok şükür şafak saatt itibariyle 33 oldu
gamzem benim de aklıma sen geldin hemen.şehitlerimize yasin okudum dua ettim tüm askerlerimize.canım nazımiyede de askerlerimizin geçiş güzergahına 45 kilo patlayıcı koymuş şerefsizler.çok şükür rabbime farkedilmiş büyük bi faciadan kurtardı rabbim hepsini:Saruboceq:herzamankinden daha çok duaya ihtiyaçları var nolur kızlar tüm askerlerimize dua edin sevdiklerinizle birlikte.mehmedim henüz acemilikte ama oralara düşecek biliyorum Allahıma emanetsin nurum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?