- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.441
evet olaya bu yonden bakıyosan en verımlı cag genclık cagı bu yuzden askerlık bu cgda
evet canım bazı yerlerde sana katılıyorum bir öğretmen bir doktor bu vatan için çalışıyor.kendine okuyor görüşüm için bular istinsa ama benim eşim endüstri mühendisi ve kendine ait şirketi var bu durumdakiler kendine okuyor.ve kısa dönem askerlik yapıyor.evet çok haklısın eşitlik malesef yok
askerlik uzatılıcak kısa dönemde uzun dönemde 12 ay askerlik yapıcak dendi bu sene kabul edilmesi bekleniyor inşallah olur.ve bu sınıf ayrımı ortadan kalkar
güzelim kendisine ait işi olan da yine devlet için çalışmıyor mu? ne farkı var ki? yine vatandaşa hizmet ediyorsun. yine vergi veriyorsun.
canım peki okumayanlarda bir işte çalıştıkları zamanda devlet için çalışıyor oluyor ama uzun dönem yapıyor ilk söylediğinle tezat olmuyormu.bu tartışma uzucak arkadaşlar ben bu tartışmadan ayrılıyorum.evet sosyal ayrım yapılıyor ve inşallah düzelir
kızlaar bugun safak kac veya hangı ıldesınız
gamzecim bu tartışmayı kapattık hepimiz bir niyet için burdayız.bazılarının kurduğu çarpık sistemi malesef değiştiremiyoruz.kalp kırmaya hiç gerek yok biz burda çok güzel dostluklar kurduk en önemlisi kader arkadaşıyız hiç uzatmaya gerek yok herkes düşüncesinde özgürdür
aynı fikirdeyima.s
kızlar alakasız ama repler için çok teşekkürlera.s.
ben hala veremiyorum kaç kişiye vermeliyim ki aynı kişilere tekrar verebileyim bilen varsa aydınlatabilir mi beni
yokluğum hiç farkedilmiyor sanırım. ben sizleri özlediğim için hepinize nasılsınız demiştim tek bir cevap bile gelmemiş gamzeyi merak ettim sordum bir tek bana cevap yazmamış gerçekten kırıldım hayırlısı olsun ne diyeyim
yokluğum hiç farkedilmiyor sanırım. ben sizleri özlediğim için hepinize nasılsınız demiştim tek bir cevap bile gelmemiş gamzeyi merak ettim sordum bir tek bana cevap yazmamış gerçekten kırıldım hayırlısı olsun ne diyeyim
kızlar gamze nasıl acabaeşi tuncelide askerdi,doğuda bahar operasyonu başladı,dualarımız tüm mekmetçiklerimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?