- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.481
kızlar hoşgeldiniz ya kızlar nazarmı değdi bize ne bu yaa herkes çok kötü...:çok üzgünüm:
bu arada bütün türk milletini başı sağolsun bnm erkek arkadaşımda şırnakta asker allah hepsini korusun.
gamzecim tvde haberleri izlerken hemen sen geldin aklıma allah eşinide bütün askerlerimizede korusun cnm allah sana sabır versin dualarımız onlarla senağlama
amin canım
aso hayırdır niye saymıcan canım:uhm:
ii olmaya çalışıorum cnm yaa herkes kötü bu ara haberler kötü baksana şehit haberleri var o kadar zor ki allah hepsini korusun cnm sen nasılsın iimisinnn...
sağol cnm allah hepsine güç kuvvet versin sağ salim kavuşalım hepimiz sevdiklerimizesenağlama
canım benim allah yardıcınız olsun doğuda askerleri olanlar için çok daha zor bu bekleyiş korku dua edicez arkadaşlar herberaber şu anda onların en çok ihtiyacı olan dua
bende ii olmaya çalışıyorum ama pek mümküm olmuyo bende korkmaya başladım benimkide doğuda ya onlarda başlarsa tatbikata die çok korkuyorum gamzeyi gördükçe içim gidiyo zaten..
AMİN canım..dualarımızı eksik etmiyelim..nolur güçlüol sende bitanem
selam balım..saymıycam çünkü tadım yok..doğudaki mehmetçiklerimizi düşünüyorum..gamzede aklım..tadım yok yani..yoksa sorun yok benimkiyle merak etme hayatım
vandaydı dimi seninkide cnm allah hepsini korusun valla bende haberleri izleyince hemen gamze geldi aklıma çok zor allah sabır versin ...
selam canım benim.askerin nasıl iyileşti mi?
iki gündür fenayım ben de.şehitlerimiz kuzu ya daha 21 yaşındalar
Allah ailelerine sabır versin
yakında mehmetin de yeri belli olcak çok tedirginim
kızlar herkese teşekkür ederim beni düşünüyosunuz sevildiğimi değerimin olduğunu bilmek çok güzel ama yeter artık nolur bunlardan bahsetmeyin artık ...nerde durduğumu naptığımı bilmiyorum zaten evde deliler gibi bi oyana bi buyana dolanıp duruyorum.bazen tv yi açıyorum haberler ve şehitler operasyonlar kapatıyorum pc yi açıyorum burda şehit muhabbetleri...kafamı beynimi dağıtasım geliyo ..canım yanıyo....nolur artık konuşmayalım...bunları konuştukça canım dahada çok yanıyo.aklımadan onsuz kallma korkusu gitmiyo hiç bunları duydukça....burda bitsin artık bu konuşmalar nolur eskisi gibi şafakları yazalım başka muhabbetler edelim
kızlar ugrayım dedım de artıkkk hıc tadım yokburaya grınce daha çok üzülüorm .... ınsallah askerlerınız sag salım gelır ve mutlu olursunuz... bızımde 34 gun kalmıstı kavuşcaz dıodum ama nasip deilmiş......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?