- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.461
nefret ediyorum herşeydenn .pervin demişsin ya hani bizimkiler şehit onlar leş die umrumda değil onların leşi onlara nolursa olsun umrumda değil onların ölmesi kalması hiçbişi umrumda değil ..benim kocama bişi olmasın benim kocama bişi olduktan sonra onlar ölmüş ölmemiş ne farkeder benim yaşamım bitecek..hiç iyi değilim ben hiççççççççççççççcanım burnumda duruyorum.her saniye bişi olacak die aklım çıkıyo
yokluğum hiç farkedilmiyor sanırım. ben sizleri özlediğim için hepinize nasılsınız demiştim tek bir cevap bile gelmemiş gamzeyi merak ettim sordum bir tek bana cevap yazmamış gerçekten kırıldım hayırlısı olsun ne diyeyim
nefret ediyorum herşeydenn .pervin demişsin ya hani bizimkiler şehit onlar leş die umrumda değil onların leşi onlara nolursa olsun umrumda değil onların ölmesi kalması hiçbişi umrumda değil ..benim kocama bişi olmasın benim kocama bişi olduktan sonra onlar ölmüş ölmemiş ne farkeder benim yaşamım bitecek..hiç iyi değilim ben hiççççççççççççççcanım burnumda duruyorum.her saniye bişi olacak die aklım çıkıyo
merve kusura bakma nolur gördüm mesajını yazdım ama sırf sana değildi cevap merve ...çok kötüyüm ben çok
ölüyorum aso nasıl olayım ölüyorum
kızlar benım askerle ilişkim bitti.... bundan sonra şafak sayamıcam ..anlıyacagınız tamamen bitti nedenını sormayın.....
ASOM naber canım nasılsın yaa dün gece yoktum topikte neler olmuş yaa Allahım bu kara bulutları dağatsın üstümüzdem Gamzem ayrı bi üzüntüydü benim için şimdi bu akşamda cimcime ayrılmış askerinden of yaa offf...:çok üzgünüm:
oooooooooooo ooooooooooo naptınız yaaa bi deli bi kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış
tartışmayın lennn ne bu sanki tartışınca değişecekmi evet bende katılmıyorum bu ayrımcılığa bazıları sırf askerliği 5 ay yapıp geleyim yada askerde subay olup kalayım die okuyor üniversiteyi birsürü tanıdığım var böyle çok kötü bi durum.devlet için çalışanlar die bi durum çıkmış ortaya konuşmalarınızda devleti milletimi var sonuçta çalışan herkes halka hizmet ediyo çöpçüsüde aynı doktoruda aynı meslek meslektir...taraf olmayalım sakin düşünün...maviyeşile katılıyorum orta yol olsun askerlik 12 aya düşsün herkes 12 ay yapsın...ayrım olmasın.dualarımız arzularımız böyle tabi bizim dememizle olmazda ....neyse tartışmayın artık sadece empati kurun kısa dönemi savunanlar bizim yerimize koysun kendilerini...okuyanlar hem kısa dönem yapıyo hemde direk olarak subay olup giriyolar askeriyeye.olmayanlarda var tabi...uzun dönemler hem 3 kat fazla yapıyo hemde geneli doğuda zor koşullarda....bu ayrımcılığı savunanlar bide bizim yerimize koysunlar kendilerini ozaman anlaşılır herhalde niyetimiz....
muhurlüm inan bende hiç iyi değilim..bende yoktum topicte,aaa cimcime ayrılmışmı?yapma ya...okumadım yazılanları gamzeninkini okudum çıktım...sen iyisindir umarım..ALLAHIM feraha çıkarsın
kızlar benım askerle ilişkim bitti.... bundan sonra şafak sayamıcam ..anlıyacagınız tamamen bitti nedenını sormayın.....
canım benim ya...ALLAH onlarla olsun..tüm askerlerimizle..gamzeye ve senin gibi sevdiği doğuda olanlarada güç versin rabbim:Saruboceq:şafak saymıycam arkadaşlar..bu arada bütün türk milletini başı sağolsun bnm erkek arkadaşımda şırnakta asker allah hepsini korusun.
gamzecim tvde haberleri izlerken hemen sen geldin aklıma allah eşinide bütün askerlerimizede korusun cnm allah sana sabır versin dualarımız onlarla senağlama
canım benim ya...ALLAH onlarla olsun..tüm askerlerimizle..gamzeye ve senin gibi sevdiği doğuda olanlarada güç versin rabbim:Saruboceq:şafak saymıycam arkadaşlar..
hilal hoşgeldin naber yaa bu ara topikm yasta herkesin morali yerlerde sen nasılsın...
canım benim ya...ALLAH onlarla olsun..tüm askerlerimizle..gamzeye ve senin gibi sevdiği doğuda olanlarada güç versin rabbim:Saruboceq:şafak saymıycam arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?