Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Gamzecim Allaha emanetler içini rahat tutmaya çalış aynı şeyleri bende yaşıyorum ama elden bişey gelmio böyle yaparak kendimizi dahada üzüyoruz kahroluyoruz işte:1no2: Bol bol dua edicez başka bişi gelmez elimizden:çok üzgünüm: Allah düşmanlara fırsat vermesin:Saruboceq: Nolur üzülmeee içini ferah tutmaya çalış :teselli::1hug:a.s.

canım sağol biz şafaklara devam işte, alınganlık etme bu aralar topiğimiz çok kötü şehit haberlerinden dolayısenağlama yoksa farketilmez olurmusun hiçç:1hug:

canım ya uzme kendıni bılıyorum bu senın ıcın cok zor sureklı dıken ustundesın er an bısey olcak sanıyosundur ınslh bısey olmuck ıcını ferah tut kotu dusnmemeye calıs askın sana donucek ınsalh

merve kusura bakma nolur gördüm mesajını yazdım ama sırf sana değildi cevap merve ...çok kötüyüm ben çok

ölüyorum aso nasıl olayım ölüyorum

tüylerim diken diken aklım sende kardeşim ya
gamzem,dualarım eşinle ve tüm mehmetçiklerimizle..inan kalbim seninle arkadaşım...seni çok ama çok iyi anlıyorum..yanındayım her zaman..RABBİM feraha çıkarsın..seviyorum seni bacım

kızlar benım askerle ilişkim bitti.... bundan sonra şafak sayamıcam ..anlıyacagınız tamamen bitti nedenını sormayın.....

canım çok üzüldüm yaa düzelir inşallah olurmu şimdi yaa bu kadar5 az kalmışken vuslata, canım rabbim herşeyi eskisi gibi güzel yapsın inşllah...:çok üzgünüm:

ASOM naber canım nasılsın yaa dün gece yoktum topikte neler olmuş yaa Allahım bu kara bulutları dağatsın üstümüzdem Gamzem ayrı bi üzüntüydü benim için şimdi bu akşamda cimcime ayrılmış askerinden of yaa offf...:çok üzgünüm:

muhurlüm inan bende hiç iyi değilim..bende yoktum topicte,aaa cimcime ayrılmışmı?yapma ya...okumadım yazılanları gamzeninkini okudum çıktım...sen iyisindir umarım..ALLAHIM feraha çıkarsın

arkadaşlar bence kesinlikle bu konuyu boşuna tartşıosunuz çünkü askerlikte mantık die bişi yok her şey mantık dışı yaşanıo orda orası sınıf ayrımının en üst seviyede yaşandığı tekyer belkide.
belkide yanlış anlaşılacak ama sivil hayatta hiç bişey olmayan pasif olan bi adam orda sadece üst devre die yani bakın bi rütbesi yok sadece üç ay önce oraya gelmiş kendisinden üç ay snr gelen adama yapmadığı pisliği bırakmıo böle adamlar var ne bu bunun neresinde mantık sadece ego tatmini,sınf ayrımı askerlik sadece bundan ibaret yanii....

bu arada bütün türk milletini başı sağolsun bnm erkek arkadaşımda şırnakta asker allah hepsini korusun.
gamzecim tvde haberleri izlerken hemen sen geldin aklıma allah eşinide bütün askerlerimizede korusun cnm allah sana sabır versin dualarımız onlarla senağlama

ya canım öyle düşünme kötü düşünme ne olur.hepimiz dua ediyoruz sadece sen değil rabbim koruyacak onları.tabiki onların leşleri umurumuzda değil bizden can gitmesin yeterki.ama gitmicek senin kocan sana geri gelicek şimdi sadece aslanlar gibi gidicek operasyona ve aslanlar gibi dönücek.ne olur tatlım kendini toparla çok zor bir durum bunu senden başka kimse anlamaz ama ne olur yapma böyle hep dua et yasin oku yasin hürmetine rabbim korusun muhammedinide tüm askerleride

canım benim ya...ALLAH onlarla olsun..tüm askerlerimizle..gamzeye ve senin gibi sevdiği doğuda olanlarada güç versin rabbim:Saruboceq:şafak saymıycam arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…