- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.501
iyileşti balım saolasın..iğne falan oldu..onlarda bu güne kadar yapmadıkları eğitimleri görmüşler,,anlattı birşeyler..üzülme ama belki gideriz dio doğuya..canım çok sıkılıyo..dua edelim..aslanlar gibi gidicez doğuya gerekirse dio..ona bile gamzeden bahsettim..zaten tv de görünce ben direk 'GAMZE':1shokldum
kızlar ugrayım dedım de artıkkk hıc tadım yokburaya grınce daha çok üzülüorm .... ınsallah askerlerınız sag salım gelır ve mutlu olursunuz... bızımde 34 gun kalmıstı kavuşcaz dıodum ama nasip deilmiş......
benim şafak 199 oldu muhammedim izne gelemeyeceğini söyleyip duruyodu izinleri düş diyodu ama ben düşmöemiştim belki gelir die o önden ben arkadan sayıyoduk.bugün düştüm izinleri izne gelemez durumlar böyleyken ümidim kalmadı düştüm işte 199 oldu şafak aslında 222 olacaktı..aradığında söyledim düştüm die hah şöyle ya ikimiz bir gidelim ne o öyle ben önden sen arkadan diyo...tamam yanyana gidelim artık dedim gülüştük
hoşgeldin canım benim tamam canım kapandı artık bu muhabbetler nasılsın canım naapıyosun...
benim şafak 199 oldu muhammedim izne gelemeyeceğini söyleyip duruyodu izinleri düş diyodu ama ben düşmöemiştim belki gelir die o önden ben arkadan sayıyoduk.bugün düştüm izinleri izne gelemez durumlar böyleyken ümidim kalmadı düştüm işte 199 oldu şafak aslında 222 olacaktı..aradığında söyledim düştüm die hah şöyle ya ikimiz bir gidelim ne o öyle ben önden sen arkadan diyo...tamam yanyana gidelim artık dedim gülüştük
bebegim 45 dakika sonra şafagımız 16 olucak. gün geçtikce sana daha çok yaklaşıyorum ve gün nekadar çok yaklaşırsa kalbim okadar senin için atıyor daha çok sabırsızlanıyorum.. seni çok seviyorum tatlımgel artık antepten, istanbul seni istiyor
teşekkürler kızlar inşallah çift haneleride doğan güneşide görürüz hep birlikte allah razı olsun hepinizdende
canımm:asigim:çok sevindim..ALLAH hiç ayırmasın..aşkınız daim olsun
bebegim 45 dakika sonra şafagımız 16 olucak. gün geçtikce sana daha çok yaklaşıyorum ve gün nekadar çok yaklkaşırsa okadar kalbim senin için atıyor daha çok sabırsızlanıyorum.. seni çok seviyorum tatlımgel artık antepten
suss gızzz tavukk:mymeka:
bu laf sana aitti hiç unutmuyorum kk ya ilk üye olduğumda sevdiğini özleyenlere girdiğimde senin bu mesajını gördüm ilk .....hep aklımda kaldı ve söylemek istedim şimdi bende sana söylüyorum sus gızz tavukk :mymeka:kalmış şurda 16 günün sen kavuşcan işte bak biz nelerle boğuluyoruz ...çok az kaldı allahım kazasız belasız kavuştursun inşallah senin popoyada atucemmm tepüğü hemde seve seve ...
gamzem ağrı kesici iç bitane,elini yüzünü buz gibi sıyla yıka bi ferahla
gamzecim hadi bak 100 lere düştün.bir 200 lere düşsem diyordum gözün aydın canım geçicek biticek allahın izniyle bende şimdi yanlışlıkla ilk sayfayı açtım bir baktım o günkü şafağım 131 nerden nereye hep yanımdaydınız beraber saydık beraber başladık ve inşallah beraber bitiricez canım topiktede msn dede destek verdin gamzegazel ve sswweett allah sizden razı olsun
düş tabi güzelim yaa 23 gün erken kavuş sevdiğine inşallahŞeniz
teşekkürler kızlar inşallah çift haneleride doğan güneşide görürüz hep birlikte allah razı olsun hepinizdende
bebiş tavuğu nasıl hatırlarsın sen ya :) maşallah sana.... kız 16 gün daha beter sanki bir sene daha geçicek gibi.. sende gelince anlarsın hem bende senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum...
saol canım allah senide sevdiğine kavuştursun sağsağlim.. seni hep sevdiğinle mutlu kılsın.. :icecream:
hatırlıyorum işte hiç unutmadımki...belki sen hatırlamazsın ama ben sana arkadaşlık talebinde bulunmuştum seni çok beğendiğimi söylemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?